vesperala, la Feb 17 2007, 09:46 AM, a spus:
să mai aflăm păreri...cum v-aţi hotărât să faceţi un copil....
Nu ne-am hotarit deloc!!! nu am tinut sedinte inainte sa stabilim data de nastere sau sexul copilului ce ar vrea socara sau nici o planificare de familie nu a avut loc .... pe vremuri ???? doar am profitat de placerile vietii, tineretea favorizeaza in toate aspectele "facerea copilului" insa totul a fost firesc. Nu foloseam nimic contra naturii, ne simteam bine si nu franam deloc!!!
N-am luat nici lectii prenuptiale sau sfaturile medicului nu ne interesau deloc!!! Mergeam dupa cum dicta inima !!!
Mireluţa, la Feb 17 2007, 10:45 AM, a spus:
Multi m-au judecat ca sunt prea tanara sa fac unul ba ca nu voi putea fata ba ca trebuie sa mai copilaresc ...

Sterge de pe lista cunostintelor persoanele care-ti vorbesc in asa fel !!! La mine n-ar mai intra in casa dar nici nu le-as mai saluta!!! Nu asculta de ce poate debita fiintele umane ca tu-ti traiesti viata ta cum vrei !!!
Pune piciorul in prag si trage
linia rosie *de pe acum!!! - *trecerea liniei interzisa!!! pentru multi in casa.
Invidiosi, rautaciosi, bolnavi la minte o gramada mare!!!
Sa nu cumva
sa pierzi somn (vorba vine) sa te stresezi din cauza acestori binevoitori! N-am auzit inca din asta, jur!
A fi insarcinata este o stare unica in viata femeii, o placere divina !!!