Virginitatea... el si ea....
Scris 25 February 2005 - 11:50 PM
dar fetele??vor baieti virgini?
Exista o varsta potrivita pentru a "scapa" de virginitate?
Scris 26 February 2005 - 12:10 AM
...da oare chiar!!! ..cum o fi moda ca tare vreau sa fiu si eu in pas cu ea hahahahaha...[attachment=106:attachment]
Important este sa stii ce vrei tu .. nu ce vor barbatii.. Dar si mai bine este sa se sincronizeze..
Scris 26 February 2005 - 12:29 AM
crystyann, la Feb 26 2005, 12:50 AM, a spus:
[snapbacca]29092[/snapbacca]
Fiecare la timpul lui, fiecare cand se simte gata si cand "scapa" de ea cu placere
In ziua de azi insa, tinerii sunt din ce in ce mai precoci si virginitatea a devenit un fel de povara pentru multi. Cum sa-a ajuns la asta? E mult de explicat. Cert e ca nu e chiar firesc.
Scris 26 February 2005 - 12:53 AM
hmmm...nu conteaza virginitatea nu asta face pe om.schimbarea in urma pierderii ei este doar fizica nu si psihica.depinde de mentalitatea fiecaruia in orice caz.
oricum parerea mea e ca e conceputa gresit problema virginitatii.dar sigur nu e o mandrie
Scris 26 February 2005 - 10:19 PM
pufulet, la Feb 25 2005, 02:53 PM, a spus:
depinde de mentalitatea fiecaruia
[snapbacca]29105[/snapbacca]
cum vede fiecare "virginitatea" are a face mult cu valorile care unul a crescut in familie.... nu cred ca tine de "moda", sau ce crede societatea.... este ceva personal care are o insemnatate personala(mi-e si frica sa spus un simbol al puritatii)
cred ca poate fi o mindrie si o povara in acelasi timp .!
sotul meu si acum face comentarii precum ca el a fost primul etc., etc., deci ptr el a contat mult asta, poate mai mult decit as fi crezut !!! cit despre pierderea virginitatii, as fi vrut sa pot spune ca ai dreptate, dar in realitate nu stau lucrurile chiar asa...
eu personal am simtit ca am pierdut ceva care nu o sa mai pot avea niciodata... aproape ca mi-a parut rau ptr. o secunda,
si multi sexologi spun acelasi lucru ptr. cele care vor sa "scape" de virginatate, ca o sa aiba ceva sentimente, emotii, mai neplacute . adica sa fie pregatite emotional ca este o posibilitate sa simta asa, si este ceva normal......
deci a fost ptr. ca eu am vrut si poate chiar am initiat ., chiar daca asta a deschis drumul la multe experiente placute... cu sotul meu , eu insumi am fost surprinsa de ce am simtit asa.... stiindu-ma pe mine ca persoana.
Aceasta postare a fost editata de fire: 26 February 2005 - 10:20 PM
Scris 27 February 2005 - 01:10 AM
crystyann, la Feb 26 2005, 12:50 AM, a spus:
dar fetele??vor baieti virgini?
Exista o varsta potrivita pentru a "scapa" de virginitate?
Auzi, movule, 2 probleme:
1. de ce nu raspunzi si tu la propria intrebare
2. pe cine vrei sa convingi
si o morala: Lasati natura sa isi urmeze cursul, nu va mai framantati atat!!!
Scris 27 February 2005 - 01:40 PM
E aiurea si sa o consideri o povara... Virginitatea este ceva normal, esential este ca atunci cand "scapi" de ea sa fii convins(a) ca persoana cealalta merita, cel putin, pentrul echilibrul tau emotional.
Roberta
Scris 27 February 2005 - 04:25 PM
crystyann, la Feb 25 2005, 10:50 PM, a spus:
Depinde de varsta, pe la 30 cred ca o putem considera o povara.
La moda prin anumite zone da. Recomandabil nu prea cred ca este. Mai bine sa ai si alte experiente inainte de casatorie decat sa le ai dupa sau sa te intrebi toata viata cum ar fi fost.
Depinde pentru ce
Nu prea cred.
Varsta nu cred ca exista, doar moment potrivit.
Parerea mea
Scris 27 February 2005 - 06:19 PM
Mi se pare pueril sa te mandresti cu ea, la fel cum mi se pare frivol sa-ti scrii pe frunte sau sa strigi in gura mare cat de bun/a si cat de experimentat/a esti.
Fetelor aveti toate drepturile sa va alegeti persoana potrivita sexual cu care sa impartiti bucuriile si necazurile vietii. Nu va luati dupa babe sau dupa barbati cu gandire de Ev Mediu.
Aceasta particica a vietii de cuplu conteaza enorm de mult.
Cat despre...o varsta potrivita.....
Scris 01 March 2005 - 09:56 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cat de usor renunta un barbat la o viitoare casatorie?
...usor? |
Malkia | 53 | 8.723 |
|
REGULI in dragoste?...
chiar trebuie sa existe REGULI in dragoste???.... |
diana_m | 9 | 5.650 |
|
O iau eu razna?
|
ArieLLee | 95 | 9.713 |
|
Chiar itzi iubeshti partenerul cu adevarat ?
raspunde-ti sincer ,adoptati postura lor |
buzzy | 12 | 6.600 |
|
Din ciclul "Ce sa fac?"
Ai grija ce-ti doresti... |
Aroundlove | 56 | 7.008 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis