Vichy vichy normaderm
Scris 01 March 2007 - 04:19 PM
buna.....
as vrea sa stiu care este parerea voastra despre cremele de la vichy normaderm, iar cei care le-au incercat ......ce parere au? au fost bune, au dat rezultatele asteptate?
multumesc..
as vrea sa stiu care este parerea voastra despre cremele de la vichy normaderm, iar cei care le-au incercat ......ce parere au? au fost bune, au dat rezultatele asteptate?
multumesc..
Scris 01 March 2007 - 04:22 PM
buna adela,
eu am incercat toata gama. cu unele din ele m-am inteles bine cu unele nu prea. vichy este o marca buna de cosmetice, insa recomandarea mea este sa primesti sftauri de la profesionisti. nu poti sa stii ce contin acele creme iar tie sa-ti provoace o alergie. mai ales daca ai un ten sensibil.
eu am incercat toata gama. cu unele din ele m-am inteles bine cu unele nu prea. vichy este o marca buna de cosmetice, insa recomandarea mea este sa primesti sftauri de la profesionisti. nu poti sa stii ce contin acele creme iar tie sa-ti provoace o alergie. mai ales daca ai un ten sensibil.
Scris 01 March 2007 - 10:43 PM
Sunt singurele produse de care sunt multumita.
Trebuie folosite cu regularitate. Am renuntat pentru o perioada la ele si am ales alta gama dar din pacate chiar nu s-a putut compara.
Trebuie folosite cu regularitate. Am renuntat pentru o perioada la ele si am ales alta gama dar din pacate chiar nu s-a putut compara.
Scris 24 October 2008 - 12:42 PM
Eu am folosit o "monstra"
crema hidratanta anti-imperfectiuni si m-a uimit, eu care nu suport creme pe fata, aceasta mi-a lasat tenul foarte catifelat, nu straluceste si miroase si fain. Ma gandesc serios sa o cumpar.
Scris 24 October 2008 - 12:43 PM
n-am normaderm, am miokyne.
daca ai acnee nu te ajuta
daca ai imperfectiuni mici, probabil ca e ok
daca ai acnee nu te ajuta
daca ai imperfectiuni mici, probabil ca e ok
Scris 24 October 2008 - 12:46 PM
Nu am probleme mari cu acneea, dar am tenul destul de gras, mai apar si puncte negre
Scris 24 October 2008 - 12:53 PM
Nu stiu, nu m-am impacat niciodata cu vreo crema de fata pentru ca simteam ca imi incarca si mai tare tenul, cu mostra asta m-am impacat foarte bine
Scris 25 October 2008 - 04:58 PM
Am auzit numai lucruri bune despre gama de produse Vichy. Ma gandesc sa cochetez si eu cu acestea..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Salonul de cosmetica - proooblema mareee :) | Krissz | 35 | 27.678 |
|
Roseata | Madakina | 2 | 1.246 |
|
Masaj reflexoterapie.
Cei ce au nevoie de masaj reflexoterapie. |
Aleinad Anad | 3 | 4.434 |