sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Veruci plane si eczematide Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   anyutza 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-February 07

Scris 21 February 2007 - 10:29 PM

acum cateva luni au inceput sa`mi apara niste pete pe frunte si in momentul in care vroiam sa ma machiez ma ustura foarte tare..am fost cu o saptamana in urma la dermatolog si am fost diagnosticata cu veruci plane si eczematide..si mi s`a prescris un tratament de 7 zile cu advantan milk...dupa 5 zile de la tratament..mai aveam doar cateva pete..acum au inceput sa apara din nou..am sunat`o pe doamna dr si mi`a spus sa continui cu tratamentul..dar mai vreau o opinie...eu sunt angajata la un ansamblu ,am spectacole saptamanal si machiajul e obligatoriu..si nu stiu ce sa fac,epntru ca nu ma pot machia din cauza petelor de pe fatza..plus ca sunt foarte inestetice....va rog ajutati`ma
0

#2 Utilizator offline   dark_pearl 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-December 06

Scris 07 March 2007 - 01:13 AM

continua tratamentul prescris de doctor daca zici ca ti-a facut bine.si eu am perioade cand pur si simplu fata mea se umple de niste bube ca nu le mai pot numi cosuri dar tot cu fond de ten ma dau pana reusesc sa scap de ele-evident ca si tratamentul pt cosuri ma ajuta
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Mi se cojeste pielea musculosul  9 13.893
Replici noi Ceva diferit fata de matreata stenelaus  7 3.453
Replici noi Crema sau un tratament pentru regenerarea pielii? versace10  3 9.342
Hot Topic (New) Probleme cu acneea
d.p.d.v. psihic
LăutarulDinBeci  45 4.630
Replici noi Retin-A
intrebare
fluturas_mov  7 16.917