Pagina 1 din 1
eroare oledlg.dll was not found
Scris 24 February 2007 - 08:37 AM
Am si eu o problema....de ceva vreme dupa ce deschid calc imi apare imediat o eroare in care imi zice ca un fisier cva,nu a fost gasit, " oledlg.dll was not found", si nu pot sa-mi instalez anumite programe,sau sa le mai deschid, spre ex. bitcometul nu-l mai pot deschide, si multe altele...imi puteti spune cum as putea repara greseala fara a-mi reinstala windowsul? este vreun program cva cu care sa pot repara greseala?
Scris 24 February 2007 - 08:46 AM
Descarca acel dll lipsa/corupt de pe www.dll-files.com, mai exact de aici: http://www.dll-files...es.shtml?oledlg
Scris 24 February 2007 - 08:48 AM
De-obicei, lucrurile sunt mai grave decāt par. Dacă ai să aduci de undeva o copie a fişierului respectiv, o să descoperi, foarte probabil, că mai e nevoie şi de alt fişier (pe care īl apela chiar fişierul care-ţi lipseşte ţie) şi tot aşa.
Dacă nu poţi face un Restore (am văzut că mulţi utilizatori opresc System Restore din motive care īmi scapă) atunci ar fi mai bine să reinstalezi.
Dacă nu poţi face un Restore (am văzut că mulţi utilizatori opresc System Restore din motive care īmi scapă) atunci ar fi mai bine să reinstalezi.
Scris 24 February 2007 - 09:06 AM
Va multumesc emmad si harald, am rezolvat problema, din fericire nu era asa grav, a trebuit doar sa-l copii in folderul din windows si gata....inca odata va multumesc
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Calculatorul se inchide singur | AlelX | 3 | 907 |
|
Eroare Explorer
Intra in windows dar nu-i mai apare nici o icoana pe desktop si nici b |
Ashynn | 15 | 9.111 |
|