sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Aschenmitwoch Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 21 February 2007 - 04:28 PM

Vezi postareaMariaB, la Feb 21 2007, 04:19 PM, a spus:

este prima zi din Postul Pastelui, anul acesta, cand Pastele este pe 8 aprilie (comun pentru catolici si ortodocsi)

postul si abstineta din acesta zi inseamna abstinenta de la carne si mancat doar o data pe zi

La noi e Aschenmitwoch...ieri a fost Faschingul ...o nebunie de carnaval in tot orasul ...eu ptr ca am ramas cuplat in acea atmosfera ...continui sa mananc mai ales carne ...si sa o stropesc cu vin cumparat caci desi am incercat sa urmez calea lui Isus sa fac din apa vin ...nu am reusit ...asa ca apelez la comert ca sa implinesc voia Domnului!
Cred ca nu vreti sa ma contraziceti si sa imi dovediti cu citate biblice ca e post si nu ai voie sa mananci carne si sa bei sangele Domnului!
Astept citatul:
Nu comentarii de la oamenii neautorizati!
0

#2 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 21 February 2007 - 04:46 PM

Vezi postareaSoimos, la Feb 21 2007, 04:28 PM, a spus:

La noi e Aschenmitwoch...ieri a fost Faschingul ...o nebunie de carnaval in tot orasul ...eu ptr ca am ramas cuplat in acea atmosfera ...continui sa mananc mai ales carne ...si sa o stropesc cu vin cumparat caci desi am incercat sa urmez calea lui Isus sa fac din apa vin ...nu am reusit ...asa ca apelez la comert ca sa implinesc voia Domnului!
Cred ca nu vreti sa ma contraziceti si sa imi dovediti cu citate biblice ca e post si nu ai voie sa mananci carne si sa bei sangele Domnului!
Astept citatul:

si totusi, esti liber sa faci ce vrei atat timp cat nu incalci libertatile celorlalti
de ce astepti un citate?

am scos aceste mesaje din topicul despre Calendarul crestin pentru ca nu isi aveau rostul acolo
0

#3 Utilizator offline   Soimos 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 21 February 2007 - 06:52 PM

Vezi postareaMariaB, la Feb 21 2007, 04:46 PM, a spus:

si totusi, esti liber sa faci ce vrei atat timp cat nu incalci libertatile celorlalti
de ce astepti un citate?
am scos aceste mesaje din topicul despre Calendarul crestin pentru ca nu isi aveau rostul acolo

Foarte rau!
Eu nu am deschis un nou subiect ci am continuat postarea ta cu postul de Pasti ...de ce nu ai deschis topic nou cu postarea ta?
0

#4 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 22 February 2007 - 10:25 AM

Vezi postareaSoimos, la Feb 21 2007, 06:52 PM, a spus:

Foarte rau!
Eu nu am deschis un nou subiect ci am continuat postarea ta cu postul de Pasti ...de ce nu ai deschis topic nou cu postarea ta?

pentru ca
postarea mea expliciteaza mesajul despre calendarul crestin
in timp ce postarea ta este off-topic acolo unde ai propus-o. nefacand decat sa intrerupa firul topicului respectiv

daca vrei sa ne vorbesti despre alte manifestari din aceasta perioada, esti liber sa o faci aici
tot asa cum este liber sa vorbeasca despre manifestarile crestine cel care a deschis topicul despre calendarul crestin
(topicul respectiv se vrea, in mod evident, informativ)

daca vei continua discutia pe acesat topic, voi sterge cele trei mesaje explicative de mai sus
daca nu se va continua ideea, am sa inchid topicul
0

#5 Utilizator offline   Soimos 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 23 February 2007 - 01:09 AM

Vezi postareaMariaB, la Feb 22 2007, 10:25 AM, a spus:

pentru ca
postarea mea expliciteaza mesajul despre calendarul crestin
in timp ce postarea ta este off-topic acolo unde ai propus-o. nefacand decat sa intrerupa firul topicului respectiv

daca vrei sa ne vorbesti despre alte manifestari din aceasta perioada, esti liber sa o faci aici
tot asa cum este liber sa vorbeasca despre manifestarile crestine cel care a deschis topicul despre calendarul crestin
(topicul respectiv se vrea, in mod evident, informativ)

daca vei continua discutia pe acesat topic, voi sterge cele trei mesaje explicative de mai sus
daca nu se va continua ideea, am sa inchid topicul

Cele mai periculoase minciuni sunt cele care sunt combinate cu jumatati de adevaruri!

Pai Faschingul si Aschenmitwoch nu sunt sarbatori si date din calendarul crestin? Nu ele pun capat carnavalului si arata inceperea postului?

Pai eu le vad in calendarul meu si de asta m-am referit la ele in topic ..la fel ca 007 care si el spune de miercurea cenusie ....

Daca vreau sa deschid un topic ...o pot face singur!
Dar ce e bataia asta de joc sa imi deschizi tu mie topice?

Dar cea mai mare bataie de joc e judecata ta alandala!

Recunosc ca e un atac la persoana fara personalitate a mariei b mic .... asa ca va rog sa desfintati topicul si sa invizibilizati mesajele
0

#6 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 23 February 2007 - 11:33 AM

nu te obliga nimeni sa intri sa dai cu piatra si sa iesi . asta esti tu si tre sa traiesti cu tine . pina caind te suporti asa nu stie decat dumnezeu si tu.
0

#7 Utilizator offline   ioann 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-February 07

Scris 26 February 2007 - 12:18 PM

Vezi postareaSoimos, la Feb 21 2007, 04:28 PM, a spus:

Astept citatul:

Se pare ca esti trecator de vreme ce esti ateu.
Asta poti sa o legi daca vrei de citatul postat sub textele tale.
Nu te supara!
Tu ai spus-o!
Demonstreaza ca nu e asa si da dovada de mai multa maturitate si de mai putin teribilism.
Faci afirmatii foarte urate fata de lucruri care te depasesc, cel putin dpdv cultural daca nu si moral.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis E biserica lacasul domnului sau salasul diavolului?
Hai sa punem realitatea pe cantar si sa cantarim corect!
Soimos  7 5.761
Hot Topic (New) Dreptate si putere
Despre forta legii si legea fortei
Arcangelo  20 6.662
Hot Topic (New) Rugaciune puternica Naicu Cristina  51 36.642
Topic inchis ce reprezinta Crestinismul? Ravl  10 6.298
Topic inchis Coran
versete
Master_  1 1.107