este fantezia noastra,puterea noastra de a crea imagini negative care prind viata....astfel ele sunt atat de intense incat ele se materializeaza intocmai cum noi credem ca suntem....daca ati avut o asfel de stare ....spuneti cum ati combatuto.....ce putem face......poate ne ajuta pe fiecare
Pagina 1 din 1
stresul si simtomele lui credeti ca sunteti stresa???
Scris 26 February 2007 - 02:30 PM
nu stiu daca ati patit vreodata sa intrati in panica fara nici un motiv eviden
t....inima bate nebuneste....aerul nu-ti mai ajunge....si gandurile nebunesti continua sa te inebuneasca
este bine sa satirizam putin subiectul caci pentru cine a experimentat asfel de situati nu este placut sa le reaminteasca....care este motivul???in aparenta credem ca suntem bolnavi....mergem la cardiolog....la tot felul de doctori si analize...toate ies bine , insa senzatia continua sa ne dea tarcoale
este fantezia noastra,puterea noastra de a crea imagini negative care prind viata....astfel ele sunt atat de intense incat ele se materializeaza intocmai cum noi credem ca suntem....daca ati avut o asfel de stare ....spuneti cum ati combatuto.....ce putem face......poate ne ajuta pe fiecare
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
interferon
vand interferon |
claudiahia | 1 | 4.168 |
|
Probleme cu ficatul. | carapacio | 2 | 11.099 |
|