Ce vor femeile de la un barbat? bani, sex, cariera, seriozitate...
Scris 27 February 2007 - 12:05 AM
Scris 27 February 2007 - 12:57 AM
de exemplu eu caut caracterul,sa stie atunci cand sa lase de la el si cand sa se impuna.
Scris 27 February 2007 - 01:04 AM
Sonny Daniel, la Feb 27 2007, 02:05 AM, a spus:
"... si am trait cu speranta (falsa) ca ma va iubi-lulea o tipa ,doar pt ca`s bun la pat(?), pana am realizat ca-mi mai trebuie si alte calitati..."
Aceasta postare a fost editata de Bydy: 27 February 2007 - 01:15 AM
Scris 27 February 2007 - 01:05 AM
Sonny Daniel, la Feb 26 2007, 03:05 PM, a spus:
Ai cam scris tu despre toate !!! nu ne-ai lasat un geam mic sa comentam ...acum insa incep sa ma gandesc!!!
Totusi iti zic ceva: la varsta cand abia ai ajuns sa fi observata de barbati, vrei sa fie doar ultra aratosi si seducatori!!!
Cand ai observat ca sint si mai multi in jurul tau care ar fi interesati insa nu stii in ce !!! incep sa selectezi dupa inaltime si cum stie sa danseze.
Cand fara sa-si dai seama in ce capcana a cazut si unul din ei au posedat-o fizical, mintea sta in loc !!!
Totusi mai incearci sa seduci si pe altii si cand ajungi tot la concluzii rapide si fara interes particular de la masculi, cugeti, dar nu prea mult. Se preface ca nici n-a fost adevarat.
Dupa ce s-a dezmeticit vede ca nu mai este asa de observata/speciala ?!?!? isi pune prioritatile la punct si priveste spre cel mai cu o buna situatie materiala si se convinge ca el cel mai special.
Sa vedem ce zic altii din cartile de dragoste citite pana cum.
Scris 27 February 2007 - 01:08 AM
Dragostea, respectul, intelegerea sunt lucruri de la sine intelese in cazul de mai sus.
Cer mult?
Oricum, cred ca o astfel de intrebare trebuie "contrabalansata" de "Ce poti si vrei sa oferi la randul tau?" Acolo se observa niste diferente interesante.
Scris 27 February 2007 - 01:14 AM
Olga Khan, la Feb 27 2007, 01:05 AM, a spus:
Totusi iti zic ceva: la varsta cand abia ai ajuns sa fi observata de barbati, vrei sa fie doar ultra aratosi si seducatori!!!
Cand ai observat ca sint si mai multi in jurul tau care ar fi interesati insa nu stii in ce !!! incep sa selectezi dupa inaltime si cum stie sa danseze.
Cand fara sa-si dai seama in ce capcana a cazut si unul din ei au posedat-o fizical, mintea sta in loc !!!
Totusi mai incearci sa seduci si pe altii si cand ajungi tot la concluzii rapide si fara interes particular de la masculi, cugeti, dar nu prea mult. Se preface ca nici n-a fost adevarat.
Dupa ce s-a dezmeticit vede ca nu mai este asa de observata/speciala ?!?!? isi pune prioritatile la punct si priveste spre cel mai cu o buna situatie materiala si se convinge ca el cel mai special.
Sa vedem ce zic altii din cartile de dragoste citite pana cum.
Olga ..ce descri tu ..este o femeie inteligenta si ..de cele mai multe ori independenta ,asta findca stie care ai sant prioritatile .
Dar de cele mai multe ori ele se complac si nici nu isi analizeaza temeinic prioritatile ..intr-un cuvant ...nu stiu ce vor.
Ametist, la Feb 27 2007, 01:08 AM, a spus:
Dragostea, respectul, intelegerea sunt lucruri de la sine intelese in cazul de mai sus.
Cer mult?
Oricum, cred ca o astfel de intrebare trebuie "contrabalansata" de "Ce poti si vrei sa oferi la randul tau?" Acolo se observa niste diferente interesante.
Da ..interesanta filozofie de viata
Scris 27 February 2007 - 01:20 AM
Scris 27 February 2007 - 01:27 AM
Sonny Daniel, la Feb 27 2007, 01:20 AM, a spus:
Un lucru pentru care sa fiu cu el: il iubesc.
Un lucru pentru care sa il iubesc: doar unul? Sunt o groaza... dar as alege intelegerea.
Un lucru care ma innebuneste: capacitatea de a ingloba concomitent doua stari atat de diferite: hotararea si forta unui om inteligent si tandretea unui om care isi exprima emotiile fata de mine.
Cel mai mult imi place: ca am multe lucruri care sa imi placa.
Scris 27 February 2007 - 01:29 AM
Ametist, la Feb 27 2007, 01:27 AM, a spus:
Un lucru pentru care sa il iubesc: doar unul? Sunt o groaza... dar as alege intelegerea.
Un lucru care ma innebuneste: capacitatea de a ingloba concomitent doua stari atat de diferite: hotararea si forta unui om inteligent si tandretea unui om care isi exprima emotiile fata de mine.
Cel mai mult imi place: ca am multe lucruri care sa imi placa.
Interesanta intrebare... de ce?
Si acuma tradu...
Scris 27 February 2007 - 01:31 AM
Sonny Daniel, la Feb 27 2007, 03:20 AM, a spus:
De fapt tu vrei sa stii daca se poate indragosti o femeie de tine doar pt ca o superi-satisfaci sexual.
Asta intrebi,nu?
Da,poate face o pasiune... Poate fi o dependenta de placerea sexuala... Dar dragoste? Eu cred ca nu.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
O intrebare... | BEASTBOY | 18 | 3.403 |
|
SEXUL NECENZURAT
HAIDETI SA VORBIM DESPRE SEX NECENZURAT!! |
lafamilia | 16 | 10.131 |
|
de ce barbatii insurati isi cauta amanta? | ellla | 1 | 5.180 |
|
sunt virgina
... |
bionda | 652 | 70.479 |
|
ma poate ajuta cineva?as vrea sa primesc niste raspunsuri...
in legatura cu sexul |
adutza^ | 1 | 1.730 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis