SOC ! S-a desoperit trupul lui CHRISTOS
Scris 26 February 2007 - 06:29 PM
SAMAN
Scris 26 February 2007 - 06:30 PM
Scris 26 February 2007 - 06:33 PM
Scris 26 February 2007 - 06:36 PM
Scris 26 February 2007 - 06:59 PM
Scris 26 February 2007 - 07:00 PM
Schimbarea2012, la Feb 26 2007, 06:45 PM, a spus:
io as vrea sa stiu cum si pe ce baza o sa demonstreze stiintific ca e corpul lui ? ca asa a mai fost un film parca apocalipsa cand descoperisera in israel un mormant si ziceau ca e iisus. pe cati io fi chemat atunci isus iosif ioan doar dumnezeu stie
Scris 26 February 2007 - 07:08 PM
Zeci de milioane de oameni vor fi bulversati...
Generatiile viitoare nu vor mai avea DZEu ...
OMOARA PASTORUL SI TURMA SE VA RISIPI!!!!
DIVIDE ET IMPERA !!!!
Si sa mai zica cineva ca TEORIA CONSPIRATIEI e vrajeala....
ANTICIPEZ DESBINARE !!!SE PREFIGUREAZA O NOUA ORDINE MONDIALA!!!
CARE VA REZOLVA PROBLEMELE IVITE......
Scris 26 February 2007 - 07:22 PM
vali_, la Feb 26 2007, 07:00 PM, a spus:
Eventual mai inventeaza ei o stiinta - isusologie sau ceva de genul asta - cu principii proprii, ca sa se laude unii lenesi ca au totusi ocupatie, la fel ca cum a aparut biserica. Daca e vorba de tras matza de coada si de prostit lumea, se gasesc foarte multi doritori. Numai cand e vorba de ceva constructiv si folositor pentru ansamblul societatii nu se prea baga in fatza.
Scris 26 February 2007 - 07:45 PM
De ce nu sunteti atenti la toate afirmatiile? Unul din arheologii care a participat la asa zisa descoperire a afirmat ca e o facatura!
Insa de pe piramida mea se vede altfel totul. Competitia mantuirii se incinge! O noua proba - foarte dificila - incepe: alegerea intre adevar si minciuna. "Alesii" se aleg prin credinta. Unora aceasta proba le va slabi credinta si se vor pierde, altii isi vor intari credinta si se vor inalta.
Eu nu ma las dus de val si de ce se intampla in exteriorul meu. Eu simt puterea din interior si asta nu poate demola nimeni. Dumnezeu exista in mine si nimeni nu mi-l poate fura. Fiecare dintre noi va fi Fiu al lui Dumnezeu atunci cand se va purifica si se va inalta.
Va spun voua, daca vreti sa existati eliberati-va de ceilalti. Nu va mai lasati plimbati prin desertul amagirilor. Luati-va vietile in maini si nu le mai asterneti la picioare de muritori. Pe pamant voi sunteti stapanii propriului destin si voi dati forta propriei credinte. Esti ceea ce "crezi" si poti ceea ce "crezi". Daca iti curge din gura la ce zic altii, asta esti; daca mergi pe ape si scoli mortii asta esti!
Asa cum si Codul lui Davinci a trecut fara efecte, asa va trece si asta. Dar aveti de grija ca, dupa ce trece valul, sa mai "fiti"!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Incredibil...dar nu se stie cat de adevarat! |
Spyder | 190 | 73.695 |
|
interesant |
GrigoGT | 10 | 4.382 |
|
Despre departamentul de PARANORMAL (ticalosi)= DZ |