sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cum "alungăm" pe cel căruia îi place de noi, (sau ne iubeşte de-a binelea) ? Cum dăm papucii cât mai cu stil? Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 02 March 2007 - 12:08 PM

Unuia i-am tipat intr-un final "lasa-ma-n pace, n-ai inteles ca nu vreau sa te mai vad", ca prea sarise calul, cersea si ma enerveaza oamenii astia.
Iar cel pentru care mi-a parut rau ca-i fac una ca asta.. a primit un discurs de genul.. Esti un baiat de treaba, dar.. cum sa-ti spun, ma plictisesc, nu pot sa te vad ca faci tot timpul numai ce vreau eu, am nevoie de un coechipier, nu de un valet (in fine, nu i-am zis valet, dar folosesc cuvantul asta ca sa redau mai bine ideea). Asta a fost ideea centrala, am mai dres-o pe ici pe colo, dar.. A inteles si s-a retras :pardon:

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 02 March 2007 - 12:08 PM

0

#32 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 02 March 2007 - 01:34 PM

Vezi postareaAmarena, la Mar 2 2007, 12:08 PM, a spus:

Unuia i-am tipat intr-un final "lasa-ma-n pace, n-ai inteles ca nu vreau sa te mai vad", ca prea sarise calul, cersea si ma enerveaza oamenii astia.
Iar cel pentru care mi-a parut rau ca-i fac una ca asta.. a primit un discurs de genul.. Esti un baiat de treaba, dar.. cum sa-ti spun, ma plictisesc, nu pot sa te vad ca faci tot timpul numai ce vreau eu, am nevoie de un coechipier, nu de un valet (in fine, nu i-am zis valet, dar folosesc cuvantul asta ca sa redau mai bine ideea). Asta a fost ideea centrala, am mai dres-o pe ici pe colo, dar.. A inteles si s-a retras :P

:D meserie de răspuns!

Vezi postareaamm0re, la Mar 1 2007, 04:42 PM, a spus:

Asta in caz ca cineva ti-a pus gand rau si a citit varianta ta ... sau invers cine stie :doh: caile Domnului sunt tare incurcate, nu? :o: eu una daca as fi nimerit intr-o situatie de genul asta sunt sigura ca as lua-o ca pe o provocare pana la final si la urma dupa ce problema a fost rezolvata i-as da papucii :pardon: trebuie sa si merite totusi efortul (timp, nervi, rabdare, imaginatie, etc) :o:

defineşte prin exemple "situaţie ca asta" şi "problema a fust rezolavată"
câte "orgasme" ar trebuie să ai ca să cosideri că ai ieşit victorioasă?
0

#33 Utilizator offline   Ayoka elf 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-July 07

Scris 02 August 2007 - 12:17 AM

Parca-n "Salvati de clopotel" era o faza de genul asta. Si numaistiucine incerca sa fie dezagreabil prin tot ce facea ca sa scape de o prietena care se indragostise de el. Numai ca aleia i se pareau adorabile toate scarboseniile pe care le facea tzucu' ei, iar el era exasperat. :crazy: Pana la urma i-am mers cu ceva la care nici nu se-astepta.
0

#34 Utilizator offline   dana70 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-July 07

Scris 02 August 2007 - 07:21 AM

e foarte greu sa dai la o parte un om care isi face iluzii in ceea ce te priveste, mai ales daca esti o persoana pt care bunul simt e la inaltime....
din pacate, cand esti asa.....ajungi la situatii penibile, atat tu....cat si celelalt.
mi s-a intamplat asta....nu-mi placea tipul asa cum si-ar fi dorit el, cu toate ca era o persoana simpatica si de treaba...dar avea un defect....era insurat.. 8)
eram amici....chiar imi facea placere sa stau de vorba cu el....dar, atat
am incercat sa-i explic cat de bine am putut ca n-am nevoie de-un...amant, insa cred ca n-am fost destul de clara (d.p.lui de vedere :P ).....si bietul om in loc sa ma lase in pace.....a insistat pana cand m-a adus la exasperare..... :crazy:
ei....in momentul ala, am explodat....am uitat de bunul simt si l-am trimis la dracu... :yes:
a dat in balbaiala.....da de-atunci, nu l-am mai vazut.

adevarul e ca sunt oameni care nu inteleg cand le spui direct ca nu vrei ceva.....decat daca ii jignesti, si-i trimiti....in lume.. :o:
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Replica feminina
HI HI HI
bydy  41 10.283
Hot Topic (New) Atasamente Cum te manifesti ?
Cand faci sex ..ce reactii ai ? Exlusiv femeilor
master_mind  286 30.798
Topic inchis Dragostea ca obsesie
Pareri...
bydy  22 13.583
Topic inchis cat mai multe idei pls ! Ma'at  36 9.538
Hot Topic (New) Atasamente Ce fel de barbati va seaca cel mai mult?
minim 3(trei) defecte, pls
e-X-plorer  218 28.382