vali_, la 26 March 2007 - 04:04 PM, a spus:
foloseam mantre cand eram la yoga acum nu le mai folosesc . daca spui tatal nostru cu atentie pe o chakra e chiar mai puternica decit mantra.si mai folosesc sure coranice .
vali_, la 26 March 2007 - 01:56 PM, a spus:
prin meditatie si rugaciune .
da, asa e...
Cea mai puternica explozie de energie am avut-o dupa un Tatal Nostru. A explodat in mine ca un fluviu dar care urca in sus. Starea de beatitudine a durat 2 zile si 2 nopti, fiind mai puternica noaptea.
Simteam sufletul, energia rezidand in corp, si corpul il simteam ca pe un vas imbaiat de lumina. Ba si mai mult lumina umplea camera, trecea prin pereti, peste tot. Semana cu lumina din galaxii, rotindu-se si pulsand peste tot, dar nu deranja la ochi.
I-am zis unui preot experimentat care face si dezlegari, si el mi-a zis ca mi s-a aratat lumina de pe muntele Taborului, duhul sfant, ceva de genu.
Personal cred ca lumina asta e in tot, in noi, dar si in cosmos, pietre. E o lumina cosmica e energia divina care este in tot si in toate. Cateodata suntem norocosi de o vedem, o simtim, si atunci e uluiala totala, ramai asa cu gura cascata ca prostu, pentru ca e superba, e minunata, si te imbaiaza din toate directiile.
ellla, la 30 March 2007 - 11:58 AM, a spus:
oameni dragi,
si mie imi place ideea de reincarnare...de ce ? ... din pricina ca imi asigura comoditatea vietii, siguranta ca indiferent ce fac in viata asta o sa ma tot reincarnez pana oricum ma mantuiesc intr-un final ...
DAR
nu exista reincarnare, pentru ca daca ar exista ne-am mantui toti intr-un final de cicluri si daca ar exista atunci pentru ce a mai venit Iisus daca oricum noi ne ardem karma aia intr-un final ... ce nevoie mai era de reguli si Biblie???
eu nu mai cred in karma, reincarnare ... de ce sa cred niste povesti ? ... ca dovezi nu sunt
greseala omului nu e ca nu face bine ci ca amana sa faca bine ...
Atunci de ce nu a venit Iisus mai devreme? Sa dea sanse egale la toti, stramosii nostrii, toate popoarele. Si sa existe o singura religie cu Iisus ca centru de la inceput?
De ce unii copii se nasc in mizerie, handicapuri, expunere la diverse infractiuni, violente de mici, de ajung ba neajutorati, ba violenti peste masura ca adulti, omorand la randul lor, poate fara prea multe sanse de pocaire... Murind si ducandu-se intr-un iad etern.
Iar un copil de conditie medie, cu parinti credinciosi va avea exemplu bun, il urmeaza moare si merge in rai etern.
Iad etern numai dupa o viata, mi se pare injustitie din capul locului Si raspunsul e - voia domnului. Si filosofia e - bine ca nu mi s-a intamplat mie, eu doar sa incerc sa fiu bun si vrednic ca voi merge in rai. Prapaditu din alta religie, cu parinti infractori care va copia modelul parintilor lui, lasa sa plezneasca in iad, ca e voia Domnului...
Cat despre inviatul cu corpul eu vad in asta un simbol - vom invia in corp trupesc dar mult mai elevat, de lumina, corp christic, nu are legatura cu moaca noastra trecatoare de acum. Nu trebuie sa semanam neaparat ca acum, e simbolul unei indumnezeiri planetare, indumnezeiri fizice, trecere in alta dimensiune, nu mesaj pentru niste schelete sa se ridice din morminte. Oamenii citesc numai litera, nu ce e in spatele ei.
Aceasta postare a fost editata de Tipareth: 11 October 2011 - 12:17 PM