sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Mai suntem romantici? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 24 February 2007 - 03:14 PM

Vezi postareaDark_Dragon, la Feb 24 2007, 03:12 PM, a spus:

Ma bucur sa vad ca mai sunt persoane romantice pe aici,cand am postat ma gandeam ca am sa fiu singura. :flowers: :hi: ;)

te puteai gāndi că topicul era al cuiva care căuta pe cei asemeni...:P...deci eraţi cel puţin 2 bucăţi...:hi:
0

#22 Utilizator offline   Dark_Dragon 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 24 February 2007 - 03:18 PM

Vezi postareavesperala, la Feb 24 2007, 03:14 PM, a spus:

te puteai gāndi că topicul era al cuiva care căuta pe cei asemeni...:hi:...deci eraţi cel puţin 2 bucăţi...;)

Da ai dreptate :flowers: ,dar nu eram sigura.Putea fi cineva care dorea sa vada in ce stadiu e romantismul la noi...
Nu ai precizat nicaieri daca esti o persoana romantica sau nu...si din aceasta cauza te-am omis..scuze :hi:

Aceasta postare a fost editata de Dark_Dragon: 24 February 2007 - 03:20 PM

0

#23 Utilizator offline   alex_cadu 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-April 06

Scris 24 February 2007 - 03:27 PM

Pentru voi, romanticilor ce credeti, o piatra poate fi un simbol al romantismului ?
0

#24 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 24 February 2007 - 03:31 PM

Vezi postareared2shoes, la Feb 24 2007, 03:09 PM, a spus:

romantismul poate fi un handicap

Poate o fi.... dar pentru unii dintre noi... e singurul mod in care stim sa respiram....
O mai luam peste nuca din cand in cand... dar per ansamblu...eu sunt multumit...
Spunea un nenea destept spunea: "Nu sunt decat doua moduri in care poti sa-ti privesti viata. Una este ca si cum nimic nu e miraculos. Cealalta ca si cum totul e un miracol."... O parte din noi sunt mai lenesi... nu analizeazam destul :flowers:
0

#25 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 24 February 2007 - 03:39 PM

Vezi postareaAcamandur, la Feb 24 2007, 03:27 PM, a spus:

Pentru voi, romanticilor ce credeti, o piatra poate fi un simbol al romantismului ?

firile romantice pot face asocieri fel de fel... un fir de iarbă mie īncă īmi aminteşte fiorii unei īntālniri... o pietricică mai colorată zilele petrecute īntr-un loc... obiectele capătă semnificaţii... dar refuz să cred că romanticii asociază un simbol romantismului īnsuşi ....:flowers:
0

#26 Utilizator offline   Dark_Dragon 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 24 February 2007 - 03:44 PM

Vezi postareaAcamandur, la Feb 24 2007, 03:27 PM, a spus:

Depinde de piatra,depinde de persoana cu care esti atunci cand vezi piatra,sau depinde de cine iti daruieste piatra.,de cine iti aminteste acea piatra,..vorba vesperalei,totul tine de asocierile pe care le face fiecare..
In concluzie,da, o piatra poate fi un simbol al romantismului(pentru unii)

Aceasta postare a fost editata de Dark_Dragon: 24 February 2007 - 04:06 PM

0

#27 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 24 February 2007 - 04:13 PM

depinde ce vezi prin romantism,si cum il vad uni...
Eu cel putin cred ca in fiecare din noi exista o fire romantica,cui nu-i place sa faca baie impreuna cu partenerul/partenera intr-o cada plina de spuma aromata,la lumina lumanarilor,cui nu-i place sa primeasca o mica atentie,de axemplu.romantismul exista,doar ca uni si-l renega,si-l ascund din mai stiu eu ce motiv...poate din frica,pentru ca se simt protejati ...si de ce sa sufere pe urma si sa cada de fraieri,zic uni...si atunci prefera sa-si renege partea romantica pana si ei cred ca aceasta a disparut.
0

#28 Utilizator offline   FrozenTemptation 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-October 06

Scris 24 February 2007 - 04:15 PM

da, mai exista romantism, si cunosc unii baieti care am putea zice ca ne-o ia inainte uneori dar asta e bine. Eu sincer am probleme cu exprimarea sentimentelor, dar asta nu inseamna ca nu apreciez romantismul. e bine sa ai totusi ceva, un cadou din inima sau o felicitare, macar un email pe care atunci cand il citesti iti vine dor de el/ea si chiar iti trece supararea daca sunteti certati. Daca stii ca e din inima totusi, nu doar pt ca stie el/ea ca asta ti-ar placea sa auzi sau sa primesti. Deci da, mai suntem romantici, si nu e nici o rusine in asta si o recunosc chiar eu, o rockerita romantica :flowers:
0

#29 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 24 February 2007 - 04:18 PM

si apoi cred ca 'romantismul' in sensul de:a conduce partenera pana acasa,deschisul usi,buchetul de flori face parte dintr-un comportament al bunelor maniere ,scrise candva intr-un cod si uitate acolo in generatia de azi.
Asta nu per tot,mai exista si excepti...
0

#30 Utilizator offline   Iub 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 24 February 2007 - 04:34 PM

Oooo, da! Chiar m-a atins subiectul asta. Eu sunt o romantica incurabila si chiar daca pe unii ii enerveaza aspectul asta, mie nu imi pasa.
Imi place sa compun, nu are importanta ce, poezie sau proza, dar imi place sa fac din cand in cand declaratii de dragoste celui pe care il iubesc. Problema e ca unii nu au darul interpretarii cuvintelor, nu pot sa le patrunda si sa le inteleaga in adevaratul sens al cuvantului. Mi s-a intamplat sa citeasca un tip o poezie scrisa de mine, parea foarte incantat iar la 2 zile m-a intrebat ce am vrut sa spui prin cuvintele respective. Trist. Acum nici macar un mesaj de dragoste nu mai este inteles.
Cred ca in fiecare dintre noi exista macar un dram de romantism, cui nu ii place sa iubeasca si sa se simta iubit?!
Deci da, I'm very romantic.... :flowers:
0

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Barbatii si femeile inteligente /independente **Lux**  592 24.601
Replici noi Fluturi in stomac nightwish  11 2.655
Replici noi 5 chestii care nu iti plac la ea
Accesoriul preferat al unei femei este... barbatul de langa ea.
bydy  2 2.857
Hot Topic (New) Schimbarea numelui prin casatorie Indigo 1  70 2.288
Hot Topic (New) Atasamente Faptele dragostei * * * * * **Lux**  197 14.040