sau Inregistrare

• 60 Pagini +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Copiii indigo Evaluare topic: - - - - -

#591 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 15 December 2008 - 12:27 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Dec 15 2008, 04:32 AM, a spus:

Ceritudinile si deductiile sunt la filozoifie. :P Matematica este stiinta exacta.
Eu nu vorbeam de cei ce nu sunt. Indiferent cum le-ai spune .

Da de unde! N-ai auzit de deductie (matematica) ? Foarte exacta.

Vorbesc de acele persoane care intradevar s-au nascut cu acea perceptie extrasenzoriala. Le poti spune cum vrei.
Cat despre mine ce te face sa crezi ca as vrea sa fiu unul dintre ei ? :lol:
Sa fac ce ?!

P.S. Iar daca tu sau altcineva, contesta ca ar exista asemenea persoane ce detin caracteristicile sub care sunt cunoscuti asemenea oameni se insala .
Si asta chiar nu schimba nimic, ei vor continua sa existe . :lol:

Consider ca am expus destul de clar ideea diferentei fundamentale, drept pentru care prefer sa nu continuam a ne invarti in jurul cozii.

Cat despre mine ce te face sa crezi ca as vrea sa fiu unul dintre ei ? :yes:
Sa fac ce ?!

Naturala evolutie in baza motivului existentei noastre, aceea care ne este inhibata si pe care raul o mentine in aceasta stare, aceea care ne poarta la a cunoaste linistea, bucuria si caldura intelegerii adevaratei noastre naturi si a lui Dumnezeu.

Vezi postareaIndyGo, la Dec 15 2008, 06:54 AM, a spus:

Foarte frumos,pana acum asteptam un singur salvator,iar acum am ajuns la concluzia ca unul nu este suficient si asteptam multi speciali.Exact ca in reclama "dormi linistit ..... vegheaza".

De aici reiese clar diferenta fundamentala dintre "copii alesi nascuti indigo" si "copii cu aceleasi posibilitati ca oricare altii, deveniti indigo". Primii sunt o manipulare de genul "dormi linistit ca vine singura salvarea", iar cei adevarati ne arata ca toti avem aceleasi posibilitati de a fi "speciali" (indigo find fals insasi prin ideea aurei pe care din cate am inteles multi oameni normali/inhibati o au indigo) si ca salvarea este in mainile noastre, a tuturor.
0

#592 Utilizator offline   bubuza 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-October 08

Scris 27 December 2008 - 10:58 PM

Va urez Sarbatori Fericite tuturor de pe forum si sa aveti un an nou de 1000 de ori mai bun si mai frumos!!lumina in suflet si in ochi!!va pup si nu va mai certati pe teme aiurea!!:o:
0

#593 Utilizator offline   Tipareth 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-February 11

Scris 11 October 2011 - 12:01 PM

Vezi postareavali_, la 26 March 2007 - 04:04 PM, a spus:

foloseam mantre cand eram la yoga acum nu le mai folosesc . daca spui tatal nostru cu atentie pe o chakra e chiar mai puternica decit mantra.si mai folosesc sure coranice .

Vezi postareavali_, la 26 March 2007 - 01:56 PM, a spus:

prin meditatie si rugaciune .

da, asa e...

Cea mai puternica explozie de energie am avut-o dupa un Tatal Nostru. A explodat in mine ca un fluviu dar care urca in sus. Starea de beatitudine a durat 2 zile si 2 nopti, fiind mai puternica noaptea.

Simteam sufletul, energia rezidand in corp, si corpul il simteam ca pe un vas imbaiat de lumina. Ba si mai mult lumina umplea camera, trecea prin pereti, peste tot. Semana cu lumina din galaxii, rotindu-se si pulsand peste tot, dar nu deranja la ochi.

I-am zis unui preot experimentat care face si dezlegari, si el mi-a zis ca mi s-a aratat lumina de pe muntele Taborului, duhul sfant, ceva de genu.

Personal cred ca lumina asta e in tot, in noi, dar si in cosmos, pietre. E o lumina cosmica e energia divina care este in tot si in toate. Cateodata suntem norocosi de o vedem, o simtim, si atunci e uluiala totala, ramai asa cu gura cascata ca prostu, pentru ca e superba, e minunata, si te imbaiaza din toate directiile.

Vezi postareaellla, la 30 March 2007 - 11:58 AM, a spus:

oameni dragi,

si mie imi place ideea de reincarnare...de ce ? ... din pricina ca imi asigura comoditatea vietii, siguranta ca indiferent ce fac in viata asta o sa ma tot reincarnez pana oricum ma mantuiesc intr-un final ... :spiteful:

DAR

nu exista reincarnare, pentru ca daca ar exista ne-am mantui toti intr-un final de cicluri si daca ar exista atunci pentru ce a mai venit Iisus daca oricum noi ne ardem karma aia intr-un final ... ce nevoie mai era de reguli si Biblie???

eu nu mai cred in karma, reincarnare ... de ce sa cred niste povesti ? ... ca dovezi nu sunt

greseala omului nu e ca nu face bine ci ca amana sa faca bine ...

Atunci de ce nu a venit Iisus mai devreme? Sa dea sanse egale la toti, stramosii nostrii, toate popoarele. Si sa existe o singura religie cu Iisus ca centru de la inceput?

De ce unii copii se nasc in mizerie, handicapuri, expunere la diverse infractiuni, violente de mici, de ajung ba neajutorati, ba violenti peste masura ca adulti, omorand la randul lor, poate fara prea multe sanse de pocaire... Murind si ducandu-se intr-un iad etern.

Iar un copil de conditie medie, cu parinti credinciosi va avea exemplu bun, il urmeaza moare si merge in rai etern.

Iad etern numai dupa o viata, mi se pare injustitie din capul locului Si raspunsul e - voia domnului. Si filosofia e - bine ca nu mi s-a intamplat mie, eu doar sa incerc sa fiu bun si vrednic ca voi merge in rai. Prapaditu din alta religie, cu parinti infractori care va copia modelul parintilor lui, lasa sa plezneasca in iad, ca e voia Domnului... :cheer:

Cat despre inviatul cu corpul eu vad in asta un simbol - vom invia in corp trupesc dar mult mai elevat, de lumina, corp christic, nu are legatura cu moaca noastra trecatoare de acum. Nu trebuie sa semanam neaparat ca acum, e simbolul unei indumnezeiri planetare, indumnezeiri fizice, trecere in alta dimensiune, nu mesaj pentru niste schelete sa se ridice din morminte. Oamenii citesc numai litera, nu ce e in spatele ei.

Aceasta postare a fost editata de Tipareth: 11 October 2011 - 12:17 PM

0

#594 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 12 October 2011 - 12:09 AM

Copiii care au niste capacitati mai deosebite, trebuiesc indrumati mai atent, de parinti. Sint mai sensibili, si pot fi probleme. Realizarea lor, chiar trebuie sa se faca in domenii mai inalte. Chiar daca isi cistiga existenta cu activitati banale. Trebuie lasati in timpul liber sa isi gaseasca fagasul propriu.
Altfel pot avea stari depresive.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 60 Pagini +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Istoria interzisa a omenirii vali_  52 7.806
Hot Topic (New) Elohim
divinitatea antichitatii
Bloody'Charity'Rackham  22 4.005
Hot Topic (New) Atasamente Cine sunt cu adevarat oamenii 'geniali, supradotati'? AzulaFirePrincess  58 9.385
Replici noi Activare ADN
S-a tot pomenit de ADN...sa vedem ceva despre el
Elias Artistul  6 3.897
Hot Topic (New) Atasamente Carti interesante
-ce merita citit si ce nu -
Fluturel  131 45.787