sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Icoane care plang Explicati fenomenul. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-May 06

Scris 26 February 2007 - 02:48 PM

As dori toti cei necredinciosi si toti cei credintiosi sa explice din punctul lor de vedere acest fenomen (ca daca zic minune iar sar anti-crestinii pe mine :clapping: ). In special adeptii faptelor concrete , care pun accent pe ratiune si logica , pe cei care idolatrizeaza stiinta si tehnica :flowers:

"La manastirea Sf. Pantelimon, din Silistea Gumesti, icoanele plang cu lacrimi de sange si mir"

http://www.cronicaromana.ro/?editie=379&am...53&show=com

asta era in 2004 .
0

#2 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 26 February 2007 - 03:31 PM

O mare inselatorie... :clapping:
0

#3 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 26 February 2007 - 08:17 PM

Argument ??? sau te multumesti doar sa evoci ceva fara baza si substanta ...sincer dai dovada de superficialitate ...cel putin soimos aici s-a abtinut pentru ca ori cat ar cauta in logica si ratiunea umana sau stiinta nu poti gasi explicatie.
0

#4 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 February 2007 - 01:11 AM

Nu cred ca este nevoie de argumente in acest caz...
0

#5 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 27 February 2007 - 10:01 AM

Vezi postareamaster_mind, la Feb 26 2007, 08:17 PM, a spus:

..... pentru ca ori cat ar cauta in logica si ratiunea umana sau stiinta nu poti gasi explicatie.

Te inseli!
Marinaru ti-a dar raspunsul si la varianta logica cat si cea stintifica!
0

#6 Utilizator offline   Haruka 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-November 05

Scris 27 February 2007 - 11:27 AM

Are dreptate Master Mind, nu poti arunca 3 cuvinte razlete si sa te si miri apoi cum de nu te-ai facut inteles.
E inutil sa vii sa-ti dai cu parerea in astfel de cazuri cand esti la "n" km de locul faptei, n-ai nici preocupari-studii in domeniu.......nu stiu pt cine poate conta o parere neautorizata.

Asa tehnic vorbind e straniu sa vezi iesind dintr-o icoana ceva.Da' de ce intotdeauna scursurile sunt numai de sange, mir.....spirt, smoala si petrol nimic niciodata?! Asa cum am spus straniu (minune) ar fi orice izvor de scursura din icoana nu doar cele de mir, dar cum mirul si sangele au o anumita conotatie in mintea crestinilor de varsta a III a si nu numai, haide sa fortam o tarica psihicul oamenilor.

Prezenta lui D-zeu e in toate, nu stiu de ce pe unii ii mira prezenta lui intr-o bucata de lemn.Nu cred ca D-zeu se face prezent doar acolo unde-i curatenie si smerenie dupa dogma ortodoxa.

Daca as fi un omulet bogat in banuti as intocmi o echpa de 12 oameni sa stea la panda in astfel de cazuri sa faca documentatie serioasa apoi aratat la stiri ca sa nu mai fie atata forfota in jurul acestui subiect care pe unii ii duce in Rai.
0

#7 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 27 February 2007 - 01:05 PM

Vezi postareamaster_mind, la Feb 26 2007, 02:48 PM, a spus:

As dori toti cei necredinciosi si toti cei credintiosi sa explice din punctul lor de vedere acest fenomen

eu una nu idolatrizez nimic, pentru ca fata de ceea ce nu inteleg total pastrez un scepticism sanatos, care sa ma fereasca de idei preconcepute. intr-o lume in care icoanele se injecteaza de le plezneste lemnul si in care oamenii se calca in picioare sa atinga ramasite atribuite unor sfinti, putinele minuni, daca apar, cad sub semnul intrebarii din cauza celorlalte...

intrebare: de unde se stie ca ce a curs din icoanele in discutie era mir sau sange ?
0

#8 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 28 February 2007 - 12:05 AM

Mergeti data viitoare si vedeti . Cercetati daca sunteti asa sceptici si sa va vad pe voi cum faceti 80de icoane sa se manifeste in acelasi timp. Da ma rog ..fiecare e liber sa faca si sa creada ce vreti . Eu nu convertesc pe nimeni asa ca drum bun pe calea voastra . Iar o sa dispar de pe forum :yahoo: .

PS : orboului poti sa ii arati ce vrei ca oricum nu vede :yahoo:

:P v-am salutat.

Topic INCHIS .
0

#9 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 February 2007 - 12:13 AM

master_mind draga...ce sens are aceasta asa zisa MINUNE ? Care este scopul ca icoanele respective sa "planga" cu sange si cu mir ? Pentru ce sa faca Dumnezeu asa ceva ? :P :yahoo:

Eu cred ca doar daca te gandesti putin realizezi adevarul fara prea multe eforturi... :yahoo: :cheer:
0

#10 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 28 February 2007 - 01:14 PM

[master], gata, ai fugit? vino cu dovezi, cu explicatii. vrei sa fii crezut din prima? nu se poate. gandeste-te logic, n-am cum sa cred ca din icoana aia curge nu stiu ce substanta decat daca:
1. vad cu ochii mei - dovada partiala, tot nu stiu decat ca din icoana iese un lichid asemanator cu sangele/mirul, etc.
2. cineva face o analiza si imi spune - e de-aia sau de-ailalta.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari