cum se pot retrage banii din moneybookers? cont moneybookers
Scris 25 February 2005 - 04:22 PM
daca este cineva care a reusit sa obtina banii dintr-un cont moneyboocaers, il rog sa ma ajute.
Scris 25 February 2005 - 04:40 PM
Sau prin

Citeaza
Scris 05 March 2005 - 02:49 PM
De parca i-as fi furat.
Daca e cineva pe aici care poate sa-mi dea ceva sfaturi....
Merci!
Scris 25 March 2005 - 11:09 PM
Scris 04 April 2005 - 03:46 PM
Intrebarea mea este, pot sa-i scot afara din moneyboocaers catre ce cont vreau eu, catre cine vreau eu, sau trebuie sa-i scot pe un card cu numele meu?
Va rog frumos sa-mi scrieti cat de repede deoarece eu sambata pleca din tara si as avea nevoie de acei bani. Va multumesc.
Scris 22 September 2005 - 01:31 PM
Vezi detalii despre moneybookers la http://www.pariurisportive.com/
Daca mai ai intrebari da-mi un mail.
Bafta !
je
Fulgusor, la Apr 4 2005, 04:46 PM, a spus:
Intrebarea mea este, pot sa-i scot afara din moneybookers catre ce cont vreau eu, catre cine vreau eu, sau trebuie sa-i scot pe un card cu numele meu?
Va rog frumos sa-mi scrieti cat de repede deoarece eu sambata plek din tara si as avea nevoie de acei bani. Va multumesc.
<{POST_SNAPBACK}>
Scris 30 March 2006 - 10:41 AM
nick78, la Feb 25 2005, 05:22 PM, a spus:
daca este cineva care a reusit sa obtina banii dintr-un cont moneybookers, il rog sa ma ajute.
AI CONT LA O BANCA DIN ORASUL TAU? dACA NU , ITAI DESCHIZI CONT SI CERI SI CODUL SWIFT.AI GRIJA IN CE VALUTA DESCHIZI CONTUL(IN CAZUL TAU VA FI IN RON) VREI MAI MULT? adyhaav@netscape.net
Scris 10 April 2007 - 09:51 PM
KeNeTix, la Mar 26 2005, 12:09 AM, a spus:
treaba asta echivaleaza cu a trimite bani de la banca mea spre moneybookers?
Am vazut pe site-ul lor ca pot face verificare de banca, trimitand 5$ in contul moneybookers de la banca mea.
In schimb nu am vazut sa zica moneybookers de copie la buletin..probabil ca scrie la termeni si conditii?..tre sa ma uit
Treaba este ca ii prima oara cand retrag bani de la ei din cont si vreau sa fiu sigur ca fac tot ce trebuie pentru a-mi scoate banii.Evident nu vreau sa se piarda:d
astept raspuns cu toti pasii care trebuie sa-i fac pt a putea retrage banii
multumesc anticipat
Scris 25 June 2008 - 10:22 AM
Cipixxx, la Apr 10 2007, 10:51 PM, a spus:
Am vazut pe site-ul lor ca pot face verificare de banca, trimitand 5$ in contul moneybookers de la banca mea.
In schimb nu am vazut sa zica moneybookers de copie la buletin..probabil ca scrie la termeni si conditii?..tre sa ma uit
Treaba este ca ii prima oara cand retrag bani de la ei din cont si vreau sa fiu sigur ca fac tot ce trebuie pentru a-mi scoate banii.Evident nu vreau sa se piarda:d
astept raspuns cu toti pasii care trebuie sa-i fac pt a putea retrage banii
multumesc anticipat
Banii oricum nu se pierd. Singurul lucru care se pierde sunt taxele. Trebuie sa ai un card validat pe care sa poata sa tii transfere. Atata tot!
In schimb, daca vrei sa stii mai multe informatii despre taxele pergepute, tipurile de conturi sau magazinele de la care poti cumpara ceva prin moneybookers (in cazul extrem in care nu ai putut valida cardul) viziteaza site-ul acesta despre Moneybookers
Scris 05 August 2008 - 12:58 AM
la upload funds si selectati Bank transfer
si va da toate detaliile unde puteti depune sau retrage bani de pe contul de MB
Exeplmu
Account holder: Moneybookers Ltd
Bank: Raiffeisen BANK Romania
City/Town: Bucharest 1
SWIFT: XXXXXXXX
IBAN: RO20RZBR000006000XXXXXXX
Account currency: RON
Reference: 6179XXX Your user ID - MUST BE PROVIDED!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
UN BLOG UTIL
optimizarea surselor de venit cu ajutorul internetului |
Joni73ro | 1 | 1.227 |
|
teapa la moneybookers? | medeeaiasi | 3 | 6.338 |
|
Caut Un program de afiliere!