sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ce s-a intamplai cu " SI AU TRAIT FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI"? .....Andropauza sa fie "vinovata" ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 25 February 2007 - 06:24 PM

"De ce cand in fundal se aude danganitul bland si suav al unei varste respectabile,o categorie neresemnata de barbati o ia razna si da bir cu fugitii de acasa cat ii tin articulatiile ruginite,cu narile umflate de parfumul iluzoriu al unor pasiuni mai fragede?
O femeie care te-a suportat toata viata merita una ca asta?sa fie schimbata intr-un troc tembel pe o iepsoara cu sange fierbinte si cel mai brobabil cu apetit pt a-si vara botul uned in buzunarul "mosneagului" in care a simtit biscuiti si morcovi si fonduri de pensii?
De ce masculul in criza nu poate gasi confort in preocupari mai putin aventuroase si moral-seismice,o canalizare mai inteleapta a energiilor sale pseudosexuale in venerabile ocupatii seative ,care sa-i adoarma incet si pt todeauna ultimile impulsiri dictate de poznasul testosteron? De ex,sa se legene in balansoar in timp ce dezleaga mistere intelectuale si pufaie din pipa,sa se relaxeze in mici plimbari prin parcuri racoroase,cicanind ocazional cu bastonul un tinerel obraznic. "
"Andropauza" cu tinere amante secrete e un cliseu de speriat neveste naive?
Si daca nu-i doar un cliseu, atunci care este mecanismul ce declanseaza asta?

Aceasta postare a fost editata de Bydy: 25 February 2007 - 06:41 PM

0

#2 Utilizator offline   CY73 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 06

Scris 25 February 2007 - 06:52 PM

eu cred ca doar in povesti e valabil acest moto. e o utopie...
chiar daca o pereche ramane impreuna pana la final, nu stiu de cata fericire are parte... o fi fericire, o fi obisnuinta, o fi frica de schimbare........

Aceasta postare a fost editata de costy73: 25 February 2007 - 06:54 PM

0

#3 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 February 2007 - 08:14 PM

Vezi postareacosty73, la Feb 25 2007, 08:52 PM, a spus:

eu cred ca doar in povesti e valabil acest moto. e o utopie...
chiar daca o pereche ramane impreuna pana la final, nu stiu de cata fericire are parte... o fi fericire, o fi obisnuinta, o fi frica de schimbare........

Si atunci ce facem? Invocam andropauza si fugim mancand pamantul? Trebuie sa privim acest "fenomen" ca pe un lucru firesc?
0

#4 Utilizator offline   CY73 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 06

Scris 25 February 2007 - 08:28 PM

Vezi postareaBydy, la Feb 25 2007, 08:14 PM, a spus:

Si atunci ce facem? Invocam andropauza si fugim mancand pamantul? Trebuie sa privim acest "fenomen" ca pe un lucru firesc?

nu! eu spuneam doar ca nu poate fi (doar) fericire pana la adanci batraneti!
0

#5 Utilizator offline   Doamna Babe 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 05-October 06

Scris 26 February 2007 - 10:19 AM

exista batranete fericite in doi ...dar trebe ambii sa aiba o doza de inteligenta remarcabila ... :crazy:
0

#6 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 26 February 2007 - 11:14 AM

Mai mult intelepciune decat inteligenta. Intelepciune din partea lui sa nu ruineze ceea ce au construit o viata, pentru o pasiune a middle-age-ului.. sau pentru un moft.. sau pentru un gest facut din prea multa singuratate.
Intelepciune din partea ei sa nu incerce niciodata sa afle lucruri care ar putea-o rani... Sa-i fie de ajuns afectiunea lui sincera... Si la mine in familie, si in altele.. am vazut ca lucrurile astea doua au ajutat cuplul sa depaseasca perioadele critice, parintii mei si-au regasit echilibrul, au trecut pragul celor 30 de ani de casnicie si mi se pare ca e din ce in ce mai bine... Si asta e doar un exemplu personal..
Exista un utilizator pe acest forum a carui semnatura exprima cel mai bine.. echilibrul.
0

#7 Utilizator offline   -pasa- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-June 06

Scris 26 February 2007 - 11:35 AM

Vezi postareacosty73, la Feb 25 2007, 10:28 PM, a spus:

nu! eu spuneam doar ca nu poate fi (doar) fericire pana la adanci batraneti!

daca tu spui asta la varsta ta, e ingrijorator....sunt curioasa ce solutii gasesti.
0

#8 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 26 February 2007 - 02:49 PM

Vezi postareaBydy, la Feb 25 2007, 06:24 PM, a spus:

"De ce cand in fundal se aude danganitul bland si suav al unei varste respectabile,o categorie neresemnata de barbati o ia razna si da bir cu fugitii de acasa cat ii tin articulatiile ruginite,cu narile umflate de parfumul iluzoriu al unor pasiuni mai fragede?
O femeie care te-a suportat toata viata merita una ca asta?sa fie schimbata intr-un troc tembel pe o iepsoara cu sange fierbinte si cel mai brobabil cu apetit pt a-si vara botul uned in buzunarul "mosneagului" in care a simtit biscuiti si morcovi si fonduri de pensii?
De ce masculul in criza nu poate gasi confort in preocupari mai putin aventuroase si moral-seismice,o canalizare mai inteleapta a energiilor sale pseudosexuale in venerabile ocupatii seative ,care sa-i adoarma incet si pt todeauna ultimile impulsiri dictate de poznasul testosteron? De ex,sa se legene in balansoar in timp ce dezleaga mistere intelectuale si pufaie din pipa,sa se relaxeze in mici plimbari prin parcuri racoroase,cicanind ocazional cu bastonul un tinerel obraznic. "
"Andropauza" cu tinere amante secrete e un cliseu de speriat neveste naive?
Si daca nu-i doar un cliseu, atunci care este mecanismul ce declanseaza asta?

1 păi voi aţi depăşit mia de amanţi īn tinereţe cu alţi moşi ca respectabilul actual cu care īmpărţiţi pătuţul conjugal... El doar recuperează handicapul.
2 priveşte partea plină a paharului... te lasă să vizionezi īn linişte telenovela preferată fără să te bată la cap să dai pe Hbo, pe derbiul etapei sau pe programul care transmite prtida de tenis cu Şarapova!
3 ce e andropauza? ... mia concret. Kiar nu cunosc termenul
4 cum stă la capitolul aspect fizic băbuţa pretenţioasă? Vrei să ai la bătrāneţe un soţ care să nu se uite după trufandale şi să nu te ignore pt cearcănele şi perii albi pe care tot el ţi i-a scos... caută-l cu grijă īn tinereţe sau schimbă-i mentalitatea din macho īn copil naiv şi cuminte!

de ce nu mai avem... Şi au trăit fericiţi pānă la adānci bătrāneţi?

Păi pt că...
1 nu mai avem adānci bătrāneţi
2 oamnii caută mai nou mijloace artificiale de a fi fericiţi ... care se dovedesc īn timp că-s la fel de delicioase precum soia coparativ cu puiul la rotisor, īntis prin mujdei şi unt, cu o cană dimingeană de puterea ursului īn apropiere... concurenţă neloială ştiu :clapping:.
0

#9 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 26 February 2007 - 03:26 PM

aoleo! dar n-ar trebui sa fie mai simplu ? :clapping: ... sa moara veta
0

#10 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 26 February 2007 - 11:12 PM

Vezi postareaSithLord, la Feb 26 2007, 04:49 PM, a spus:

1 păi voi aţi depăşit mia de amanţi īn tinereţe cu alţi moşi ca respectabilul actual cu care īmpărţiţi pătuţul conjugal... El doar recuperează handicapul.

La mine nu se aplica( si la multe alte femei). Eu m-am maritat do`nsoara iar dansul ,la 26 de ani ce-i avea..nu era chiar un sfant. :lol:

2 priveşte partea plină a paharului... te lasă să vizionezi īn linişte telenovela preferată fără să te bată la cap să dai pe Hbo, pe derbiul etapei sau pe programul care transmite prtida de tenis cu Şarapova!

Si asta o demontam: nu ma uit la telenovele si..plus de asta..sunt patru televizoare in casa. :doh:

3 ce e andropauza? ... mia concret. Kiar nu cunosc termenul

http://www.jurnalul....ndropauza_.html
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Goneste rutina!
Sfaturi pt salvarea casniciei
cara  18 8.407
Hot Topic (New) Orgasme multiple la barbati master_mind  139 26.509
Topic inchis certificate casatorie online
aveti idee pe ce site pot face un astfel de certificat?
ana0nyma  0 4.520
Topic inchis De ce apar probleme ?
Vinovat sau vinovata ?
master_mind  29 8.791
Topic inchis sugestii ?:D Claptonvici  10 2.642