Tineretul si religia
Scris 27 February 2007 - 01:16 PM
Crede-ti ca in ziua de astazi tinerii mai vor sa-si intemeieze o familie prin biserica lui Hristos?Ce inseamna pentru voi casatoria?
Scris 19 July 2007 - 04:37 AM
avand in vedere rezervarile pentru nunti (in botosani am auzit ca ar fi restaurante care au rezervari pentru urmatorii doi ani
) s-ar crede ca tot mai multi tineri trateaza casatoria la modul serios. dar avand in vedere si aglomeratia de dosare de divort, se pare ca totusi relatiile nu sunt prea trainice. nu stiu cat de relevanta este chestia asta, dar este o realitate.
Scris 19 July 2007 - 01:09 PM
mdea ... eu cred ca tinerii ai din Biserica lui Hristos ar renunta cu placere la travaliul numit restaurant , unde canta muzica desucheata , unde lumea bea si altceva decat h2O -ul ala magic , unde lumea face glume nesarate , fura mireasa, etc ... cred ca o simpla intrevedere la biserica ar fi suficienta, ce ziceti ?!
Scris 19 July 2007 - 01:13 PM
Ravl, la Jul 19 2007, 02:09 PM, a spus:
mdea ... eu cred ca tinerii ai din Biserica lui Hristos ar renunta cu placere la travaliul numit restaurant , unde canta muzica desucheata , unde lumea bea si altceva decat h2O -ul ala magic , unde lumea face glume nesarate , fura mireasa, etc ... cred ca o simpla intrevedere la biserica ar fi suficienta, ce ziceti ?! 
Eu zic ca da, dar cine ma asculta pe mine?
Scris 19 July 2007 - 02:58 PM
Ravl, la Jul 19 2007, 02:09 PM, a spus:
in baza acestor tineri din biserica lui Hristos, ar da popii faliment.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Credeti ca duceti o viata buna?
Ce va face sa credeti ca viata care o duceti e buna? |
LordPraslea | 28 | 3.879 |
|
Diavolul a intrat in om prin femeie !
sau ....poate Femeia giuvaerul suprem al creatiei? |
Soimos | 31 | 11.661 |