poate k sa mai postat pe forum poate nu ...nu am avut timp sa ma uit am nevoie de programul ala care sa recupereze parolele la id`urile cu care sa mai intrat pe messenger de pe compu meu...stiam k se poate afla daca era bifata optiunea " REMEMBER MY PASSWORD" se poate afla chiar dak nu a fost bifata aceea optiune?va rog am nevoie de el kt mai repede!mersi anticipat!!!!!!!!!!
Pagina 1 din 1
am nevoie urgent messenger
Scris 25 February 2007 - 03:31 AM
Citeaza
Loading, la Feb 25 2007, 03:03 AM, a spus:
poate k sa mai postat pe forum poate nu ...nu am avut timp sa ma uit am nevoie de programul ala care sa recupereze parolele la id`urile cu care sa mai intrat pe messenger de pe compu meu...stiam k se poate afla daca era bifata optiunea " REMEMBER MY PASSWORD" se poate afla chiar dak nu a fost bifata aceea optiune?va rog am nevoie de el kt mai repede!mersi anticipat!!!!!!!!!!
Ca sa faci cu el ce?
De discutat s-a tot discutat, asa ca ceva lectura nu strica.
Scris 25 February 2007 - 08:28 AM
Loading, la Feb 25 2007, 03:03 AM, a spus:
Scris 25 February 2007 - 02:16 PM
pai sa aflu parola cuiva nu e normal?spuneti`mi macar unde sa ma uit k nu gasesc
(((((((( va rogg ce dumnezeu
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Filme | florinnnm | 1 | 1.992 |
|
LA MULTI ANI! internetului | dorinand | 9 | 7.668 |
|
statusuri de mess