sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

rautati gratuite aduse crestinilor din mesajele de pe forum Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 22 February 2007 - 11:52 AM

am gasit urmatoarele observatii

Acuma ce sa cred ? .... ca dumnezeu a ramas ramas blocat si nu mai e in stare sa zica nimic ...sau ca voi sunteti blocati la acea vreme si nu reusiti sa acceptati prezentul? ...sau dumnezeu va vorbeste numai voua?
Da-ti mi si mie numarul lui de celular!

Daca el e calea spre cer...adica spre moarte....atunci il socotim un fel de duh rau

Dar musulmanii au si ei dreptatea lor ...ei se roaga la Creator iar voi va rugati la un zeu iesit din pipoasca de muiere pe care il asociati in mod jignitor si blasfemic cu Creatorul Unic in care cred ei...

Deci ptr musulmani Mahomed nu e Dumnezeu tot asa cum nici Isus nu este ...deci e normal ca pentru ei crestinii sa fie necredinciosi in Creator dar credinciosi intr-un nedumnezeu denumit dumnezeu.

Sa va tineti gura si sa va vedeti de credinta ...nu sa prostiti lumea aici pe forum!

Citatul se refera la timpul de acum cand invatatura sanatoasa sustinuta de baze reale si nu inchipuiri fanteziste nu mai este suportata de religiosi ca tine blocati cu mintea in carti de acum 3000 de ani ..

Eu de cand spun ca Isus e barcagiul care trece oamenii din Viata asta daruita de Creator in imparatia MORTII
Zici tu ca insusi Isus ne este groparul ... vezi de ce nu il iubim noi pe aducatorul imparatiei mortii !

Ce binecuvantare sa stii punctul de vedere a lui Dumnezeu!"!!!!!!
Vorbiti saptamanal sau asa din 5000 de ani in 5000 de ani?
Sau poate totusi ai visat azi noapte si ne prezinti aceasta frumoasa realitate si noua?
Pai eu zic ca DA!

Numai asa le putem impartasi o "viata vesnica" in care nu o sa le mai lipseasca nici painea nici caldura sau apa ....caci umbrele sunt de-a pururea fericite ele nu au nevoie de nimic ...nici macar de haine!

Pai sa afirmi ca intre Biserica respectiv preot si Dumnezeu este o legatura directa ....nu ti se pare bazaconie?

Ai vre-o singura dovada ca Dumnezeu vorbeste cu Inaltpreasfintitul sau ca Papa care il reprezinta pe pamant?

in cer se ajunge prin moarte ... deci Isus ne cheama in Cer adica sa murim cat mai repede!!!!

pe langa faptul ca unele dunt atacuri directe la persoana,
multe sunt neadevaruri sau jumatati de adevarari prezentate in mod voit ironic
0

#2 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 22 February 2007 - 03:28 PM

Si unde sunt jignirile sau rautatile? Cum spuneam: la fel ca si preotii ati invatat foarte repede sa numiti adevarul erezie. Atac la persoana sau neadavaruri? Nu mai confundati lipsa de obiectivitate cu sentimentele proprii....
0

#3 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 22 February 2007 - 09:28 PM

Vezi postareaMariaB, la Feb 22 2007, 11:52 AM, a spus:

pe langa faptul ca unele dunt atacuri directe la persoana,
multe sunt neadevaruri sau jumatati de adevarari prezentate in mod voit ironic

Si ce daca?
Zambeste si treci mai departe...
Tu stii adevarul tau ei stiu adevarul lor.
Daca vrei sa faci ceva cu adevarat util... uita-te in inima ta si intreab-o "Cum sa fac sa fie mai luminos adevarul din mine? Mai evident, mai vizibil..."
Ai mult mai multe sanse sa te schimbi pe tine si prin schimbarea asta sa-i influentezi si pe cei din jur decat sa incerci sa le schimbi lor punctul de vedere...
Cum spunea un vechi maestru oriental.... e mai usor sa poti sosoni decat sa te astepti sa fie tot pamantul capitonat :good:
0

#4 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 23 February 2007 - 12:42 AM

Auzi cica ...Rautati Gratuite!

Pai daca nu vrei sa fie gratuite poti sa le platesti...ca tot nu ai primit permisiunea din partea autorului permisiunea de a le folosi!

Ai fi preferat "rautatile scump platite" asa cum sunt cele din istoria crestinismului?
Masa de supliciu .... presa de degete si alte instrumente catolice de corectat greseala nepermisa de a gandi liber?
0

#5 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 23 February 2007 - 12:02 PM

Vezi postareaSoimos, la Feb 23 2007, 12:42 AM, a spus:

Auzi cica ...Rautati Gratuite!

Pai daca nu vrei sa fie gratuite poti sa le platesti...ca tot nu ai primit permisiunea din partea autorului permisiunea de a le folosi!

Ai fi preferat "rautatile scump platite" asa cum sunt cele din istoria crestinismului?
Masa de supliciu .... presa de degete si alte instrumente catolice de corectat greseala nepermisa de a gandi liber?

de crestini crucificati sau mancati de animale in arenele romane ai auzit. si vina lor era doar ca erau crestini. io nu cred ca ai probleme cu religia ci doar cu crestinismul. poate ai fost obligat sa citesti scripurile amenintat cu bataia sau io mai stiuce . EDIT

Aceasta postare a fost editata de dark_light: 23 February 2007 - 02:26 PM
Motiv editare: fara trimiteri !

0

#6 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 23 February 2007 - 12:50 PM

Vezi postareavali, la Feb 23 2007, 12:02 PM, a spus:

de crestini crucificati sau mancati de animale in arenele romane ai auzit. si vina lor era doar ca erau crestini.

Ceea ce tu nu sti ..este ca Crestinismul sub forma lui de azi nu are in comun cu acei crestini vechi decat povestea lui Isus si nimic altceva.
Fanatismul cu care mureau primii crestini aruncati prada leilor i-a impresionat pe imparatii romani care s-au gandit sa manipuleze masele cu aceasta putere fanatica a crestinismului .... si asa a aparut religia politica de stat in care preotii erau slujbasii statului si biserica extinsa in fiecare sat conducea masele !
Tot ei au modificat biblia de care si tu stii ...si tot ei l-au declarat dupa 325 de ani pe Isus DSumnezeu ...desi cand acesta traia nimanui nu ii trecuse ideea prin cap!

Citeaza

io nu cred ca ai probleme cu religia ci doar cu crestinismul. poate ai fost obligat sa citesti scripurile amenintat cu bataia sau io mai stiuce . dute frate la psiholog si vezi care e problema ta ce natura are . si nu ma acuza ca te-am facut nebun ca nu e asa se duce lumea la psiholog si pentru ca au ticuri sau nu stiu ce calae sa mai urmeze.

Ceea ce tu nu esti in stare sa obesrvi este ca cei batuti de mici si obligati sa studieze biblia sunt cei ca cioanas si nu cei ca mine!
La tema asta si efectele conditionarii copiilor imi vezi parerea in topicul inchis ....religia boala ..

EDIT

Aceasta postare a fost editata de dark_light: 23 February 2007 - 02:27 PM
Motiv editare: fara trimiteri !

0

#7 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 23 February 2007 - 02:20 PM

Vezi postareaCavaleru, la Feb 22 2007, 09:28 PM, a spus:

Cum spunea un vechi maestru oriental.... e mai usor sa poti sosoni decat sa te astepti sa fie tot pamantul capitonat :D
frumos spus
multumesc pentru sfat!
0

#8 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 23 February 2007 - 07:11 PM

Ceea ce tu nu esti in stare sa obesrvi este ca cei batuti de mici si obligati sa studieze biblia sunt cei ca cioanas si nu cei ca mine!
La tema asta si efectele conditionarii copiilor imi vezi parerea in topicul inchis ....religia boala ..

EDIT
[/quote]

mai exista si complexe daca ai auzit de ele. eu nu sint religios dar nici iau dreptu altuia de a fi .
0

#9 Utilizator offline   Fr0z3nasic3 

• piticul de pe creier
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 24 February 2007 - 08:55 PM

Bine, dar orice afirmatie contrara doctrinei crestine e o "rautate" ? Atunci sa nu mai intervenim pe topic si sa-i lasam pe crestini sa-si prezinte unicul punct de vedere, chiar daca nu suntem de acord cu el? Eu aveam impresia ca scopul forumului este DEZBATEREA. Adica fiecare isi sustine ideea si contraargumenteaza la ideile altora, nu?
Dar poate sunt eu mai pe dinafara... si nu ma ridic pana la "conspiratia" evidenta.
Bafta! Tineti-o tot asa si majoritatea userilor se vor scarbi de roportal. Si asa nu prea mai intra nimeni pe aici.
0

#10 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 24 February 2007 - 09:19 PM

Vezi postareaFr0z3nasic3, la Feb 24 2007, 08:55 PM, a spus:

Bine, dar orice afirmatie contrara doctrinei crestine e o "rautate" ? Atunci sa nu mai intervenim pe topic si sa-i lasam pe crestini sa-si prezinte unicul punct de vedere, chiar daca nu suntem de acord cu el? Eu aveam impresia ca scopul forumului este DEZBATEREA. Adica fiecare isi sustine ideea si contraargumenteaza la ideile altora, nu?
Dar poate sunt eu mai pe dinafara... si nu ma ridic pana la "conspiratia" evidenta.
Bafta! Tineti-o tot asa si majoritatea userilor se vor scarbi de roportal. Si asa nu prea mai intra nimeni pe aici.

in limitele bunului simt .
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Istoria crestinismului (pe scurt)
foarte pe scurt
iskender  246 32.847
Replici noi Transmigraţie şi Reîncarnare tota_puri  17 2.822
Topic inchis Atasamente De ce e atat de important pentru dumnezeu sa se creada in el?
Oh, tu, "marite" conducator!
White_flag  702 11.820
Topic inchis Un documentar interesant!
Iisus.911.Globalizare.Semnul satanei
gman87ro  1 2.250
Topic inchis Chiar avem nevoie de religie?! plictiseala  7 4.964