sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ce ati face pentru bani? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   robertzica 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-January 05

Scris 25 February 2005 - 05:00 PM

Luni dimineata am ascultat o farsa la radio si am ramas cu un gust tare amar despre cat de departe poate merge un roman pentru 18.000$.

Lucrurile sa-au desfasurat cam asa:
Farsorul vorbind romaneste dar cu un accent de roman plecat de 30 de ani din tara, il suna pe un tip sa il invite sa lucreze pe un vas de croaziera. Toate bune si frumoase: discuta de salariu, perioada de contract, despre cum sa amane nunta celui care avea sa plece etc.

La un moment dat "americanul" ii spune tipului: mai sunt cateva amanunte. Si incepe cu amanuntele: "vasul ofera croaziere pentru homosexuali. credeti ca va mai intereseaza?"; "va trebui sa stati imbracat cu un tricou si un sort in fata fara NIMIC altceva. va deranjeaza?"; "va trebui sa purtati tocuri pentru ca dau bine la fundul gol, fac piciorul lung"; "vi se vor face poze si veti fi filmat, de la spate, ca fata nu ii intereseaza"; "nu, nu se vor atinge de dumneavoastra, pentru ca nu au voie". La toate cele de mai sus, dupa scurte si neconvigatoare ezitari, tanarul (are 23 de ani) a raspuns ca este interesat si... probabil, ca ar fi facut toate astea daca ar fi fost reala cererea.

Acum, stau si ma intreb: noi, romanii, pana unde suntem capabili sa mergem pentru bani? Avem vreo limita?

Roberta
0

#2 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 25 February 2005 - 05:31 PM

Cred ca nu numai noi romanii, insa orice pe lumea asta are limite. Probabil ca tanarului in cauza i sa-a parut un "chilipir" oferta "americanului". Categoric, nu as accepta o asemenea oferta. Sunt mai realista de felul meu. :spiteful: Cine ma cunoaste...stie.
0

#3 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 25 February 2005 - 09:02 PM

spider, la Feb 25 2005, 06:31 PM, a spus:

Cred ca nu numai noi romanii, insa orice pe lumea asta are limite. Probabil ca tanarului in cauza i sa-a parut un "chilipir" oferta "americanului". Categoric, nu as accepta o asemenea oferta. Sunt mai realista de felul meu. :crazy: Cine ma cunoaste...stie.
[snapbacca]29028[/snapbacca]

Asta in 1 rand pentru ca noi nu i-am fi interesat pe homo ...

Lasand gluma la o parte, se spune ca fiecare om are pretul lui. Si aici nu ma refer strict la o suma de bani :spiteful: .

Nu va mai amintiti de filmul acela cu Demi Moore si Robert Redford, cand ii ofera 1 milion de USD pentru o noapte de amor???
0

#4 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 25 February 2005 - 09:44 PM

De acord cu faptul ca fiecare are pretul lui, :crazy: Iar cu filmul ala ........Propunere indecenta............pana la urma nu se mai intelege daca asta sa-a culcat cu el pentru banii aia sau din alte motive "care este" :o:

Insa, tot la ideea ca eu nu mi-as plimba fundul gol pe "toace" fie si sub privirile unor "les" :pee daca pe homo nu-i interesez. :spiteful:
0

#5 Utilizator offline   Giorgio 

• Homo Erectus
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 05-March 05

Scris 17 March 2005 - 10:25 PM

eu ptr bani as munci :dee cinstit si decent. 18.000 de euro e o suma frumusica... dar nici chiar asa...
8)
0

#6 Utilizator offline   pufuletz 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-December 04

Scris 17 March 2005 - 11:41 PM

as munci. :soc: :cat: :crazy:
fiecare are pretul lui intradevar dar nu e apreciat printr-o suma de bani...oricat de mare ar fi.banii nu te tin in viata ci viata te tine in bani 8) 8) .dar nu stiu ce mi-a venit sa spun asta :) :o: .cred ca are vreun subinteles si eu nu imi dau seama ....sau poate e doar o remarca idioata de a mea :pee 8)
ca sa imim depasesc limitele mele nu am nevoie sa mi se dea bani...doar de putin curaj si mai multa vointa :-
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi paduri marina  3 7.767
Replici noi Femeile cu furatu'
barbatii cu luptatu'
spanz  0 1.559