Citeaza
Ramane aceasta descoperire bomba doar la stadiu de speculatie, si atat...degeaba i explici culoarea orbului.
iti cam dau dreptate clinho
in rest, calliope, sa stii ca asta nu e soc, cum nu a fost soc nici afirmatiile lui dan brown, si alte minuni.
uite sa iti explic ceva sa vedem daca nu punem de acord. cum castigi faima si o gramada mare de bani legal? pai se ia un domeniu considerat tabu(religia, iubirea, etc) si se face o afirmatie din asta "soc".
exemple:
1- dan brown- ce a zis frumos gagiu asta. ia sa spun eu ceva interesant si hop!! iisus a avut copii. isterie generala, filme, oameni care se leapada de credinta, tampiti care cauta linii prin biserici,etc.
2- extraterestrii- nimeni nu stie nimic, apar tembeli care fac nu stiu ce casti de protectie din staniol si aluminiu si mai stie naiba ce si le vand pe 500$ bucata, ca deh sa nu citeasca omuletii verzi ce ai tu in bibilica. (sincer nu e o idee buna- ar trebui sa vada ce au unii prin cap, sa se sperie sa mearga inapoi acasa la ei

)
3- reptalieni - ma abtin pt ca si aici am vazut o comunitate, si dupa aceea imi iau dupa ceafa
4- apa de pe luna- asta a facut-o un destept din state. si ghici ce? a facut o gramada de bani pe seama naivilor care au crezut(deci sincer asta a fost chiar prea de tot)
si exemplele pot continua.
asta e pur parerea mea, nu atac pe nimeni, fiecare crede ce vrea.
ma inclin si toate cele bune