sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Noua religie aFlying Spagetty Monster Se da premiu de250 000 de $ ptr a dovedi ca Isus nu e fiul lui Sp Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 21 February 2007 - 10:32 AM

Fondata de fizicianul american Bob Henderson a carei slogan este :

“WWFSMD?” (“What Would Flying Spaghetti Monster Do?”) ca replica la sloganul crestin W.W.J.D.

Pastifarii sunt membrii activi ai bisericii si crezul lor este ca membri acestei religii vor beneficia de munti de carnati vulcani de bere in viata de dupa moarte...!!!

Aceasta religie cu aspect de parodie ...isi pretinde dreptul legal sa fie popularizata in scolile din Arkansas asa cum este si religia crestina!
Marea miza a acestei religii nu e numai tentanta oferta care ne asteapta dupa moarte ...ci si premiul de 250 000 de dolari atribuit aceluia care poate dovedi ca Isus nu este Fiul lui Flying Spaghetti Monster!

Profetul acestei religii este chiar Bob Henderson si profetia lui este ca Pamantul se incalzeste din cauza ca in secolul 19 a scazut numarul piratilor adevarati!

Nu preferati mai bine o mantuire prin care va asteapta pe lumea aialalta ....carnati si bere decat cantece religioase si o inviere din morti in care din cimitire se vor scula armate imense de schelete si zombi?
0

#2 Utilizator offline   intravenos 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-December 06

Scris 21 February 2007 - 11:13 PM

" Nu preferati mai bine o mantuire prin care va asteapta pe lumea aialalta ....carnati si bere decat cantece religioase si o inviere din morti in care din cimitire se vor scula armate imense de schelete si zombi? ".

Ia-ti berea si carnatii cu tine... tzine-i acolo pentru tine, indeasa-i in... & shutt yourself !!! :crazy: Sunt lucruri mult mai frumoase pe acest pamant minunat !!! :crazy:
0

#3 Utilizator offline   Soimos 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 21 February 2007 - 11:21 PM

Vezi postareaAndre_Dicovici, la Feb 21 2007, 11:13 PM, a spus:

" Nu preferati mai bine o mantuire prin care va asteapta pe lumea aialalta ....carnati si bere decat cantece religioase si o inviere din morti in care din cimitire se vor scula armate imense de schelete si zombi? ".

Ia-ti berea si carnatii cu tine... tzine-i acolo pentru tine, indeasa-i in... & shutt yourself !!! :crazy: Sunt lucruri mult mai frumoase pe acest pamant minunat !!! :crazy:

Imi dau seama numai cand ma uit la poza ta de pe avatar!
0

#4 Utilizator offline   intravenos 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 21 February 2007 - 11:27 PM

" Imi dau seama numai cand ma uit la poza ta de pe avatar! ".

Vezi ca stii !? :crazy: Presupun ca de iubire n-ai auzit... sau nu stii ce zice... Amice, eu lupt cu moartea prin moarte. Asta semnifica avatarul meu, ca tot ai adus vorba... Am ce am cu nelegiuitii, dar sunt intru totul de partea binelui ( ca sa stii )...
0

#5 Utilizator offline   Soimos 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 21 February 2007 - 11:37 PM

Vezi postareaAndre_Dicovici, la Feb 21 2007, 11:27 PM, a spus:

" Imi dau seama numai cand ma uit la poza ta de pe avatar! ".

Vezi ca stii !? :crazy: Presupun ca de iubire n-ai auzit... sau nu stii ce zice... Amice, eu lupt cu moartea prin moarte. Asta semnifica avatarul meu, ca tot ai adus vorba... Am ce am cu nelegiuitii, dar sunt intru totul de partea binelui ( ca sa stii )...

Te-ii fi luptand tu ...nu contest dar de atata lupta vad ca ti-ai pierdut simtul umorului !
Si e pacat ca si asta e una din frumuseti!
0

#6 Utilizator offline   intravenos 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 21 February 2007 - 11:43 PM

" Te-ii fi luptand tu ...nu contest dar de atata lupta vad ca ti-ai pierdut simtul umorului !
Si e pacat ca si asta e una din frumuseti! " ...

Mhh, ce sa-i faci ?! Prin cate vicisitudini am trecut ...c'est la vie ... Si de comendianti lumea e plina... Macar mai schimb decorul prin astfel de abordari...
0

#7 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 22 February 2007 - 12:27 PM

Vezi postareaSoimos, la Feb 21 2007, 10:32 AM, a spus:

“WWFSMD?” (“What Would Flying Spaghetti Monster Do?”) ca replica la sloganul crestin W.W.J.D.

Pastifarii sunt membrii activi ai bisericii si crezul lor este ca membri acestei religii vor beneficia de munti de carnati vulcani de bere in viata de dupa moarte...!!!

Aceasta religie cu aspect de parodie ...isi pretinde dreptul legal sa fie popularizata in scolile din Arkansas asa cum este si religia crestina!
Marea miza a acestei religii nu e numai tentanta oferta care ne asteapta dupa moarte ...ci si premiul de 250 000 de dolari atribuit aceluia care poate dovedi ca Isus nu este Fiul lui Flying Spaghetti Monster!

Profetul acestei religii este chiar Bob Henderson si profetia lui este ca Pamantul se incalzeste din cauza ca in secolul 19 a scazut numarul piratilor adevarati!

Nu preferati mai bine o mantuire prin care va asteapta pe lumea aialalta ....carnati si bere decat cantece religioase si o inviere din morti in care din cimitire se vor scula armate imense de schelete si zombi?

faci si tu parte din religia asta banuiesc . am vazut ce debitezi pe alte forumuri .
0

#8 Utilizator offline   dandamoor 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 13 March 2007 - 09:03 PM

Vezi postareavali, la Feb 22 2007, 12:27 PM, a spus:

faci si tu parte din religia asta banuiesc . am vazut ce debitezi pe alte forumuri .

adica tot postari din doua silabe ca tine?
0

#9 Utilizator offline   Anna Condor 

• Fiica Împaratului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 09-March 06

Scris 13 March 2007 - 09:34 PM

Vezi postareaSoimos, la Feb 21 2007, 08:32 AM, a spus:

.........

pai ce? numai tu sa fii un ciudat ? ;)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse