Copiatul unui program pe un cd & dvd
Scris 26 February 2007 - 02:56 PM
I urma unor probleme aparute la calculator am fost nevoit sa reinstalez sistemul operativ.insa in prealabil am vrut sa-mi salvez unele programe .Am introdus un dvd ,am selectat programul dorit din c:programe....si tot asa .Cu nero am ars acel dvd.Dupa reinstalarea sistemului operativ introduc dvd ars in prealabil si incercind sa instalez un program. Constat cu multa surpriza ca de fapt nici un program salvat nu poate fi instalat deoarece lipsea --setup.exe-- Acum vin sa intreb ?????????UNDE AM GRESIT?????? DE CE NU AM SETUPUL SI CE POT FACE(daca se mai poate face ceva)??; eventul sa-mi explice cineva cum pot copia un program care in prealabil sa-l pot reinstala?
IN SPERANTA CA VOI FI AJUTAT VA MULTUMESC. UN PROGRAM GRATIS PT ASTFEL DE OPERATIUNI EVENTUAL?
IN SPERANTA CA VOI FI AJUTAT VA MULTUMESC. UN PROGRAM GRATIS PT ASTFEL DE OPERATIUNI EVENTUAL?
Scris 26 February 2007 - 04:42 PM
Parerea mea. Daca ai copiat programele din C:\Program Files ai stricat DVD-ul degeaba. Tie iti trebuiau kit-urile de la programe si nu programele instalate.
Scris 27 February 2007 - 12:29 AM
AI gresit tot, trebuia sa fi intrebat pe cineva inainte de a formata hardul. Pentru a reinstala programele respective, in majoritatea cazurilor, vei avea nevoie de kiturile lor de instalare.
PS: ca o curiozitate, ai formatat hardul singur sau ti l-a formatat altcineva? banuiesc doar ca un utilizator care stie sa formateze un hard disk stie cum stau lucrurile cu instalarea unor programe si cu backup-ul...
PS: ca o curiozitate, ai formatat hardul singur sau ti l-a formatat altcineva? banuiesc doar ca un utilizator care stie sa formateze un hard disk stie cum stau lucrurile cu instalarea unor programe si cu backup-ul...
Scris 22 March 2007 - 09:18 PM
contele, la Feb 27 2007, 12:29 AM, a spus:
AI gresit tot, trebuia sa fi intrebat pe cineva inainte de a formata hardul. Pentru a reinstala programele respective, in majoritatea cazurilor, vei avea nevoie de kiturile lor de instalare.
Ok si cum fac aceasta operatiune ca sa nu gresesc si eu(majoritatea programelor care le-am luat de pe net l-am salvat,dar pe celelalte ce le-am luat de la prieteni doar le-am instalat).
Kiturile se salveaza si ele undeva in calculator cand instalam programele?
Scris 23 March 2007 - 12:27 AM
Citeaza
Kiturile se salveaza si ele undeva in calculator cand instalam programele?
in general nu
Scris 23 March 2007 - 05:23 PM
Nu are sens sa copiezi Program Files
In schimb ai tot interesul sa-ti salvezi Documents & Settings dupa ce ai sters fisierele temporare de acolo...
In configuratiile predefinite, in Documents and Sesttings se salveaza emailurile, bookmarkurile si alte fisiere specifice utilizatorilor.
In schimb ai tot interesul sa-ti salvezi Documents & Settings dupa ce ai sters fisierele temporare de acolo...
In configuratiile predefinite, in Documents and Sesttings se salveaza emailurile, bookmarkurile si alte fisiere specifice utilizatorilor.
Scris 23 March 2007 - 06:04 PM
Frate, gandeste-te la un program cam ca la un obiect din viata de zi cu zi cumparat din magazin si distribuit acasa de un curier. Cand iti vine acasa (pe calculator), obiectul (programul) este intr-un colet (arhiva, kit).
Prin executarea setup.exe nu faci altceva decat sa despachetezi coletul, sa asamblezi continutul si sa il asezi acolo unde sta el cel mai bine C:\Program Files.
De obicei kiturile si arhivele cu jocuri, softuri, drivere, le salvam pe CD, DVD, sau simplu le punem pe o partitie a hardului speciala...sa ii spunem D:\
Cand formatam hardul unui calculator, pentru reinstalarea sistemului, noi de fapt stergem tot ce este pe C:\
Kiturile si arhivele raman pe D:\ atata timp cat nu formatezi si acea partitie, si poti reinstala programele avute inainte.
Astea insa sunt sfaturi pt "data viitoare".
Cum sa faci rost de programele de care ai nevoie? Pai cauta-le pe DC++. Unele programe (cele freeware) le gasesti si pe site-uri...
Prin executarea setup.exe nu faci altceva decat sa despachetezi coletul, sa asamblezi continutul si sa il asezi acolo unde sta el cel mai bine C:\Program Files.
De obicei kiturile si arhivele cu jocuri, softuri, drivere, le salvam pe CD, DVD, sau simplu le punem pe o partitie a hardului speciala...sa ii spunem D:\
Cand formatam hardul unui calculator, pentru reinstalarea sistemului, noi de fapt stergem tot ce este pe C:\
Kiturile si arhivele raman pe D:\ atata timp cat nu formatezi si acea partitie, si poti reinstala programele avute inainte.
Astea insa sunt sfaturi pt "data viitoare".
Cum sa faci rost de programele de care ai nevoie? Pai cauta-le pe DC++. Unele programe (cele freeware) le gasesti si pe site-uri...
Scris 26 March 2007 - 03:19 PM
Am si eu o intrebare.
Am luat niste programe de pe net(free) le-am instalat dar acum vreau sa le ard pe un cd ca sa le am si altadata cand o sa formatez ca sa nu mai alerg dupa ele pe net .Le am in forma lor initiala salvate pe calculator
CUM sa le ard?(ca imagine, ca date sau nu conteaza)
Ca sa le pot instala si altadata cand am nevoie.
Am luat niste programe de pe net(free) le-am instalat dar acum vreau sa le ard pe un cd ca sa le am si altadata cand o sa formatez ca sa nu mai alerg dupa ele pe net .Le am in forma lor initiala salvate pe calculator
CUM sa le ard?(ca imagine, ca date sau nu conteaza)
Ca sa le pot instala si altadata cand am nevoie.
Scris 26 March 2007 - 04:03 PM
Poti copia fisierele de instalare ca date normale... Deci alege optiunea Data CD, de preferinta multisession ca sa mai poti adauga ulterior fisiere, daca nu va fi plin CD-ul
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
manual woody | valbo17 | 5 | 7.989 |
|
unde-i hiba?
la instalarea windows reia aceeasi secventa la infinit... |
Victor Apostu | 14 | 3.367 |
|
camera video | C.O.S. | 6 | 5.303 |