sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cum "alungăm" pe cel căruia îi place de noi, (sau ne iubeşte de-a binelea) ? Cum dăm papucii cât mai cu stil? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 28 February 2007 - 07:08 PM

Întrebările sunt clare...
Adaug totuşi 2ă precizări!

1 Apare cineva în viaţa ta, cineva pe care îl apreciezi. Dar, dintr-un motiv destul de serios, nu vrei să te implici într-o relaţie cu el / ea. Sau pur şi simplu ai o relaţie incomodă. În acelaşi timp ţii la persoana respectivă şi nu vrei să o răneşti. Cum procedezi?

2 Dar dacă persoana respectivă e sâcâitoare şi nu ţii la ea? Cum o alungi?

(cred că o să văd o groază de colţi pe topicul ăsta)

Dacă tot am provocat, ia să vă spun şi soluţia mea.

La mine nu există decât o soluţie. (e drept că uneori îmi mai ies din pepeni şi o trimit la .... origine, dar în rest...)

Cred că cea mai bună metodă de a scăpa de persoane incomode este ceea ce au am descoperit recent, de câteva luni.

În primul rând persoana are puncte sensibile care o enervează, care îi stârnesc discomfort sau care dispreţuieşte. Să zicem că detestă manele, sau dimpotrivă... le adoră. Sau să presupunem că detestă oamenii aroganţi, sau prostuţii naivi... etc. Vă prindeţi voi.

Eu procedez astfel:
După ce aflu unul din puncetele sensibile tot sâcâi persoana respectivă, până ajunge să mă deteste. LA început va simţi dezamăgire şi va regreta că a putut aprecia aşa un ticălos. Dar în timp va ajunge la concluzia că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul său şi va pleca liniştită, de bună voie şi nealungată de nimeni. Astfel nu va suferi după despărţire pt că tocmai ea a dat bir cu fugiţii.

De ex: dacă ştiu că detestă ... oamenii aroganţi... cred că mă pricep să strălucesc de mândrie. Sau dacă dimpotrivă... o intrigă bărbaţii demni şi mândrii... ştiu să o fac şi pe prostu.
Asta e soluţia mea.
Voi cum faceţi?
ştiu că nu vă ridicaţi la nivelul meu dar nu vă sfiiţi. poate nu funţionează mereu soluţia mea, aş vrea şi alte propuneri...

Aceasta postare a fost editata de SithLord: 28 February 2007 - 07:10 PM

0

#2 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 28 February 2007 - 07:17 PM

nimic nu e mai dificil şi mai delicat ,cum să-i dai papucii când îl apreciezi dar nu suficient cât să ai o relaţie cu el,ea.........dacă încerci să-i spui că-l apreciezi ,el zice dar de ce nu mă poţi iubi .............explică asta ,de ce nu-i putem iubi pe cei care ne iubesc .......am să te învaţ să mă iubeşti ,zice el în disperare de cauză...............cum ?
când e sâcâitor ,atunci e mai uşor ,îi spui că te stresează cu insistenţa lui .........adevărul e că pentru mine e destul de dificil să dau papucii ..........

Eu procedez astfel:
După ce aflu unul din puncetele sensibile tot sâcâi persoana respectivă, până ajunge să mă deteste. LA început va simţi dezamăgire şi va regreta că a putut aprecia aşa un ticălos. Dar în timp va ajunge la concluzia că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul său şi va pleca liniştită, de bună voie şi nealungată de nimeni. Astfel nu va suferi după despărţire pt că tocmai ea a dat bir cu fugiţii.

De ex: dacă ştiu că detestă ... oamenii aroganţi... cred că mă pricep să strălucesc de mândrie. Sau dacă dimpotrivă... o intrigă bărbaţii demni şi mândrii... ştiu să o fac şi pe prostu.
Asta e soluţia mea.
Voi cum faceţi?
ştiu că nu vă ridicaţi la nivelul meu dar nu vă sfiiţi. poate nu funţionează mereu soluţia mea, aş vrea şi alte propuneri...
[/quote]

domnule sith ,adevărul e că mi-e greu să mă ridic la nivelul tău dar,pe la glezna aşa ţi-am ajuns ,cică loviturile în gleznă sunt destul de dureroase .................de ce tot acest teatru nu e mai simplu şi corect faţă de celălalt să-i spui adevărul ? oare el in calitate de fiinţă umană nu are niciun drept ?
0

#3 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 28 February 2007 - 07:17 PM

Vezi postareared2shoes, la Feb 28 2007, 07:10 PM, a spus:

nimic nu e mai dificil şi mai delicat ,cum să-i dai papucii când îl apreciezi dar nu suficient cât să ai o relaţie cu el,ea.........dacă încerci să-i spui că-l apreciezi ,el zice dar de ce nu mă poţi iubi .............explică asta ,de ce nu-i putem iubi pe cei care ne iubesc .......am să te învaţ să mă iubeşti ,zice el în disperare de cauză...............cum ?
când e sâcâitor ,atunci e mai uşor ,îi spui că te stresează cu insistenţa lui .........adevărul e că pentru mine e destul de dificil să dau papucii ..........

dar... ce zici de propunerea mea? ai? :spiteful:
0

#4 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 28 February 2007 - 07:20 PM

Vezi postareaSithLord, la Feb 28 2007, 07:17 PM, a spus:

dar... ce zici de propunerea mea? ai? :blink:

da,am înţeles că-ţi place să fii un ticălos :spiteful: aş vrea să te vad în postura celui ..............insistent ,din punctul lui de vedere ce ai de spus ?
0

#5 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 28 February 2007 - 07:25 PM

Pai daca cuiva "ii place" de mine dar nu se manifesta in nici un fel, ma doare in cot. Daca insa vine si-mi decalra dragostea cu inflacarare da' pe mine ma lasa rece omul, ii zic din prima de la obraz ca nu ma intereseaza si-i urez noi si noi succese in munca si in viata. :spiteful: Iar daca insista si zice ca ma iubeste de nu mai poate, il trimit la psihiatru da' nu urat ci cu vorba buna. Ideile fixe si dese nu sunt bune iar cei care le au cad in ridicol usor de tot dar adanc.
0

#6 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 28 February 2007 - 07:33 PM

Vezi postareaa browser, la Feb 28 2007, 07:25 PM, a spus:

Pai daca cuiva "ii place" de mine dar nu se manifesta in nici un fel, ma doare in cot. Daca insa vine si-mi decalra dragostea cu inflacarare da' pe mine ma lasa rece omul, ii zic din prima de la obraz ca nu ma intereseaza si-i urez noi si noi succese in munca si in viata. :spiteful: Iar daca insista si zice ca ma iubeste de nu mai poate, il trimit la psihiatru da' nu urat ci cu vorba buna. Ideile fixe si dese nu sunt bune iar cei care le au cad in ridicol usor de tot dar adanc.

dar ce te faci dacă-ţi cade cu tronc cineva în genul tău ...............renunţi sau te duci singur la psihiatru ?
0

#7 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 28 February 2007 - 07:38 PM

Incerc...fac apropouri fine, dupa aia mai pe fata si daca nu iese miscarea...da' deloc, deloc...atunci renunt (ca nu vreau sa cad in ridicol). La psihiatru ma duc dupa aia daca omul imi ramane pe creier luni la rand asa... ca timbrul pe scrisoare. :spiteful: Da' poate e mai bine asa. In fond nu a fost sa fie si gata, ce atata "zbucium" frate?! Viata merge inainte! :blink:
0

#8 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 28 February 2007 - 07:43 PM

Vezi postareaSithLord, la Feb 28 2007, 07:17 PM, a spus:

dar... ce zici de propunerea mea? ai? :P

Pai ce spui tu ..nu prea se poate ,dar ..se poate considera ca o cumosti destul de bine ,daca sti ce anume ai place .
Dar cel mai simplu este sa fi indiferent ..si astfel vei scapa .. :spiteful:

Vezi postareaa browser, la Feb 28 2007, 07:38 PM, a spus:

Incerc...fac apropouri fine, dupa aia mai pe fata si daca nu iese miscarea...da' deloc, deloc...atunci renunt (ca nu vreau sa cad in ridicol). La psihiatru ma duc dupa aia daca omul imi ramane pe creier luni la rand asa... ca timbrul pe scrisoare. :wub: Da' poate e mai bine asa. In fond nu a fost sa fie si gata, ce atata "zbucium" frate?! Viata merge inainte! :P

dar daca extrapolezi tu ..si renunti la subtilitati si te duci direct la ..psihiatru ..nu merge ..? :blink:
0

#9 Utilizator offline   diana_m 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-February 07

Scris 28 February 2007 - 08:26 PM

Chiar ma bucur ca am gasit o abordare le acest subiect si chiar am nevoie de "ajutor"!Faza la mine e ca de 2 sapt am cunoscut un tip simpatic,dragut :P ...dar in acelasi timp l-am cunoscut si pe fratele lui cu cativa ani mai mare decat noi, el fiind tipul insistent si enervant....Suntem toti 3 doar prieteni,dar simt ca incet,incet "enervantul" va actiona...In fata nu pot sa-i spun ca nu ma intereseaza persoana lui,asa ca am incercat asa p ocolite sa-i spun ca-l consider ca pe un frate,ca nu am de gand sa incep o relatie noua...si ma intreb CUM de nu o inteles mesajul??? :P chiar atat de batut in cap sa fie,sau pur si simplu ignora tot ce i-am spus...??
Normal ca faza cu tipul dragut o picat! :spiteful: Lui am incercat cat de cat sa-i dau de inteles ca-mi place si toate alea,el la fel se simte super ok in prezenta mea,dar nu actioneaza in nici un fel.Cred ca el nu "actioneaza" pt ca frateso i-o "interzis" ... Chiar nu pot sa-mi explic ce o fi in capul lor.... :wub:
Insa cred ca am gasit solutia: prefer sa nu mai am nimic de a face cu nici unu dintre ei....hmm,chiar nu stiu cum sa "actionez",....Acum mi-as dori sa pot sa citesc gandurile!:crazy::):pokey:
Credeti ca solutia mea e cea mai corecta? :crazy: :blink:
Sper sa se rezolve nebunia asta...:)
0

#10 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 28 February 2007 - 08:32 PM

:wub: ... am tipat si eu la unul ca nu mai vreau sa il mai vad in viata mea ... cred ca a inteles, ca de atunci nu l-am mai vazut :spiteful: Era putin ca dus :blink:
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Exclusiv pentru femei !
O mica compilatie de abuzuri specifice "ubdustriei" Coranului
Mercurie  1 764
Topic inchis As vrea sa ii fac un cadou dar...
Cel mai ciudat cadou, cred:P
Catalin Jianu  3 4.886
Topic inchis Atasamente perechi perechi
de manuta de manuta
ellla  16 4.681
Topic inchis CHAT
bla-bla-ul la telefon
XXII  45 5.429
Replici noi parerea voastra oana_de_vis  11 5.157