Noua religie aFlying Spagetty Monster Se da premiu de250 000 de $ ptr a dovedi ca Isus nu e fiul lui Sp
Scris 21 February 2007 - 10:32 AM
“WWFSMD?” (“What Would Flying Spaghetti Monster Do?”) ca replica la sloganul crestin W.W.J.D.
Pastifarii sunt membrii activi ai bisericii si crezul lor este ca membri acestei religii vor beneficia de munti de carnati vulcani de bere in viata de dupa moarte...!!!
Aceasta religie cu aspect de parodie ...isi pretinde dreptul legal sa fie popularizata in scolile din Arkansas asa cum este si religia crestina!
Marea miza a acestei religii nu e numai tentanta oferta care ne asteapta dupa moarte ...ci si premiul de 250 000 de dolari atribuit aceluia care poate dovedi ca Isus nu este Fiul lui Flying Spaghetti Monster!
Profetul acestei religii este chiar Bob Henderson si profetia lui este ca Pamantul se incalzeste din cauza ca in secolul 19 a scazut numarul piratilor adevarati!
Nu preferati mai bine o mantuire prin care va asteapta pe lumea aialalta ....carnati si bere decat cantece religioase si o inviere din morti in care din cimitire se vor scula armate imense de schelete si zombi?
Scris 21 February 2007 - 11:13 PM
Ia-ti berea si carnatii cu tine... tzine-i acolo pentru tine, indeasa-i in... & shutt yourself !!!
Scris 21 February 2007 - 11:21 PM
Andre_Dicovici, la Feb 21 2007, 11:13 PM, a spus:
Ia-ti berea si carnatii cu tine... tzine-i acolo pentru tine, indeasa-i in... & shutt yourself !!!
Imi dau seama numai cand ma uit la poza ta de pe avatar!
Scris 21 February 2007 - 11:27 PM
Vezi ca stii !?
Scris 21 February 2007 - 11:37 PM
Andre_Dicovici, la Feb 21 2007, 11:27 PM, a spus:
Vezi ca stii !?
Te-ii fi luptand tu ...nu contest dar de atata lupta vad ca ti-ai pierdut simtul umorului !
Si e pacat ca si asta e una din frumuseti!
Scris 21 February 2007 - 11:43 PM
Si e pacat ca si asta e una din frumuseti! " ...
Mhh, ce sa-i faci ?! Prin cate vicisitudini am trecut ...c'est la vie ... Si de comendianti lumea e plina... Macar mai schimb decorul prin astfel de abordari...
Scris 22 February 2007 - 12:27 PM
Soimos, la Feb 21 2007, 10:32 AM, a spus:
“WWFSMD?” (“What Would Flying Spaghetti Monster Do?”) ca replica la sloganul crestin W.W.J.D.
Pastifarii sunt membrii activi ai bisericii si crezul lor este ca membri acestei religii vor beneficia de munti de carnati vulcani de bere in viata de dupa moarte...!!!
Aceasta religie cu aspect de parodie ...isi pretinde dreptul legal sa fie popularizata in scolile din Arkansas asa cum este si religia crestina!
Marea miza a acestei religii nu e numai tentanta oferta care ne asteapta dupa moarte ...ci si premiul de 250 000 de dolari atribuit aceluia care poate dovedi ca Isus nu este Fiul lui Flying Spaghetti Monster!
Profetul acestei religii este chiar Bob Henderson si profetia lui este ca Pamantul se incalzeste din cauza ca in secolul 19 a scazut numarul piratilor adevarati!
Nu preferati mai bine o mantuire prin care va asteapta pe lumea aialalta ....carnati si bere decat cantece religioase si o inviere din morti in care din cimitire se vor scula armate imense de schelete si zombi?
faci si tu parte din religia asta banuiesc . am vazut ce debitezi pe alte forumuri .
Scris 13 March 2007 - 09:34 PM
Soimos, la Feb 21 2007, 08:32 AM, a spus:
.........
pai ce? numai tu sa fii un ciudat ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
discutii asupra conceptului |
MariaB | 42 | 11.952 |
|
Ce este Opus Dei o organizatie sau o secta? | nico21 | 8 | 12.177 |
|
O intrebare pentru cunoscatorii Bibliei | dercue | 75 | 16.416 |