giovanni22ro, la Feb 23 2007, 02:37 PM, a spus:
Aceiasi eroare o primesc cu orice program instalat de pe cd-ul dat...si atunci cand scanez din Control Panel.
Am dat acum optiunea "copy" fara calculator...si merge sa-mi copie documentul ce-l am in scanner pe o coala. Dar eu vreau in calculator

Sigur că trebuie să poţi salva în calculator documentul scanat, nu spune nimeni să te mulţumeşti cu el aşa. Ar putea să fie o problemă hardware, partea e scanner are părţi electronice de comandă diferite de partea de printer şi poate că partea de scanner nu "vede" calculatorul. Sau poate e o problemă de software şi partea de scanner nu e accesată de driver-ul respectiv.
Am de câţiva ani imprimante Canon şi în afară de respectarea aceea a ordinii operaţiilor la instalare, nu au fost probleme cu ele. Poate ar trebui să discuţi la telefon cu cei de la garanţie, să vezi dacă l-au probat pe un calculator. Dacă l-au testat pe funcţia de copiator, s-ar putea să le fi scăpat faptul că scanner-ul nu "vede" calculatorul.
Eu am mai avut probleme cu un scanner Epson, care nu se înţelegea cu calculatorul, dar era din vina utilizatorului: fata care-l folosea, îl setase din soft pe "scan to printer", în timp ce pentru a salva o copie în calculator, trebuia setat pe "scan to file".
Aceasta postare a fost editata de harald: 23 February 2007 - 03:03 PM