Adaug totuşi 2ă precizări!
1 Apare cineva în viaţa ta, cineva pe care îl apreciezi. Dar, dintr-un motiv destul de serios, nu vrei să te implici într-o relaţie cu el / ea. Sau pur şi simplu ai o relaţie incomodă. În acelaşi timp ţii la persoana respectivă şi nu vrei să o răneşti. Cum procedezi?
2 Dar dacă persoana respectivă e sâcâitoare şi nu ţii la ea? Cum o alungi?
(cred că o să văd o groază de colţi pe topicul ăsta)
Dacă tot am provocat, ia să vă spun şi soluţia mea.
La mine nu există decât o soluţie. (e drept că uneori îmi mai ies din pepeni şi o trimit la .... origine, dar în rest...)
Cred că cea mai bună metodă de a scăpa de persoane incomode este ceea ce au am descoperit recent, de câteva luni.
În primul rând persoana are puncte sensibile care o enervează, care îi stârnesc discomfort sau care dispreţuieşte. Să zicem că detestă manele, sau dimpotrivă... le adoră. Sau să presupunem că detestă oamenii aroganţi, sau prostuţii naivi... etc. Vă prindeţi voi.
Eu procedez astfel:
După ce aflu unul din puncetele sensibile tot sâcâi persoana respectivă, până ajunge să mă deteste. LA început va simţi dezamăgire şi va regreta că a putut aprecia aşa un ticălos. Dar în timp va ajunge la concluzia că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul său şi va pleca liniştită, de bună voie şi nealungată de nimeni. Astfel nu va suferi după despărţire pt că tocmai ea a dat bir cu fugiţii.
De ex: dacă ştiu că detestă ... oamenii aroganţi... cred că mă pricep să strălucesc de mândrie. Sau dacă dimpotrivă... o intrigă bărbaţii demni şi mândrii... ştiu să o fac şi pe prostu.
Asta e soluţia mea.
Voi cum faceţi?
ştiu că nu vă ridicaţi la nivelul meu dar nu vă sfiiţi. poate nu funţionează mereu soluţia mea, aş vrea şi alte propuneri...
Aceasta postare a fost editata de SithLord: 28 February 2007 - 07:10 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis