Fetele/femeile si moda Cum au ajuns sa poarte uniforme, fara sa le oblige nimeni
Scris 17 February 2007 - 07:12 PM
Scris 17 February 2007 - 07:56 PM
Scris 17 February 2007 - 08:00 PM
laurent-III-rd, la Feb 17 2007, 07:56 PM, a spus:
Nope, ca peste o vreme vine alta moda. Inca din vara trecuta, de exemplu, nu se mai poarta topurile scurte, deasupra buricului si nici cele foarte stramte...dar fetele sunt prea cucerite, momentan. Apropo! Barbatii ce parere au de asta?
Scris 17 February 2007 - 08:29 PM
Mamaitza, la Feb 17 2007, 08:00 PM, a spus:
..proasta ..iti dai seama ..
pai sa faca o uniforma in fiecare an..
sint curios cu blugi aia ,pana unde vor merge ,sau cand se schimba ..
Scris 17 February 2007 - 08:41 PM
laurent-III-rd, la Feb 17 2007, 08:29 PM, a spus:
pai sa faca o uniforma in fiecare an..
sint curios cu blugi aia ,pana unde vor merge ,sau cand se schimba ..
Nu blugii in sine ma supara pe mine, ci felul in care sunt purtati...toata lumea la fel, nu conteaza daca ne sta bine sau nu...ma uit la tipe ixate sau cu solduri mai mult decat generose, disperate care bantuie prin piata cu banii din trei alocatii ca sa isi ia neaparat bugi cu talia cat mai joasa, ca apoi sa concureze cu cele ai caror parinti au fost mai norocosi si au putut cumpara odraslei acelasi model, dar care a costat 10 milioane de lei vechi. Dar sa nu ne limitam doar la pustoaice. Mai dunt si venerabile doamne care au senzatia ca, daca sufletul lor e tanar, varsta biologica nu conteaza. Si nu numai de blugii aia e vorba. Saptamana trecuta am cunoscut o tanti, o patroana de restaurant, trecuta usurel de 40 de ani. Era imracata cu o bluza extrem de decoltata, o fusta scurta mai mult decat poate descrie atributul STRAMT si o pereche de ciorapi negrii, din cei gu gauri fooooarte mari. Plus pantofi. E de prisos sa spun cum aratau soldurile ei latite ca doua jumatati de pepene din cel de peste 10 kg, stranse in fusta aia si cum aratau picioarele care nu mai erau de mult timp suple, in ciorapii cu pricina...singura senzatie a fost de greata...
Scris 17 February 2007 - 09:37 PM
Scris 17 February 2007 - 10:07 PM
ada_, la Feb 17 2007, 09:37 PM, a spus:
Ma gandeam ca ar fi utile cursuri pe tema asta...ca toate mandrele cred ca se pricep la moda...of, Doamne! Si daca eu sunt cat China, e cazul sa port ce e la moda, sau ce imi vine bine? Nu ca ar fi cazul, Doamne fereste!
Scris 17 February 2007 - 10:28 PM
Mamaitza, la Feb 17 2007, 10:07 PM, a spus:
he he ..
Scris 17 February 2007 - 11:21 PM
Ne uitam prea mult "in curtea vecinului".Ar trebui sa incercam sa fim mai originali si mai personali!
Vorbeai de tinuta adoptata de fete la liceu.Ceea ce observ eu in fiecare zi la scoala confirma faptul asta.Intr-o zi o tipa plina de bani,dar cam prostuta,incepe sa ma faca in toate felurile si sa-mi spuna ca toate hainele mele nu fac cat pantofii ei,doar pt faptul ca am calcat-o din greseala pe mirificii ei pantofii de cateva sute de euro!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Barbatii conduc lumea. Femeile conduc barbatii?
in spatele fiecarui barbat de succes se afla o femeie... |
Leonking | 6 | 3.886 |
|
Cum sa enervezi un barbat
partea intai |
Sicilia | 199 | 5.236 |
|
Cum sa enervezi o femeie | Sicilia | 86 | 2.700 |
|
De ce femeile au un san mai mare si unul mai mic? | Strut | 26 | 4.365 |
|
Mic dictionar de inteles femeile | spider | 37 | 19.519 |