sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Este bine sa creasca copiii intr-o casa in care se afla si bunici? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Pruncul 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 16 February 2007 - 06:26 PM

Eu am crescut intr-o astfel de casa si am invatat si am invatat multe si de la bunicii mei.
Am vazut ca batranetea nu este ,,o haina grea",ca pot fi util indiferent de varsta si cel mai important : Cum sa imbatranesc frumos.
Copiii nu se cresc cu vorbe ci cu fapte!
Observ ca oamenii care se tem de batranete nu au crescut alaturi de batrani.
Voi ce parere aveti?
0

#2 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 16 February 2007 - 07:22 PM

Atata timp cat nu ii alinta prea mult e bine.
0

#3 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 16 February 2007 - 10:56 PM

Vezi postareaArgv, la Feb 16 2007, 10:22 AM, a spus:

Atata timp cat nu ii alinta prea mult e bine.

Si adultii au nevoie de alintare, d'apoi copiii !!!

Vezi postareaPruncul, la Feb 16 2007, 09:26 AM, a spus:

Eu am crescut intr-o astfel de casa si am invatat si Observ ca oamenii care se tem de batranete nu au crescut alaturi de batrani.
Voi ce parere aveti?

Pe vremuri nici nu era altfel din ce-mi amintesc!
In fiecare casa erau bunici si impreuna se rezolveau problemele.
Bunica din partea tatalui a trait 98 de ani, am vorbit cu ea la telefon din State, doar cataract avea la ochi in rest era sanatoasa.
Ne-a crescut pe toti 12 nepoti si o stranepotica la Oradea.
Bunicul, tatal lui mama a trait 76 de ani, ne-a invatat lucruri militare si ne canta tot cantece militare in toate limbile, sa adormim.
Pe noi nu ne alinta nimeni, nici mama. Desi ne crestea sever, o iubeam.
Nu stiu ce au azi tinerii impotriva mamei lor sa le ajute in educatia copiilor, in State este foarte apreciata insa se lucreaza pana la 65 de ani si bunica inca lucreaza cand nepoata se marita in multe cazuri !!!
Iar pesoanele care se tem de batrinete, proces natural al vietii, au o problema mentala !!! dupa opinia mea!!!

Aceasta postare a fost editata de Olga Khan: 16 February 2007 - 10:58 PM

0

#4 Utilizator offline   calcis 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 27-September 06

Scris 08 March 2007 - 01:16 AM

Vezi postareaPruncul, la Feb 16 2007, 08:26 PM, a spus:

Eu am crescut intr-o astfel de casa si am invatat si am invatat multe si de la bunicii mei.
Am vazut ca batranetea nu este ,,o haina grea",ca pot fi util indiferent de varsta si cel mai important : Cum sa imbatranesc frumos.
Copiii nu se cresc cu vorbe ci cu fapte!
Observ ca oamenii care se tem de batranete nu au crescut alaturi de batrani.
Voi ce parere aveti?

si aici teoria relativitatii functioneaza...
daca bunicul este dus cu pluta sau cu bautura nu e bine :giggle: ...daca au un comportament tampit nu ebine :resent: .....dar daca sunt niste batrani intelepti este cu siguranta chiar necesar, fiindca parintii nu au experienta pe care o au bunicii..se spune ca cine nu are batrani sai cumpere..dar cum am spus sa nu fie idioti....asta o repet fiindca in ultimul timp din pacate am observat ca putini batrani sunt intelepti...si apropo ..am fost crescut de bunica ,cea mai calda fiinta de pe pamant...succes :-
0

#5 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 08 March 2007 - 10:26 AM

Si eu am crescut aproape de bunicul meu cand eram mica de tot, a fost un om extraordinar, iar mai tarziu vacantele numai acolo le petreceam; din pacate el nu mai este printre noi din 1999, dar si acum am momente cand mi-e dor de el. Pentru mine vacantele la bunici erau cele mai frumoase momente, aveam acolo universul meu, spatiul meu, gasca mea de prieteni si jocurile inventate de noi. Faceam tot ce doream, inclusiv nazbatii, si stiam ca nu se supara pe mine niciodata (mai mult de 2 minute).
Mi-as dori sa aiba si copiii mei copilaria frumoasa pe care am avut-o eu, si legatura stransa cu bunicii.
0

#6 Utilizator offline   Anonymus Kline 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-March 07

Scris 21 March 2007 - 11:34 PM

Si eu am crescut cu bunicii, si nici nu imi pot imagina cum ar fi fost fara ei.

E bine, din pacate in ziua de azi, batranii au obiceiul de a alinta copii prea mult, nu mai e ca pe vremuri...
0

#7 Utilizator offline   Clinho 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 21 March 2007 - 11:40 PM

Eu am avut doi bunici retrograzi in gandire, pentru mine vacanta de vara era in spatele blocului lustruind scarile.Nici sa nu auda ca vin nepotii in vacanta.
0

#8 Utilizator offline   Pruncul 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 22 March 2007 - 12:32 PM

Vezi postareaClinho, la Mar 21 2007, 11:40 PM, a spus:

Eu am avut doi bunici retrograzi in gandire, pentru mine vacanta de vara era in spatele blocului lustruind scarile.Nici sa nu auda ca vin nepotii in vacanta.

Imi pare rau pentru tine,ca nu te-ai bucurat de dragostea unor superparinti(bunicii)
Iti doresc ca atunci cand vei fi bunic sa-ti amintesti de tot ce asteptai tu de la bunicii tai si sa le oferi nepotilor.
0

#9 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 22 March 2007 - 12:46 PM

si la mine bunica din partea mamei era o femeie extraordinara.
plangea cand plecam de la ea .. o vedeam trista pe peronul garii cand ma lua mama acasa.
iar eu eram un monstru ... ma ascundeam de ea toata vacanta si o speriam :spiteful: . dar ce bine mai ma distram :jester:
0

#10 Utilizator offline   Ly_na 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 08 April 2007 - 08:57 PM

eu cred ca este bine....au mai multa atentie,educatie si multe multe altele...dar pedeoparte e mai bine ca copii sa fie crescuti si educati de parinti.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic