Relatiile cu persoanele nehotarate
Scris 26 February 2007 - 09:25 AM
Vi sa intamplat sa va placa o persoana, sentimentul sa fie reciproc, dar acea persoana sa fie nehotarata, sa nu stie ce vrea, sa nu stie ce inseammna o relatie pentru ca nu a mai avut--sa te vrea si peste 2 ore sa nu mai simta acelasi lucru......Cum ati procedat, vati ascultat inima sau ratiunea....
Merci
Scris 26 February 2007 - 09:30 AM
Scris 26 February 2007 - 01:34 PM
amorcito, la Feb 26 2007, 09:25 AM, a spus:
Vi sa intamplat sa va placa o persoana, sentimentul sa fie reciproc, dar acea persoana sa fie nehotarata, sa nu stie ce vrea, sa nu stie ce inseammna o relatie pentru ca nu a mai avut--sa te vrea si peste 2 ore sa nu mai simta acelasi lucru......Cum ati procedat, vati ascultat inima sau ratiunea....
Merci
knd vrei să iei o decizie înţeleaptă întodeauna ascultă-ţi raţiunea.
1 situaţia prezentată de tine este exagerată. Nu se poate că o persoană să te dorească la nebunie acum şi peste două ore să îi treacă... decât dacă sunt primele 0re ale întrevederii voastre.
2 mai aşteaptă un timp... tachinează. Nu unita totuşi că trăim în secolul vitezei şi că mult timp nu mai înseamnă chiar atât de mult timp. Mai ales dacă mai roiesc şi alţi contra candidaţi în jurulul persoanei. -bănuiesc că eşti o ea pt că fetele sunt mai conservatoare în sentimente, pe knd noi ni le otrăvim cu logică . Ideea e să ştii şi tu ce vrei de la persoana respectivă. Adică dacă şi tu eşti la fel de nehotărâtă...
3 Dacă i-a plăcut de tine la început îi place încă, şi te va plăcea mereu. Dacă vă vedeţi prea des (zilnic) s-o fi plictisit de frumuseţea ta.... sau ce l-o fi atras
4 Dacă îl vrei întradevăr şi ştii că şi el/ea te-a vrut. Luptă-te şi vei învinge. Şi chiar dacă nu te-a vrut. Numai ... Ai grijă! există două prostii pe care le poţi face...
- să-ţi sufoci persoana iubită cu insitenţa ta...
- să o necăjeşti şi să se refucieze în alte braţe decât ale tale.
Orice decizie vei lua... succesc!
Aceasta postare a fost editata de SithLord: 26 February 2007 - 01:45 PM
Scris 26 February 2007 - 01:50 PM
Daca ii se pare ca esti neabordabila s-ar putea sa bata in retragere.studiazal un pic,daca ajungi la concluzia asta e bine inseamna ca ii place de tine dar nu stie cum sa te ia si prefera sa se retrage decat sa-l iei de fraier(dupa parerea lui).
daca nu este asta cauza ar fi posibilitatea sa fie un fel de barbat care incerca cam la toate care ii plac si asteapta sa vade care-i pica in plasa.
Sau s-ar putea sa te studieze ,sa se joace cu tine sa vada cum reactionezi,sa-si testeze terenul...
Scris 26 February 2007 - 03:05 PM
me and just me, la Feb 26 2007, 01:50 PM, a spus:
Daca ii se pare ca esti neabordabila s-ar putea sa bata in retragere.studiazal un pic,daca ajungi la concluzia asta e bine inseamna ca ii place de tine dar nu stie cum sa te ia si prefera sa se retrage decat sa-l iei de fraier(dupa parerea lui).
daca nu este asta cauza ar fi posibilitatea sa fie un fel de barbat care incerca cam la toate care ii plac si asteapta sa vade care-i pica in plasa.
Sau s-ar putea sa te studieze ,sa se joace cu tine sa vada cum reactionezi,sa-si testeze terenul...
foarte inteligent abordat. Află motivul schibării lui. Dacă ai făcut tu vre-o boroboaţă.... nu cred că e de mirare. Dacă e din senin... ori e tehnica lui, ori e... sărac cu duhul.
Studiază comportamentul lui cu altele pt a compara dacă eşti mai muld decât o aventură sau nu.
Şi chiar dacă eşti o aventură pt început... cu puţină seducţie ai putea să îl redirecţionezi.
Obişnuieşte-l cu tine şi după ce prezenţa ta în viaţa lui va deveni un drog... joacă-te un pic de-a şoarecele şi pisica cu el. Lasă-l să se consume şi apoi.... Happely erver after. ... dacă eşti deşteaptă şi tu şi el. ... Altfel rişti să aflii că ai crezut că mergi în Himalaia şi de fapt eşti tot în dealurile subcarpatice. ...
Scris 26 February 2007 - 06:21 PM
amorcito, la Feb 26 2007, 11:25 AM, a spus:
Merci
Nu a mai avut nici o relatie? asa ti-a spus?
"ratiunea" mea imi spune ca tu esti "cioara din mana" si ca asteapta reactii din partea "vrabiei de pe gard" .
In functie de reactiile "vrabiei" se va hotara si "nehotararea".
Scris 26 February 2007 - 06:49 PM
Mai rau e ca daca stai cu o persoana nehotarata te modelezi dupa ea .
Scris 26 February 2007 - 11:19 PM
amorcito, la Feb 26 2007, 09:25 AM, a spus:
Merci
Fugiiii cat te tin picioarele si nu te uita in urma ...
Scris 27 February 2007 - 01:22 AM
Nu cred ca un om, prins in cel mai sincer moment, poate spune "Nu stiu ce simt pentru/fata de tine". Stie foarte bine ce simte (atractie: fizica, emotionala, intelectuala, iubire, curiozitate, etc.). Problema apare atunci cand trebuie sa stabileasca ce tip de relatie vrea sa aiba cu tine, in baza a ce simte. Iar daca vrem sa complicam si mai mult lucrurile, pot aparea sentimente care aparent sunt contradictorii sau care de fapt se "anuleaza" unul pe altul: se poate simti foarte atras de tine, insa experiente trecute dureroase sa il determine sa rationalizeze atat de mult acel sentiment incat sa intervina frica de a nu mai fi ranit, parasit, inselat- depinde in ce au constat acele experiente negative.
De asemenea, te poate testa, astfel incat sa vada cat de interesata esti tu de el, sa vada cum reactionezi.
Sau pur si simplu se poate juca cu tine, provocandu-ti tie stari confuzionale, doar spre amuzamentul lui propriu.
Ce sa faci? Sa fii cu bagare de seama si sa incerci sa iti dai seama carui fapt se datoreaza aceasta "aparenta" nehotarare. In cazuri ca astea, trebuie sa iti asculti si inima si ratiunea. Inima pentru ca ea este prima care te alerteaza ca e ceva in neregula (emotii negative, teama) iar ratiunea pentru ca ea te poate ajuta sa intelegi mai bine situatia si sa iei hotararea potrivita.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
unde ai face sex?
alege un loc... |
andr3axox | 32 | 8.606 |
|
iubirea e de trei feluri
din care doar unul e bun |