Pagina 1 din 1
O problema cu un Kit de instalare Help pls :)
Scris 27 February 2007 - 02:29 PM
Deci , am kitul de la un joc Amerca's Army ( joc free) . Kitul are 2.5 Gb si se afla in Disk I . Dau click pe el si apare direct extracting to C/Local/Temp ceva de genul ... IAr eu in C am 100 Mb free , acolo am doar windowsul si niste programe ... Cum fac sa instalez acest joc in I unde am 5 gb free ?
Scris 27 February 2007 - 02:49 PM
N!gh7 W0lf, la Feb 27 2007, 02:29 PM, a spus:
Deci , am kitul de la un joc Amerca's Army ( joc free) . Kitul are 2.5 Gb si se afla in Disk I . Dau click pe el si apare direct extracting to C/Local/Temp ceva de genul ... IAr eu in C am 100 Mb free , acolo am doar windowsul si niste programe ... Cum fac sa instalez acest joc in I unde am 5 gb free ? 
1. ori eliberezi spatiul ala de care are nevoie, deci te apuci si razi in masa tot ce ai pe c:\
2. cred ca se poate schimba calea aia
3. trage cu ochiul si pe aici http://forum.america...ic.php?t=156627
Scris 28 February 2007 - 09:29 PM
1. NU pot elibera nimic in C 
2. Cum schimb calea ? Butonul browse e inactiv ...
3. Acolo e despre configurarea serverului , eu vreau doar sa instalez jocul ...
2. Cum schimb calea ? Butonul browse e inactiv ...
3. Acolo e despre configurarea serverului , eu vreau doar sa instalez jocul ...
Scris 28 February 2007 - 11:22 PM
Prima data cred ca extracteaza in folderul TEMP al windowsului [ceva de genul: C:\Documents and settings\USER\Local Settings\Temp]. Normal nu poti sa modifici directorul temp, insa tocmai mi-a venit o idee care ar putea functiona in cazul tau. Dai la "Control Panel / System / Advanced / Environment Variables"si vezi ca e acolo "User variables for ..."
Ar trebui sa fie TEMP si TMP [probabil si altele, dar astea 2 ne intereseaza]. Ar trebui sa aiba amandoua aceeasi valoare si anume calea catre directorul TEMP.
Dai "Edit" si copie intr-un loc sigur valoarea curenta, apoi fa un director nou pe o partitie unde ai spatiu, scrie acolo calea catre directorul creeat [ex: I:\temp] si la TEMP si la TMP si incearca acum sa instalezi jocul sa vezi daca extracteaza in I:\temp. Ulterior ar trebui sa te intrebe unde vrei sa il instalezi...
Dupa ce ai terminat de instalat mergi iar la Control Panel / System... si modifci TEMP si TMP sa aibe valoarea initiala
Ar trebui sa fie TEMP si TMP [probabil si altele, dar astea 2 ne intereseaza]. Ar trebui sa aiba amandoua aceeasi valoare si anume calea catre directorul TEMP.
Dai "Edit" si copie intr-un loc sigur valoarea curenta, apoi fa un director nou pe o partitie unde ai spatiu, scrie acolo calea catre directorul creeat [ex: I:\temp] si la TEMP si la TMP si incearca acum sa instalezi jocul sa vezi daca extracteaza in I:\temp. Ulterior ar trebui sa te intrebe unde vrei sa il instalezi...
Dupa ce ai terminat de instalat mergi iar la Control Panel / System... si modifci TEMP si TMP sa aibe valoarea initiala
Aceasta postare a fost editata de Shocker_: 28 February 2007 - 11:24 PM
Scris 03 March 2007 - 08:56 AM
incearca sa il deschizi cu winzip sa vezi daca stie sa extraga continutul, si-l extragi tu unde vrei
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
eroare user32.dll | anayd | 8 | 9.002 |
|
o problema
nu stiu daca este grav |
Luci86 | 1 | 985 |
|