sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Este bine sa creasca copiii intr-o casa in care se afla si bunici? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Clinho 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 10 April 2007 - 02:56 PM

Din punctul meu de vedere oamenii trecuti de prima tinerete sunt conservatorii in general noi romanii suntem conservatori.
0

#22 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 10 April 2007 - 03:36 PM

Stii cate povesti asemanatoare am ascultat ... despre suferinta bunicilor si asa mai departe ... nici ca nu mi-a pasat ce a fost atunci :tease: .. ma interesa mai mult cat de buna e mancarea si ca taia o un pui de fiecare data cand veneam acolo :- Cat despre povestile de la gura sobei, dramele lor ... nu imi mai aduc aminte nici una ... si am ascultat destule in copilaria mea :x:)
0

#23 Utilizator offline   HellenaJ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-November 06

Scris 11 April 2007 - 09:41 AM

Eu am crescut alaturi de bunica din partea tatalui meu.Mi-o amintesc si acum cum croseta hainute pt. papusile mele,cum colindam parcurile si cofetariile...cum imi vorbea asa bland cand trebuia sa invat ceva :giveheart: A avut intotdeauna un cel mai bun sfat pt. problemele copilariei,a stiut mai mereu ce ma macina si ea a avut solutia linistitoare.Pe bunica din partea mamei mi-o amintesc tipand la noi copiii sa numai aducem caini si pisici in curte :imao: Ne alerga mai mereu cand faceam nebunii..era un circ vazand-o alergandu-ne cu un bat foarte mare,eu fiind mai iute de picior scapam, insa verisoara mea mereu si-o lua :flirt: Iarna insa ne gatea bunatati dupa ce veneam inghetati de la derdelus :flowers:
0

#24 Utilizator offline   Ly_na 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 11 April 2007 - 10:20 AM

Cel mai mult ce mia plakut la bunika a fost mincarurile ei..nu puteam sa ma opresc...minkam deja numai ce bunika gatea nici nu ma atingeam de minkarea lui mama :giveheart:
0

#25 Utilizator offline   Pruncul 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 17 April 2007 - 03:20 PM

Cand am deschis acest Topic m-am gandit sa discut cu voi cat este de util si placut sa avem langa noi si copiii nostri cel putin o persoana cu mult mai multa experienta de viata.
O intelepciune romaneasca zice:Cine are batrani sa-i traiasca si cine n-are sa-si cumpere!
Stiu ca fiecare dintre noi vrem sa dam singuri cu capul de zid ca sa simtim cat este de tare sau cat suntem de prostuti dar parca altfel este cand cineva de langa noi ne-a prevenit sau dupa ce ne doare ne pune pe locul respectiv o compresa rece.
0

#26 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 19 April 2007 - 06:18 PM

Vezi postareaClinho, la Apr 10 2007, 03:56 PM, a spus:

Din punctul meu de vedere oamenii trecuti de prima tinerete sunt conservatorii in general noi romanii suntem conservatori.

...ce treaba are asta cu copiii?
0

#27 Utilizator offline   Clinho 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 19 April 2007 - 06:57 PM

Are legatura....bunicii sunt oameni trecuti de prima tinerete sunt conservatori, respecta traditia, respecta principile morale si un copil in formare are nevoie de aceste lucruri.

Aceasta postare a fost editata de Clinho: 19 April 2007 - 06:58 PM

0

#28 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 19 April 2007 - 07:38 PM

ahaaa, asa da, merci de lamuriri... ai dreptate! :headspin:
0

#29 Utilizator offline   Pruncul 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 04 June 2007 - 05:32 PM

Vezi postareaClinho, la Apr 19 2007, 07:57 PM, a spus:

Are legatura....bunicii sunt oameni trecuti de prima tinerete sunt conservatori, respecta traditia, respecta principile morale si un copil in formare are nevoie de aceste lucruri.

Draga Clinho,
Bunicii sunt oameni trecuti de a doua tinerete,sunt mai conservatori(daca au avut ce coserva),au un respect mai mare pt. traditie(uneori si traditia trebuie filtrata si reconsiderata) si respecta principiile morale (daca le-au avut).
Daca parintii copiilor mici considera ca bunicii sunt pozitivi atunci prezenta lor este intr-adevar un castig pt. toti.
0

#30 Utilizator offline   ColdEyes 

• Aley Cat
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 07-May 07

Scris 04 June 2007 - 05:39 PM

Vezi postareaPruncul, la Jun 4 2007, 06:32 PM, a spus:

Draga Clinho,
Bunicii sunt oameni trecuti de a doua tinerete,sunt mai conservatori(daca au avut ce coserva),au un respect mai mare pt. traditie(uneori si traditia trebuie filtrata si reconsiderata) si respecta principiile morale (daca le-au avut).
Daca parintii copiilor mici considera ca bunicii sunt pozitivi atunci prezenta lor este intr-adevar un castig pt. toti.

ipoteza aici variaza de la caracter la caracter ,chiar daca respecta principii morale nu insemna neaparat ca aduc un benefit in educatia copilului ... parerea mea este ca bunicii buni sunt cei care reusesc sa influenteze nepotul sa respecte principiile morale,si asta se face si prin suport moral si ar fi multe altele
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Sarcina si unghiile false crocobaur  6 8.861
Replici noi AFTER-SCHOOL
Scoala de dupa scoala? E singura solutie!
balena  3 3.043
Replici noi Profesia de Mama
cum iti imparti timpul
PourMoi  6 1.054
Hot Topic (New) Primele 12 luni: alaptarea,etc. SelectAwoman  43 15.557
Hot Topic (New) Adolescentii si dragostea
Cum se comporta si cum pot parintii sa le castige increderea ?
pricess4horror  28 10.993