sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Am nevoie de un raspuns... Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Black No.1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-October 06

Scris 02 March 2007 - 11:55 PM

Vezi postareas_s_s, la Mar 2 2007, 11:43 PM, a spus:

daca as fi ceea ce visez ...as fi un monstru

am si eu doua visuri care m-au marcat ....au trecut multi ani de la acele visuri ...dar inca mi le amintesc perfect ... dar totusi ...nu mi-au afectat viata ...

Nu zisesi chiar tu ca un vis apare atunci cand vezi ceva,cand auzi ceva,daca ai constiinta incarcata?sau ma insel?nu esti tu cea care vede,aude?nu este constiinta ta cea care da nastere la vise,cosmaruri in unele cazuri?.....nu totul se raporteaza la tine?la ce reusesti sa asimilezi,lucruri aparent banale care iti raman intiparite in subconstient.....nu am zis ca un vis iti poate afecta viata,dar ti-o poate influenta,intr-o mica sau mare masura....poate te face mai responsabile,mai melancolica.....adevarul este ca orice lucru ne influenteaza,chiar daca nu suntem constienti,urmarile se resimt,poate,mai tarziu,mult mai tarziu.....
0

#22 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 03 March 2007 - 12:10 AM

eu ziceam exact invers ....mintea ta ... poate sa influenteze visele, dar nu si invers

sincer ...eu nu am simtit in nici un fel influentele acelor vise....desi nu le-am uitat
probabil depinde de persoana...
0

#23 Utilizator offline   Black No.1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-October 06

Scris 03 March 2007 - 12:32 AM

Vezi postareas_s_s, la Mar 3 2007, 12:10 AM, a spus:

eu ziceam exact invers ....mintea ta ... poate sa influenteze visele, dar nu si invers

sincer ...eu nu am simtit in nici un fel influentele acelor vise....desi nu le-am uitat
probabil depinde de persoana...

Probabil depinde de persoana,unele sunt mai sensibile....
Sa zicem ca visezi ca te calca o masina si mori sau esti accidentata grav,ce faci in ziua urmatoare?Te trezesti fericita si cu pofta de viata?Nu iti apare nici cel mai mic gandulet ca poate visul s-ar putea transforma in realitate,ca exista totusi o mica posibilitate ca acel vis sa insemne ceva?Cand traversezi strada nu esti mai atenta,nu devii mai responsabila,gandindu-te ca este in joc viata ta si ca nu strica putina atentie....nu te framanta gandul mortii?nu iti trezeste niciun gand?nu simti cat poti fi de vulnerabil,ca esti predispus la pieire?Visul iti schimba cat de cat gandirea,ti-o influenteaza,iti da o anumita stare,de meditatie asupra vietii,a mortii...nu cred ca te lasa indiferenta....asta e parerea mea,dar ai dreptate...depinde de la caz la caz.... :spiteful:
0

#24 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 03 March 2007 - 12:44 AM

Vezi postareaSolistry, la Mar 3 2007, 02:32 AM, a spus:

Probabil depinde de persoana,unele sunt mai sensibile....
Sa zicem ca visezi ca te calca o masina si mori sau esti accidentata grav,ce faci in ziua urmatoare?Te trezesti fericita si cu pofta de viata?Nu iti apare nici cel mai mic gandulet ca poate visul s-ar putea transforma in realitate,ca exista totusi o mica posibilitate ca acel vis sa insemne ceva?Cand traversezi strada nu esti mai atenta,nu devii mai responsabila,gandindu-te ca este in joc viata ta si ca nu strica putina atentie....nu te framanta gandul mortii?nu iti trezeste niciun gand?nu simti cat poti fi de vulnerabil,ca esti predispus la pieire?Visul iti schimba cat de cat gandirea,ti-o influenteaza,iti da o anumita stare,de meditatie asupra vietii,a mortii...nu cred ca te lasa indiferenta....asta e parerea mea,dar ai dreptate...depinde de la caz la caz.... :spiteful:

am atatea cosmaruri de cativa ani incoace, incat ma lasa rece orice as visa
0

#25 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 03 March 2007 - 12:10 PM

cosmaruri ? si chiar nu te gandesti la ele cat de putin? nu te intrebi ce ar putea sa fie ?
0

#26 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 03 March 2007 - 12:15 PM

Vezi postareama-o, la Mar 3 2007, 02:10 PM, a spus:

cosmaruri ? si chiar nu te gandesti la ele cat de putin? nu te intrebi ce ar putea sa fie ?

cand e unul groaznic ma mai gandesc...dar asta nu-mi afecteaza cu nimic viata
0

#27 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 03 March 2007 - 12:21 PM

si eu am avut cosmaruri mult timp, ma urmareau peste tot si ziua, ma salbaticisem, de frica , am scapat de mult de ele,
0

#28 Utilizator online   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 03 March 2007 - 12:45 PM

Visele sunt calatorii in astral unde poti afla multe raspunsuri la intrebari. Deci nu este general valabil ca daca pentru mine a ma visa mireasa a fost ceva de rau va fi si pentru tine. Eu adesea ma visez mireasa sau visez nunti, dar inca nu reusesc sa fac legatura cu evenimente din acest plan. Se mai zice ca a te visa mireasa inseamna ca vei avea baiat :flowers:
0

#29 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 03 March 2007 - 11:13 PM

Vezi postareas_s_s, la Mar 3 2007, 12:15 PM, a spus:

cand e unul groaznic ma mai gandesc...dar asta nu-mi afecteaza cu nimic viata

daca nu crezi in ele nu au cum sa te afecteze.
0

#30 Utilizator offline   cineva_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-October 06

Scris 04 March 2007 - 08:57 PM

SOLISTRY TE BAT!!! MI-AI FURAT POZA!!! :friends: :focus:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Universalitatea Echilibrului...
Eseu..
baaron  0 3.142
Topic inchis Locuri bantuite din Romania, Fenomene paranormale exista... dar unde le gasim? Embraceunred  4 2.065
Topic inchis Atasamente viata dupa moarte
Sufletul Karinei Fischer parasind corpul dupa moarte
scorpionhunter  98 25.165
Topic inchis Magia si aflarea viitorului eva_unica  5 10.042
Topic inchis Cheia in biblie florry_4u  17 12.106