Folositi jucarii erotice?
Scris 01 August 2008 - 04:19 PM
Nu inteleg de ce sunteti atat de contra jucariilor erotice. Si nu este bine spus ca le folosim de nevoie, ci de placere, de fantezie daca vreti. Cateodata trebuie sa mai diversificam lucrurile din viata noastra, acest lucru fiind valabil s in pat. De exemplu mie si iubitului meu ne plac foarte mult inele cu vibratii, ca de exemplu acesta , care stimuleaza atat clitoridian, cat si anal si ofera niste senzatii minunate!
Scris 16 August 2008 - 07:58 PM
NeXuS-Warrior of Thruth, la Aug 2 2008, 07:22 PM, a spus:
Sexul a ajuns la grad de virtute ??
De ce nu? unul dintre sensurile acestui cuvant este de "inclinaţie statornică specială către un anumit fel de îndeletniciri sau acţiuni frumoase"
(VIRTUÓS, -OÁSĂ adj. Cu multe virtuţi; cinstit, curat, cast. ♦ Care are un talent excepţional, care posedă la perfecţie tehnica unei arte. [< lat. virtuosus, cf. it. virtuoso, fr. virtueux]. )
Asa ca sa multumim limbii romane ca ne ofera multiple si alese sensuri in fiecare cuvant.
On topic: jucariile erotice sunt binevenite; ele completeaza si imbogatesc senzatiile, mentin viu interesul partenerilor pentru explorare si traire impreuna a sexualitatiii.
Exceptie fac cazurile triste, la limita bolnave, cand jucariile sexuale sunt folosite ca substitut
Scris 16 August 2008 - 08:30 PM
cipi23, la Feb 23 2007, 11:08 PM, a spus:
Ce parere aveti despre jucariile erotice. Ne ajuta in viata sexuala?
am o parere foarte buna, numai ca mi se par cam scumpe. de cand mi-am cumparat un asemenea obiect avem impresia ca o facem in 3 (l-am botezat Gelu
Scris 24 January 2009 - 11:05 PM
Mai exact, doamna in cauza il tot striga pe Dumnezeu in deplinatatea puterilor lui.
Dar nu asta e relevant. Relevant e ca se poate!
Dar nu asta e relevant. Relevant e ca se poate!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Preliminarile...si "jucariile"...
...in jocul cu dragostea !!! |
Charleene | 16 | 5.323 |
|
rasism versus atractia pentru diferit |
angry_angel | 101 | 18.845 |
|