sau Inregistrare

• 162 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Virginitatea... el si ea.... Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 25 February 2005 - 11:50 PM

Credeti ca in ziua de azi virginitatea este o povara sau o mandrie???mai este la moda sa te mariti virgina??mai cauta baietii virgine??
dar fetele??vor baieti virgini?
Exista o varsta potrivita pentru a "scapa" de virginitate?
0

#2 Utilizator offline   Dulcica 

• ce bine ca sunt..
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-February 05

Scris 26 February 2005 - 12:10 AM

Stai asa .. . ::o::
...da oare chiar!!! ..cum o fi moda ca tare vreau sa fiu si eu in pas cu ea hahahahaha...[attachment=106:attachment]
Important este sa stii ce vrei tu .. nu ce vor barbatii.. Dar si mai bine este sa se sincronizeze.. :spiteful: :crazy:
0

#3 Utilizator offline   aLat 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-February 05

Scris 26 February 2005 - 12:29 AM

crystyann, la Feb 26 2005, 12:50 AM, a spus:

Credeti ca in ziua de azi virginitatea este o povara sau o mandrie???
[snapbacca]29092[/snapbacca]

Fiecare la timpul lui, fiecare cand se simte gata si cand "scapa" de ea cu placere :spiteful: , asta cred eu.
In ziua de azi insa, tinerii sunt din ce in ce mai precoci si virginitatea a devenit un fel de povara pentru multi. Cum sa-a ajuns la asta? E mult de explicat. Cert e ca nu e chiar firesc.
0

#4 Utilizator offline   pufuletz 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-December 04

Scris 26 February 2005 - 12:53 AM

pai nu cred ca sunt asa importante experientele precedente sincer asta in cazul in care nu intervine gelozia.casatoria cu virginitatea femeii inclusa :spiteful: (ceea ce e clar o discriminare :pee ) e o "traditie " care nici atunci nu e respectata in totalitate :o:
hmmm...nu conteaza virginitatea nu asta face pe om.schimbarea in urma pierderii ei este doar fizica nu si psihica.depinde de mentalitatea fiecaruia in orice caz.
oricum parerea mea e ca e conceputa gresit problema virginitatii.dar sigur nu e o mandrie :crazy:
0

#5 Utilizator offline   fire 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-December 04

Scris 26 February 2005 - 10:19 PM

pufulet, la Feb 25 2005, 02:53 PM, a spus:

hmmm...nu conteaza virginitatea nu asta face pe om.schimbarea in urma pierderii ei este doar fizica nu si psihica

depinde de mentalitatea fiecaruia
[snapbacca]29105[/snapbacca]

cum vede fiecare "virginitatea" are a face mult cu valorile care unul a crescut in familie.... nu cred ca tine de "moda", sau ce crede societatea.... este ceva personal care are o insemnatate personala(mi-e si frica sa spus un simbol al puritatii)

cred ca poate fi o mindrie si o povara in acelasi timp .!

sotul meu si acum face comentarii precum ca el a fost primul etc., etc., deci ptr el a contat mult asta, poate mai mult decit as fi crezut !!! cit despre pierderea virginitatii, as fi vrut sa pot spune ca ai dreptate, dar in realitate nu stau lucrurile chiar asa...
eu personal am simtit ca am pierdut ceva care nu o sa mai pot avea niciodata... aproape ca mi-a parut rau ptr. o secunda,

si multi sexologi spun acelasi lucru ptr. cele care vor sa "scape" de virginatate, ca o sa aiba ceva sentimente, emotii, mai neplacute . adica sa fie pregatite emotional ca este o posibilitate sa simta asa, si este ceva normal......

deci a fost ptr. ca eu am vrut si poate chiar am initiat ., chiar daca asta a deschis drumul la multe experiente placute... cu sotul meu , eu insumi am fost surprinsa de ce am simtit asa.... stiindu-ma pe mine ca persoana.

Aceasta postare a fost editata de fire: 26 February 2005 - 10:20 PM

0

#6 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 27 February 2005 - 01:10 AM

crystyann, la Feb 26 2005, 12:50 AM, a spus:

Credeti ca in ziua de azi virginitatea este o povara sau o mandrie???mai este la moda sa te mariti virgina??mai cauta baietii virgine??

Auzi, movule, 2 probleme:
1. de ce nu raspunzi si tu la propria intrebare :spiteful: ?
2. pe cine vrei sa convingi :crazy: ?

si o morala: Lasati natura sa isi urmeze cursul, nu va mai framantati atat!!!
0

#7 Utilizator offline   robertzica 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 27-January 05

Scris 27 February 2005 - 01:40 PM

Mi se pare aiurea sa faci caz de asa ceva, nu cred ca valoreaza ceva in conditiile in care multe femei inca mai suporta batai si injuraturi doar "pentru ca el a fost primul" si... trebuie sa ramana cu el o viata pe chestia asta. Asa cum sunt cazuri de cupluri care nu se potrivesc in pat si se chinuie toata viata considerand ca este o rusine sa cauti ceea ce ai nevoie din punct de vedere sexual. Cred ca sunt unii oameni care au norocul sa gaseasca din prima persoana care sa li se potriveasca, altii au de cautat mai mult. Nu trebuie acuzat nimeni, in nici unul dintre cazuri. Parerea mea, sincera, este ca experienta - atata vreme cat nu exagerezi cautand parteneri pentru experimentat - nu poate sa strice cu nimic.

E aiurea si sa o consideri o povara... Virginitatea este ceva normal, esential este ca atunci cand "scapi" de ea sa fii convins(a) ca persoana cealalta merita, cel putin, pentrul echilibrul tau emotional.

Roberta
0

#8 Utilizator offline   corinae 

• Just me
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-November 04

Scris 27 February 2005 - 04:25 PM

crystyann, la Feb 25 2005, 10:50 PM, a spus:

Credeti ca in ziua de azi virginitatea este o povara sau o mandrie???

Depinde de varsta, pe la 30 cred ca o putem considera o povara. :o:

mai este la moda sa te mariti virgina??

La moda prin anumite zone da. Recomandabil nu prea cred ca este. Mai bine sa ai si alte experiente inainte de casatorie decat sa le ai dupa sau sa te intrebi toata viata cum ar fi fost.

mai cauta baietii virgine??

Depinde pentru ce :spiteful:

Nu prea cred. 8)"

Varsta nu cred ca exista, doar moment potrivit.

Parerea mea :crazy:
0

#9 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 27 February 2005 - 06:19 PM

Virginitatea :crazy: este o tampenie de la care se trag multe neajunsuri in viata. Reprezinta o virtute sau o mandrie doar in creierele celor vanitosi. Nu as spune nici ca este o povara.
Mi se pare pueril sa te mandresti cu ea, la fel cum mi se pare frivol sa-ti scrii pe frunte sau sa strigi in gura mare cat de bun/a si cat de experimentat/a esti.

Fetelor aveti toate drepturile sa va alegeti persoana potrivita sexual cu care sa impartiti bucuriile si necazurile vietii. Nu va luati dupa babe sau dupa barbati cu gandire de Ev Mediu.
Aceasta particica a vietii de cuplu conteaza enorm de mult.

Cat despre...o varsta potrivita..... :spiteful: asta depinde de ceasul biologic al fiecaruia. Nu exista un standard.
0

#10 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 01 March 2005 - 09:56 PM

Tot ce conteaza e sa-o faci atunci cand esti pregatit/a 100% pentru o astfel de experienta si cand esti ferm convins/a ca nu vei regreta niciodata pasul facut... ca momentul are loc inainte sau dupa casatorie, cred ca nu prea mai are importanta... :spiteful: :crazy: :o:
0

Impartaseste acest subiect:

• 162 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Cat de usor renunta un barbat la o viitoare casatorie?
...usor?
Malkia  53 8.723
Replici noi REGULI in dragoste?...
chiar trebuie sa existe REGULI in dragoste???....
diana_m  9 5.650
Topic inchis O iau eu razna? * * * * - ArieLLee  95 9.713
Topic inchis Chiar itzi iubeshti partenerul cu adevarat ?
raspunde-ti sincer ,adoptati postura lor
buzzy  12 6.600
Topic inchis Din ciclul "Ce sa fac?"
Ai grija ce-ti doresti...
Aroundlove  56 7.008