sau Inregistrare

• 162 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Virginitatea... el si ea.... Evaluare topic: * * * * *

#11 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 02 March 2005 - 09:13 PM

monique..aici gresesti...cred ca inainte de casatorie ar trebui sa ai ceva experiente sexuale cu viitorul tau sot.....daca nu sunteti compatibili in pat???te trezesti dupa casatorie ca traiesti cu un om cu care nu iti face placere sa faci dragoste....deci..parerea mea este ca momentul potrivit este atunci cand simti ca trebuie sa o faci dar ar trebui sa fie neaparat inainte de casatorie....
0

#12 Utilizator offline   tepoasa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-February 05

Scris 03 March 2005 - 05:29 PM

tot c conteaza este sa o faci atunci cand esti pregatit nu sa te iei dupa moda pe ca asa sa zic nu cred ca ar mai avea nici un farmec.Mi se pare si aiurea faza cu varsta pentru ca nu cred ca este o persoana care si a propus sa o faca la o anumita varsta la a facut o exact atunci.Dupa parerea mea trebuie sa o faci atunci cand esti pregatit.
si nici nu cred ca ar trebui sa fie o rusine faptul ca nu mai esti virgina(in cazul fetelor) pentru ca pana la urma urmei e viata ta si faci ce vrei si c consideri ca este bine pentru tine
0

#13 Utilizator offline   Shazza 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-February 05

Scris 04 March 2005 - 01:48 AM

e pacat cand vezi urmatoarele: unele fete vor sa "scape" de virginitate si isi incep viata sexuala la 13-14 ani doar ca sa fie :in rand cu lumea" si altele rama virgine pana la 25 de ani pentru ca le este frica sau rusine sa faca sex... intr-adevar, nu exista o varsta biologica, dar una psihologica exista :spiteful:
0

#14 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 04 March 2005 - 02:21 AM

fetelor...daca ati putea sa redeveniti virgine..(si fizic si psihic )..ati face-o?
0

#15 Utilizator offline   Shazza 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 13-February 05

Scris 04 March 2005 - 02:47 AM

nu inteleg motivul pentru care o fata ar redeveni virgina... adica in cazul in care prima experienta sexuala nu e placuta oarecum inteleg (desi prima data nu e nici pe departe ca in filme :spiteful: )
dupa mine virginitatea inseamna atat de putin incat nu cred ca o persoana e diferita, virgina sau nu
0

#16 Utilizator offline   allydi 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 03-March 05

Scris 06 March 2005 - 11:16 AM

Daca nu va mai amintiti cand ati facut ultima oara dragoste inseamna ca sunteti pe jumatate virgini (atat fizic cat si psihic). ;)
0

#17 Utilizator offline   Puiul Paranoic 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-February 05

Scris 06 March 2005 - 02:32 PM

virginitatea se poate pierde din diferite cauze.o femeie care si-a pierdut virginitatea fortat, poate fi condamnata ca nu mai e virgina?

virginitatea nu e o povara nici o mandrie, pe unii faptul ca si-au pierdut virginitatea ii ajuta sa aibe mai multa incredere in ei.
moda nu intra in discutie.daca te simti suficient de sigur pe celalalt si daca viata sexuala nu conteaza, te poti marita virgina.altfel, e ca si cum ai cumpara un parfum fara sa il testezi, nu stii daca ti se potriveste sau nu.
cat despre baietii virgini...majoritatea fetelor virgine sunt destul de speriate prima data si e de inteles.daca si baiatul e virgin se sporeste anxietatea.
nu cred ca exista o varsta la care sa "scapi" de virginitate.pur si simplu stii ca daca o faci in momentul ala, nu o sa iti para rau si o sa te simti impacat cu tine
0

#18 Utilizator offline   robertzica 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 27-January 05

Scris 06 March 2005 - 06:25 PM

crystyann, la Mar 4 2005, 03:21 AM, a spus:

fetelor...daca ati putea sa redeveniti virgine..(si fizic si psihic )..ati face-o?
[snapbacca]29675[/snapbacca]

ca sa rezolv... ce? m-as minti pe mine, la-as minti pe cel de langa mine, n-as mai fi eu... pentru ce?

Roberta
0

#19 Utilizator offline   tahionic 

• Veriga lipsa :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 03

Scris 07 March 2005 - 12:34 AM

Pentru a nu exista dubii, virginitatea nu e doar o chestie fizica.
Virginitatea nu e conditionata doar de sexul normal, cum sunt tentate destule fete sa creada, ci de sex in toate formele lui.
In al doilea rand, exista pragul fizic reprezentat de penetrare, dar pragul psihologic ar putea fi considerat cel de incepere al vietii sexuale si de recunoastere si acceptare a orientarii.
Nota: acest mesaj a devenit intruchiparea a ceea ce am dorit sa evitam pana acum - infiintarea unei rubrici dedicate sexului. Si threadul la fel.
0

#20 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 07 March 2005 - 01:10 AM

de ce sa evitam o rubrica dedicata sexului......acum sa fim seriosi....sexul face parte din viata...de ce sa fim pudici si sa ne ascundem dupa perdele.....eu zic ca ar fi necesara o asemenea sectiune..ar interesa pe multi....
PS:ar trebui postate si filmulete si poze dedicate subiectului... ;)" :pee
0

Impartaseste acest subiect:

• 162 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse