sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Olimpiada de chimie fraudata in judetul Prahova... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   O persoana suparata... 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-February 07

Scris 18 February 2007 - 04:32 PM

Asa... Dupa cum si numele topicului spune, sunt o persoana al naibii de nervoasa si nemultumita din cauza ca in judetul nostru se fac multe aranjamente la olimpiade. Olimpiada de chimie pot sa spun ca e pe primul loc. Ideea este ca in toate judetele olimpiada s-a tinut sambata, adica ieri, numai la noi s-a tinut astazi (duminica). Ceea ce e cel mai interesant e ca subiectele au fost aceleasi. Si desi au fost foarte grele, unii or sa ia punctaje extrem de mari din motive foarte simple. Oricine era informat ca in celelalte judete olimpiada s-a tinut sambata, afla subiectele... Bineinteles, interesele au fost mari, cine a trebuit, a aflat, cine nu, nu... Eu cred ca ar trebui lansata o ancheta in cazul asta...
0

#2 Utilizator offline   neuron 

• I want it all and I want it now
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 23 February 2007 - 12:22 PM

Asa e cam peste tot. :D Si la concursuri si la olimpiade
0

#3 Utilizator offline   razvanel tropatel 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-December 05

Scris 26 February 2007 - 09:49 AM

ma, asta-i grava... :crazy:
0

#4 Utilizator offline   allergic 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 04-December 05

Scris 26 February 2007 - 01:06 PM

nu e nimic nou..e Romania :clapping:
0

#5 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-December 05

Scris 10 March 2007 - 06:36 PM

Vezi postareaO persoana suparata..., la Feb 18 2007, 04:32 PM, a spus:

Asa... Dupa cum si numele topicului spune, sunt o persoana al naibii de nervoasa si nemultumita din cauza ca in judetul nostru se fac multe aranjamente la olimpiade. Olimpiada de chimie pot sa spun ca e pe primul loc. Ideea este ca in toate judetele olimpiada s-a tinut sambata, adica ieri, numai la noi s-a tinut astazi (duminica). Ceea ce e cel mai interesant e ca subiectele au fost aceleasi. Si desi au fost foarte grele, unii or sa ia punctaje extrem de mari din motive foarte simple. Oricine era informat ca in celelalte judete olimpiada s-a tinut sambata, afla subiectele... Bineinteles, interesele au fost mari, cine a trebuit, a aflat, cine nu, nu... Eu cred ca ar trebui lansata o ancheta in cazul asta...

De ce te mai duci?? :dwarf:
0

#6 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 10 March 2007 - 08:09 PM

Eu n-am mai fost la olimpiade de muuultă vreme... De prin generală.
Spre exemplu, în clasa a şasea, la română, (când nu se mergea la faza naţională - la asta se merge dintr-a şaptea) am luat locul întâi pe judeţ.
Într-a şaptea în schimb, profa mea de română fusese la corectat şi observase că lucrările, după terminarea corectării, erau puse pe teancuri: de la 9 la 10, de la 8 la 9, etc...
Erau doar două lucrări peste 9: a mea (foaia mea, nefiind lipită bine la colţ, era desfăcută şi se vedea numele, că altfel n-aş fi aflat niciodată!) şi încă a cuiva. Profesoara, mulţumită, se gândea că şi anul ăla o să iau locul întâi sau doi şi o să merg la faza naţională...
Şi, când colo, la afişarea rezultatelor... trei elevi care aveau note sub 9, aveau brusc note mai mari decât ale mele şi ale celeilalte persoane!
Dintr-a opta n-am mai fost.
Ideea e că la olimpiadele astea poţi doar să mergi ca să-ţi faci o impresie generală despre cunoştinţele tale, dar dacă vrei să ocupi primele locuri... trebuie să ai "susţinere".

Aceasta postare a fost editata de Hortulanus: 10 March 2007 - 08:09 PM

0

#7 Utilizator offline   angelutza 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-March 07

Scris 11 March 2007 - 08:56 PM

Mai, nu stiu care e situatia in judetul Prahova, dar ceea ce stiu sigur e ca olimpiada judeteana de chimie nu a fost duminica doar in Prahova, ci in toata tara. A fost destul de tarziu anuntata aceasta modificare, caci in calendarul olimpiadelor aparea sambata, dar a fost la nivel national si deci nimeni nu a putut sti subiectele dinainte pentru ca atunci au fost trimise la fiecare judet
0

#8 Utilizator offline   qeq 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 25 March 2007 - 06:15 PM

era mai tare daca numai voi dadeati sambata si ceilalti duminica :tease:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1