intrebari idioate
Scris 27 February 2007 - 04:41 PM
acum,daca s-au epuizat intrebarile,poate se pricepe cineva sa alcatuiasca un chestionar.
Sa vedem care este CEA MAI IDIOATA INTREBARE.
Sa vedem care este CEA MAI IDIOATA INTREBARE.
Scris 28 February 2007 - 10:55 PM
intrebare adresata de o reporterita, unui copil orfan si nevazator: "cand ti-ai vazut parinti ultima data?"
Aceasta postare a fost editata de ironic: 28 February 2007 - 10:56 PM
Scris 30 March 2007 - 04:46 PM
constantin niţan, la Feb 22 2007, 01:37 PM, a spus:
Propun sa facem o lista cu cele mai idioate intrebari,iar mai apoi cand vom avea destul material, sa alcatuim un top. Sa vedem cat de "mare e gradina..."
Sa zicem dupa schema:
"Intrebare idioata"-de la cine?-in ce imprejurare
incep eu:
"La ce te gāndeşti ?" - de la oricine- in orice īmprejurare
Sa zicem dupa schema:
"Intrebare idioata"-de la cine?-in ce imprejurare
incep eu:
"La ce te gāndeşti ?" - de la oricine- in orice īmprejurare
am si io o intrebare idioata,ccarei faza pe aici si cine ma poate ajuta si pe mine,am 18 ani,sunt mica de statura 1,55,am dat asa niste detalii ca sa imi raspundeti ca io nu stiu ceam facut paici si nici nu stiu sa umblu,cine ma ajuta e tare...hai va pup daca sunteti mai multi sau e doar unu...siacuma radeti
Scris 30 March 2007 - 05:19 PM
meruna, la Mar 30 2007, 05:46 PM, a spus:
am si io o intrebare idioata,ccarei faza pe aici si cine ma poate ajuta si pe mine,am 18 ani,sunt mica de statura 1,55,am dat asa niste detalii ca sa imi raspundeti ca io nu stiu ceam facut paici si nici nu stiu sa umblu,cine ma ajuta e tare...hai va pup daca sunteti mai multi sau e doar unu...siacuma radeti 
Bine ai venit !
Pe aici lucrurile stau cam asa:Pui intrebari,raspunzi la intrebari si asa te destepti !
Mai complicat daca esti deja desteapta;atunci vei primii multe suturi in poponeata de la noi ceilalti mai prosti.
Daca esti desteapta dar faci pe prostuta o duci cel mai bine;toti vor sarii sa te ajute,te fac prietena lor si baietii iti vor face tot felul de propuneri altruiste.
Succes!
Aceasta postare a fost editata de Pruncul: 30 March 2007 - 05:20 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
little kid | 23 | 59.482 |
|
In ce ti-ar placea sa te reincarnezi ? | Strut | 12 | 591 |
|