sau Inregistrare

• 162 Pagini +
  • « Prima
  • 160
  • 161
  • 162
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Virginitatea... el si ea.... Evaluare topic: * * * * *

#1611 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 09 January 2007 - 11:47 PM

Vezi postareaGinGin, la Jan 9 2007, 11:44 PM, a spus:

...duceti-va pe privat, ca poate mai citesc si altii...si va certati cat vreti...

Eu vorbesc despre virginitate aici pe topic , spun ce imi doresc eu ........nu vreau cearta cu nimeni. Eu doresc sa-mi fac prieteni aici . Uite , cu laurent-III-rd ma contrez mai tot timpul pe tema virginitatii insa il apreciez ca are carater !!!
0

#1612 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 09 January 2007 - 11:50 PM

Vezi postarealupini, la Jan 10 2007, 01:47 AM, a spus:

Eu vorbesc despre virginitate aici pe topic , spun ce imi doresc eu ........nu vreau cearta cu nimeni. Eu doresc sa-mi fac prieteni aici . Uite , cu laurent-III-rd ma contrez mai tot timpul pe tema virginitatii insa il apreciez ca are carater !!!

Bravo, Lupini!Vezi ca devin geloasa!!!

Daca nu vrei cearta , accepta si tu ce exprima ceilalti...prea ii bagi pe toti intr-o oala...cam toti vorbesc din experienta...si stiu ce spun.
Ca sa poti exprima daca e alb sau negru ceva ,trebuie sa cunosti lucrul respectiv...in speta,a fi sau nu virgina la maritis...
0

#1613 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 09 January 2007 - 11:59 PM

Vezi postareaGinGin, la Jan 9 2007, 11:50 PM, a spus:

Bravo, Lupini!Vezi ca devin geloasa!!!

Daca nu vrei cearta , accepta si tu ce exprima ceilalti...prea ii bagi pe toti intr-o oala...cam toti vorbesc din experienta...si stiu ce spun.
Ca sa poti exprima daca e alb sau negru ceva ,trebuie sa cunosti lucrul respectiv...in speta,a fi sau nu virgina la maritis...

Accept evident ce spun ceilalti insa ..............degeaba , eu ma cunsoc foarte bine pe mine si tot o sotie virgina doresc. M-am gandit la asta ( nu azi sau ieri ci in ultimii ani ) cum ar fi sa nu fie virgina ? Poate as iubi-o insa nu as putea sa traiesc cu gandul ca s-a daruit altcuiva in afara de mine ! S-ar intampla ceva in sufletul meu si .....deloc nu in bine !
0

#1614 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 10 January 2007 - 12:00 AM

Vezi postarealupini, la Jan 10 2007, 12:59 AM, a spus:

Accept evident ce spun ceilalti insa ..............degeaba , eu ma cunsoc foarte bine pe mine si tot o sotie virgina doresc. M-am gandit la asta ( nu azi sau ieri ci in ultimii ani ) cum ar fi sa nu fie virgina ? Poate as iubi-o insa nu as putea sa traiesc cu gandul ca s-a daruit altcuiva in afara de mine ! S-ar intampla ceva in sufletul meu si .....deloc nu in bine !

incapatanat esti.. mai ... ai grija la ce iti doresti ... s-ar putea realiza :) :jester:
0

#1615 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 10 January 2007 - 12:02 AM

Vezi postareaClassicAlina, la Jan 10 2007, 02:00 AM, a spus:

incapatanat esti.. mai ... ai grija la ce iti doresti ... s-ar putea realiza :) :jester:

...si atunci sa te vedem...noi vom fi tot aici...sa te sustinem...

Poate nu stii: virginele nu sunt niciodata asa cum par...
0

#1616 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 10 January 2007 - 12:04 AM

Vezi postareaClassicAlina, la Jan 10 2007, 12:00 AM, a spus:

Bine ar fi !!! M-as bucura mult !

Vezi postareaGinGin, la Jan 10 2007, 12:02 AM, a spus:

...si atunci sa te vedem...noi vom fi tot aici...sa te sustinem...

Poate nu stii: virginele nu sunt niciodata asa cum par...

Nu conteaza daca sunt sau nu sunt . Virgina sa fie , ca apoi vad eu ce fac . Si .....voi face tot sacrificiul sa fim fericiti !!!
0

#1617 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 10 January 2007 - 12:08 AM

Facand sacrificii,vei ajunge (tu sau altul ca tine) sa regreti...si ea la fel.Asta nu e viata daca trebuie sa dai din fericirea ta pentru un asa motiv...
0

#1618 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 10 January 2007 - 12:10 AM

Am stat si am analizat cele aproximativ 170 de pagini ale acestui topic. Cred ca acest subiect a reusit sa scoata tot ce'i mai rau din noi. Vad tema asta asa... ca un test. Cam cum reactioneaza fiecare la jigniri aduse. Lupini a jignit femeia in general... mamele, sotiile, surorile sau poate chiar fiicele noastre. Noi la randul nostru am atacat... facandu'l nebun, prost, incuiat, frustrat... de fapt stim cu totii ce s'a scris pe aici. Am crezut ca este un fenomen care dureaza ceva mai mult decat restul temelor de pe aici...dar nu, situatia a degenerat cu viteza unui bulgar de zapada... Nu s'a respectat nici cea mai elementara regula a bunului simt. O balacareala ca la piata. Am crezut, si vreau sa cred in continuare ca pe acest forum sunt in majoritate oameni inteligenti. Oare chiar nu suntem capabili sa acceptam si alte idei, diferite de ale noastre? Asta este problema noastra majora? Ca femeia e virgina sau nu? Cine garanteaza ca ceea ce gandim fiecare din noi este si bine/corect? De ce sa incercam sa bagam altuia cu forta pe gat ideile noastre?

Avand in vedere ce intorsatura a luat acest subiect, tema inchisa. De ce? recititi topicul!!
0

Impartaseste acest subiect:

• 162 Pagini +
  • « Prima
  • 160
  • 161
  • 162
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Cand prietenul te insala cu sora?
si sora te insala cu prietenul
alexandra_17  50 11.150
Topic inchis Chestionar:    Dragostea, minciuna, interesul..........
Cine are curajul sa spuna...
Victor Apostu  43 19.800
Topic inchis dragoste m
dragoste m
decebal81  19 3.807
Hot Topic (New) Sint indragostita de alt barbat chivuta  60 13.051
Replici noi Feromonii?
ce sunt?
InnocentEyes  1 3.855