Salutare,mi-am luat permisul de conducere in Florida,in Romania nu am permis.Poate sa-mi spuna cineva daca se poate preschimba in Romania, si care ar fi modalitatea.Multumesc
Pagina 1 din 1
permis de conducere sua permis de conducere sua
Scris 15 February 2007 - 10:13 PM
miudit2005, la Feb 15 2007, 10:51 AM, a spus:
Salutare,mi-am luat permisul de conducere in Florida,in Romania nu am permis.Poate sa-mi spuna cineva daca se poate preschimba in Romania, si care ar fi modalitatea.Multumesc
Nu cred, ca nici masina nu-ti inchiriaza in vestul europei doar pe carnet american tinind cont si de varsta!!!!
Ai luat pe masina automatica??? Nici pe atit nu te ajuta doar in caz de ciubuc gros. Pentru ca nici aici nu ti se da nimic pe nici un act din alta tara, trebuie sa inveti si sa treci examenele sa obtii acte locale ca Diplome Scolare sau Certificate de meserii sau orice !!!
Scris 16 February 2007 - 10:33 PM
mi-i se pare prostie tipica romaneasca faza ... adica daca persoana respectiva a obtinut permisul de conducere de ce nu ar fii valabil si in alta tara atata timp cat respectivul indeplineste conditiile impuse de lege in tara respectiva? mai ales ca intre florida si romania nu exista diferente majore in ceea ce priveste condusul.
Scris 16 February 2007 - 11:07 PM
Koolcsy, la Feb 16 2007, 01:33 PM, a spus:
mi-i se pare prostie tipica romaneasca faza ... adica daca persoana respectiva a obtinut permisul de conducere de ce nu ar fii valabil si in alta tara atata timp cat respectivul indeplineste conditiile impuse de lege in tara respectiva? mai ales ca intre florida si romania nu exista diferente majore in ceea ce priveste condusul.
Daca merge ca turist poate accepta la inchiriere, NU CUNOSC legile din RO deloc, depinde de varsta mereu siasta e constant !!!
Daca vrea sa se instaleze permanent sa locuiasca, precis va trebui sa treaca prin scoala, exact ca romanii si restul natiilor in State !!! Intereseaza-te la cati romani cu permis doar american inchiriaza nemtii masini !!!
In State daca cineva cu permis romanesc vrea sa-si cumpere masina, nu poate pana nu scoate pe cel american chiar student sa fie ca vine pentru cel putin 4 ani sa stea pe aici, iar un permit strain este valabil doar 10 zile!!!
Mai este nevoie de asigurare ca altfel nu-ti vinde nimeni masina !!! sa vezi ce injura romanii sistemul !!!
Aceasta postare a fost editata de Olga Khan: 16 February 2007 - 11:30 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
CENTRALA TERMICA CERACLASS Midi ZW 24-2 AE
VREAU SA IMI CUMPAR O CENTRALA TERMICA |
LAURENTIU33_RO | 4 | 6.151 |
|
nokia n95 8gb