Vichy vichy normaderm
Scris 04 January 2009 - 07:06 PM
Scris 04 January 2009 - 07:34 PM
Scris 05 January 2009 - 01:14 PM
Scris 05 January 2009 - 01:20 PM
ISIS76, la Dec 31 2008, 04:17 PM, a spus:
Si baiul unde e?
O crema buna trebuie sa puta a basini si a chiloti de o luna nespalati ca sa satisfaca?
Normal ca miroase bine.
Mai bine baga ochiul in ingrediente si vezi ce pui pe moaca, abia apoi sa te intrebi CE ingredient miroase si cat de daunator este el (DACA ESTE).
Putina informatie nu strica.
Scris 08 January 2009 - 03:53 PM
Am folosit Brevoxyl pentru o mica infectie acneica pe maxilare si mi-a uscat fata foarte tare. Desi crema asta pare sa repare uscaciunea excesiva, mi se pare totusi putin cam grasa. Am ten mixt, dar depinde si de sezon, pe gerul asta inca e ok sa fie mai grasa.
Totusi, mi se par foarte bune produsele Vichy, o sa mai folosesc tot de la ei.
A folosit cineva creme pt. ochi Vichy?
Scris 08 January 2009 - 03:57 PM
polar_ice, la Jan 8 2009, 03:53 PM, a spus:
da
din gama pe care am ami scris-o mai sus
de care crema spui ca e prea grasa?din scrierea ta reiese ca brev ar fi gras, ori asta usuca, dar nu excesiv, daca stii ce produse sa pui pe fata inainte si dupa folosirea brev.
Scris 09 January 2009 - 09:25 AM
nicnic3, la Jan 8 2009, 03:57 PM, a spus:
din gama pe care am ami scris-o mai sus
de care crema spui ca e prea grasa?din scrierea ta reiese ca brev ar fi gras, ori asta usuca, dar nu excesiv, daca stii ce produse sa pui pe fata inainte si dupa folosirea brev.
Scuze, cred ca nu m-am exprimat prea clar. Brevoxyl mi-a uscat foarte tare fata. Cand am vazut ce tare imi usuca mi-am cumparat Aqualia Thermal Riche (am vazut ca e pentru ten uscat). Si am simtit-o putin grasa, in sensul ca nu intra total in pielea mea, poate din cauza ca la origine tenul meu e mixt, nu stiu.
Ce produse stii tu ca se pun pe fata inainte si dupa Brevoxyl ca sa nu usuce excesiv? E drept ca eu l-am folosit in urma unui research pe internet. A avut efect, mi-a distrus cosurile (si mi-a exfoliat 3 randuri de piele
Cum ti s-a parut crema de ochi?
Merci anticipat.
Scris 09 January 2009 - 10:39 AM
polar_ice, la Jan 9 2009, 09:25 AM, a spus:
In primul rand cand folosesti produse foarte agresive cum este Brevoxyl sau Retin A (sau eventual chiar si Roacutane pe cale bucala) NU folosesti geluri de spalare astringente, nici orice sapun, si sapunuri cu ph cat mai apropiat de cel natural (banalul dove e ok - ingredintele sunt relativ ok).
In al doilea rand: imediat dupa spalare, fata se sterge cu prosopul si cel putin 10 minute nu se aplica NIMIC pe fata, pt a lasa porii sa se inchida. Daca imediat dupa spalare se aplica una din cremele astea agresive, cand porii nu sunt inchisi, reactia pielii va fi d einrosire, mancarime, iritatie, in cazuri extreme si la o piele foarte sensibila chiar o usoara arsura care se estompeaza in cateva zile). Deci,e foarte important ca cele minimum 10 minute de 'uscare' sa se respecte.
In al treilea rand: dupa uscarea fetei, se aplica crema respectiva (retin sau brev), in cantitate minima. Mai bine pui mai putina si completezi, decat sa sensibilizezi pielea si mai tare folosind o cantitate prea mare. Atentie la rev: cantitatea necesara este mult mai mica decat la alte creme. Produsul e destul de fluid si intra foarte repede in piele. A se evita nu numai contactul cu ochii, ci si intreaga zona a ochilor (ca la aplicarea mastilor) si, eventual, chiar si zona maxilarelor (in cazul in care acneea nodulo-chistica nu e locazlizata cu precadere chiar acolo - un loc destul de 'preferat'
Apoi, cremele astea se aplica respectand testul de suportabilitate: o data la 3 zile, primele dati, o zi, una ba, si abia in 1-2 saptamani ajungi la folosire zilnica pe o perioada cam de 6 saptamani. Dupa ce mai domolesti acneea si INTERN, poti folosi brev doar ocazional.Retinul nu se foloseste ocazional, ci numai zile consecuvive, altfel nu are nici un rezultat.
Inca un pas important: dupa aplicarea brev sau retinului, la o ora de la aplicare, se mai aplica o crema hidratanta non-comedogena, speciala pt ten mixt+acneic. Game sunt multe, important e sa descoperi tu gamele 'curate' (cele dermato-cosmetice cam toate sunt ok, dar trebuie alese in functie de tipul de ten_.Chiar daca dupa brev iti trebuie o crema puternic hidratanta, nu te infigi la o crema hidratanta pt ten uscat daca tu ai ten mixt. Bioderma are chiar o crema repetorie folosita dupa tratamentele agresive. E bunuta dar sunt altele si mai bune.
polar_ice, la Jan 9 2009, 09:25 AM, a spus:
Buna si atat. Nu spectaculoasa. Hidrateaza bine si atat.Daca ai bani, merita flaconasul ala pretul. Daca nu, nu. se consuma destul de repede. Insa o poti folosi numai dimineata iar seara serul din pliculetele ce insotesc pachetul cu crema de noapte.
Scris 12 January 2009 - 12:25 PM
In primul rand cand folosesti produse foarte agresive cum este Brevoxyl sau Retin A (sau eventual chiar si Roacutane pe cale bucala) NU folosesti geluri de spalare astringente, nici orice sapun, si sapunuri cu ph cat mai apropiat de cel natural (banalul dove e ok - ingredintele sunt relativ ok).
Merci mult ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi asa detaliat, vad ca esti foarte priceputa la chestiile astea.
Se pare ca am facut aproape toate greselile pe care le puteam face
Nu-i de mirare ca mi-am dat jos 3 randuri de piele si mi s-a uscat tenul excesiv...sau deshidratat nici nu stiu cum sa spun. Anyway, acum n-am mai folosit Brevoxyl de vreo 2 saptamani.
Crema Aqualia Thermal Riche este pentru ten foarte deshidratat, nu uscat cum am zis, m-am uitat acum acasa sa vad exact de ce am ales-o (si pe site-ul vichy) - cu ajutorul farmacistei de la Helpnet, careia i-am expus situatia mea.
Acum s-a mai domolit acneea dar chiar daca nu se mai prea formeaza nimic la suprafata, totusi simt in adancul pielii asa ca niste noduli...
Daca o sa mai trebuiasca sa folosesc Brevoxyl, o sa tin minte sfaturile tale
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Fardul de ochi
cel mai bun |
satanika | 4 | 1.896 |
|
Produse Life-Care | danutzza | 1 | 1.859 |
|