sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dedublarea Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 22 February 2007 - 10:32 AM

si daca nu te mai poti intoarce ?
0

#22 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 22 February 2007 - 11:34 AM

te intorci, dar poate intre timp te-ai mai ingrasat si nu incapi :crazy:
0

#23 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 22 February 2007 - 01:06 PM

Vezi postareaFluturel, la Feb 22 2007, 11:34 AM, a spus:

te intorci, dar poate intre timp te-ai mai ingrasat si nu incapi :pardon:

depinde ce maninca si cate acalorii are mancarea hahaha
0

#24 Utilizator offline   malashka 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-June 07

Scris 07 June 2007 - 02:58 PM

este real acest pericol? sa nu te poti intoarce? sau sa iasa la iveala o alta latura a ta, ceva de genul posedare? mi-a zis cineva ceva de genul, insa logic nu pot accepta..stie cineva mai multe despre?
0

#25 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 07 June 2007 - 04:48 PM

Eram o data la scoala si vorbeam cu colega eu tin minte ca ma uitam la ea si ea turuia intr-una .. eu am inceput sa nu o mai aud dar vedeam ca vorbeste apoi s-a facut intuneric. Era o stare de bine, nu gandeam la nimic nu simteam nimic. Apoi brusc am realizat ca sunt "undeva" m-am speriat si am revenit in trup. Cert e ca tipa se uita la mine cu niste ochi mirati, m-au vazut si alti colegi. Nu imi dau seama ce fata aveam de se uitau asa la mine ;) Fara sa vreau acum multi ani intr-o stare de relaxare mi-am dat seama ca ies din corp si acum repede intru in starea de a iesi dar la un anumit pubncti in care ma inunda lumina mi se face un fel de frica si nu mai reusesc sa ies consitient :)

Vezi postareamalashka, la Jun 7 2007, 03:58 PM, a spus:

este real acest pericol? sa nu te poti intoarce? sau sa iasa la iveala o alta latura a ta, ceva de genul posedare? mi-a zis cineva ceva de genul, insa logic nu pot accepta..stie cineva mai multe despre?

Se poate produce posedarea daca nu esti stapan pe tehinica. Suntem inconjurati de atatea entitati, de spirite ale mortilor care nu au parasit Pamantul inca depoarece nu se conformeaza cu moartea trupului ... de aceea la inceput e indicat sa ai pe cineva langa tine care stie sa te indrume sau sa ai niste entitati ghizi care te asteapta cand iesi.
0

#26 Utilizator offline   malashka 

• Boboc
  • Pip

Scris 07 June 2007 - 05:12 PM

vorba era ca, persoana care mi-a zis ca poti fi posedat(asta asa, ca un fel de a spune), se referea la o latura a ta, la o parte din tine, probabil legat ceva de ego, pentru ca cand incepi sa te cunosti pe tine insuti, atunci nu se stie ce poti descoperi- latura buna sau ailalta. speram o explicatie in acest sens, daca stie cineva..iar in legatura cu colega ta, cred ca era si suparata ca ai lasat-o cu ochii in soare :) ;)
0

#27 Utilizator offline   Pruncul 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 07 June 2007 - 05:40 PM

In cartea Urania este citat un caz luat din jurnalele de bord a doua vapoare ce navigau in Oceanul Atlantic.
Unul din vapoare,datorita unei avarii,urma sa se scufunde la scurt timp.Pasagerii au fost anuntati de pericol,unul dintre ei intorcandu-se in cabina a cazut intr-un somn adanc;cand s-a trezit l-a anuntat pe capitan ca un vapor se indreapta spre ei si-i va salva-lucru care s-a si intamplat.Cand calatorul cu pricina s-a urcat la bordul vasului salvator a fost recunoscut de capitanul acesuia ca cel care i-a dat coordonatele vasului ce era in pericol.
Este un exemplu de dedublare inconstienta.
Dedublarea constienta si ubicuitatea se obtin de yoghini de inalta clasa.In acest caz nici nu poate fi vorba de pericolul posedarii de dracusori si alte entitati ce se vehiculeaza prin diferite religii.
Banuiesc ca pana acum s-a vorbit de dedublarea incostienta,daca va intereseaza dedublarea constienta(dar nu vad motivatia)va trebui sa va gasiti un adevarat maestru in Yoga.
0

#28 Utilizator offline   Lion79 

• Leu79
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-April 07

Scris 07 June 2007 - 06:07 PM

Vezi postareavali, la Feb 21 2007, 10:35 AM, a spus:

incearca prin meditatie poate mai reusesti io unul nu am mai reusit desi imi doresc succes

mai oi fi eu prost
da eu nu inteleg ce e aia meditatie..ca nu cre ca sunt meditatiile la mate si la romana
ce tre sa fac cand meditez? sau..cum sa meditez? :)
explicati-mi asa clar..batraneste..incet incet..fiecare pas

Aceasta postare a fost editata de Leu79: 07 June 2007 - 06:07 PM

0

#29 Utilizator offline   malashka 

• Boboc
  • Pip

Scris 07 June 2007 - 06:26 PM

bine, bine, dar dracusorii astia, daca chiar exista? :) ati trait asa-numitele decorporalizari pe propria piele(superficial spus :tease: )?daca nu e nici un pericol, de ce ar mai fi nevoie de un maestru yoghin?la cate metode sunt acum pe piata, de la unde binaurale si pana la hipnoza , te descurci singurel

Vezi postareaLeu79, la Jun 7 2007, 07:07 PM, a spus:

mai oi fi eu prost
da eu nu inteleg ce e aia meditatie..ca nu cre ca sunt meditatiile la mate si la romana
ce tre sa fac cand meditez? sau..cum sa meditez? :lol2:
explicati-mi asa clar..batraneste..incet incet..fiecare pas

asa, doar iti calmezi mintea si incerci sa nu te gandesti la nimik..simplu, nu? ;)

am uitat de inchisul ochilor..nitica liniste nu strica..
0

#30 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 10 June 2007 - 02:16 PM

prin meditatie am reusit eu...sau cel putin asa cred si nu a fost doar imaginatia mea :)
m`am concentrat o gramada... mai aveam putin si imi iesea fum din cap :tease: .. glumesc. chiar m`am concentrat mai mult ca niciodata :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic