Schimbarea2012, la Feb 25 2007, 12:13 AM, a spus:
well dar sa stii ca aia mari merg pe strategii murdare de divide et impera - si aici castiga numai cei cu agende ascunse si cu foarte mult capital... aici sta problema globalizarii - ca firmele mici sunt papate si o sa ajungem toti sa lucram pentru niste corportii montros de mari in genul "statului" din comunism. Nimeni nu o sa mai fie patron, toti vor fi angajati intr-un sir infinit de stapani si servitori deopotriva. See no evil ? Bazele unei societati corporatist-fasciste pot aparea.
Firmele mari devin indolente (teoria monopolului leneş) aşa că loc pentru firme mici o să fie întotdeauna. De exemplu, IBM poate are aproape 100 de ani, dar Intel a apărut acum mai puţin de 40 de ani, într-un domeniu complet nou. Iar fără Intel, IBM ar fi practic lipsit de obiectul muncii. Microsoft e înfiinţată în 1975, într-un domeniu în care în 1935 (când IBM deja exista) chiar nu aveai nimic de făcut. Yahoo, Google şi Ebay sunt şi mai noi, pentru că economia se reînoieşte de la sine. Şi tot aşa ...
Schimbarea2012, la Feb 25 2007, 12:13 AM, a spus:
Deja prin US sunt incalcate multe libertati care au fost garantate individului (se ajunge la inchisoare daca nu faci nu stiu ce vaccin obligatoriu in statul Virginia s.a.m.d)...
Statele Unite sunt o naţiune barbară, înclinată spre fundamentalism, religios şi nu numai

Aşa cum nu poţi da de exemplu Indonezia, tot aşa nu poţi da de exemplu nici Statele Unite. Nici una dintre ele nu reflectă credibil tendinţele mondiale.
Aceasta postare a fost editata de harald: 25 February 2007 - 12:27 AM