sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dedublarea Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   CruelMirror 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 17 February 2007 - 09:34 PM

As vrea sa stiu si eu daca cineva de pe acest forum a avut o asemenea experienta..dedublare,decorpolizare,calatorie astrala sau cum se mai numeste..Am auzit multe lucruri despre acest fenomen,dar nu stiu ce simte persoana respectiva si cum reuseste sa faca o calatorie astrala...cine ma lamureste si pe mine?
0

#2 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 17 February 2007 - 11:01 PM

e
0

#3 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 17 February 2007 - 11:14 PM

hehe
0

#4 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 February 2007 - 12:28 AM

Vezi postareaCruelMirror, la Feb 17 2007, 09:34 PM, a spus:

As vrea sa stiu si eu daca cineva de pe acest forum a avut o asemenea experienta..dedublare,decorpolizare,calatorie astrala sau cum se mai numeste..Am auzit multe lucruri despre acest fenomen,dar nu stiu ce simte persoana respectiva si cum reuseste sa faca o calatorie astrala...cine ma lamureste si pe mine?

sincer mi sa intamplat o data involuntar spargeam nuci si m-am vazut de undeva de sus m-am speriat si am revenit in mare viteza in corp de atunci am incercat de mai multe ori sa fac asta da nu am mai reusit
0

#5 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 18 February 2007 - 12:13 PM

Mie mi s-a īntāmplat pe cānd māncam castraveţi muraţi. Deodată, am văzut o lumină din astral şi spiritul meu a fost proiectat pe dată īn ea, ca şi cum ar fi fost atras de un magnet : acolo, m-am īntālnit cu confraţii mei reptilieni, unde am stat la o bere şi la nişte mici astrali şi am făcut planuri pentru cucerirea lumii cu ajutorul Forţei invizibile, după care am zis : "Căţeluş cu părul creţ [...]" (secret password) şi am revenit cāt se poate de repede īn corp, īnainte să-şi dea seama maică-mea că plecasem īn astral. Sau poate erau castraveţii stricaţi... :tease:
0

#6 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 18 February 2007 - 12:15 PM

Vezi postareaHortulanus, la Feb 18 2007, 12:13 PM, a spus:

Mie mi s-a īntāmplat pe cānd māncam castraveţi muraţi. Deodată, am văzut o lumină din astral şi spiritul meu a fost proiectat pe dată īn ea, ca şi cum ar fi fost atras de un magnet : acolo, m-am īntālnit cu confraţii mei reptilieni, unde am stat la o bere şi la nişte mici astrali şi am făcut planuri pentru cucerirea lumii cu ajutorul Forţei invizibile, după care am zis : "Căţeluş cu părul creţ [...]" (secret password) şi am revenit cāt se poate de repede īn corp, īnainte să-şi dea seama maică-mea că plecasem īn astral. Sau poate erau castraveţii stricaţi... :tease:

:blink: :> :)
si totusi sa revenim la oile noastre sau castraveti nostrii .............sunt persoane care pot iesi din corpul fizic ,nu dati cu pietre asa am citit si io ...........da nu stiu ce luasera innainte ..................poate un fum .............

Aceasta postare a fost editata de red2shoes: 18 February 2007 - 12:16 PM

0

#7 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 18 February 2007 - 01:13 PM

si eu am iesit din corpul meu ...dupa o sticla de vodka ... :tease:

si eu am iesit din corpul meu ...dupa o sticla de vodka ... :blink:
0

#8 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 18 February 2007 - 02:49 PM

Imi place forumul asta pentru ca intotdeauna cei care nu stiu dau raspusuri! Omul a intrebat daca e cineva care a realizat o dedublare si voi ati inceput cu mici astrali si votca! Nu e nimeni serios aici? Eu de exemplu...am patit o data asa ceva dar la ce reactii au ceilalti nici nu imi vine sa mai scriu! :tease: :blink:
1

#9 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 February 2007 - 04:38 PM

Vezi postareaHortulanus, la Feb 18 2007, 12:13 PM, a spus:

Mie mi s-a īntāmplat pe cānd māncam castraveţi muraţi. Deodată, am văzut o lumină din astral şi spiritul meu a fost proiectat pe dată īn ea, ca şi cum ar fi fost atras de un magnet : acolo, m-am īntālnit cu confraţii mei reptilieni, unde am stat la o bere şi la nişte mici astrali şi am făcut planuri pentru cucerirea lumii cu ajutorul Forţei invizibile, după care am zis : "Căţeluş cu părul creţ [...]" (secret password) şi am revenit cāt se poate de repede īn corp, īnainte să-şi dea seama maică-mea că plecasem īn astral. Sau poate erau castraveţii stricaţi... :D

iti garantez io xa erau castravetii stricati
0

#10 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 18 February 2007 - 05:06 PM

Citeaza

Imi place forumul asta pentru ca intotdeauna cei care nu stiu dau raspusuri! Omul a intrebat daca e cineva care a realizat o dedublare si voi ati inceput cu mici astrali si votca! Nu e nimeni serios aici? Eu de exemplu...am patit o data asa ceva dar la ce reactii au ceilalti nici nu imi vine sa mai scriu!

Ba nu e deloc aşa pe Forumul nostru.
Cred că susţinătorii paranormalului sunt īn vacanţă temporară...
Eu, prima dată cānd am īndrăznit să mă aventurez pe secţiunea Astrologie şi paranormal, m-am speriat de ce scria pe acolo.
Īţi garantez eu că paranormaliştii o să īnceapă să posteze pe topic-ul ăsta cāt de curānd.

Aceasta postare a fost editata de Hortulanus: 18 February 2007 - 05:07 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse