Cadou de 8 Martie Striptease masculin cu Chippendales
Scris 15 February 2007 - 09:55 AM
Cadou de 8 Martie
15 Februarie 2007
Raluca Moisa
Urmand "traditia", organizatorii de spectacole pregatesc, din nou, la inceput de primavara, cateva show-uri de striptease masculin pentru reprezentantele sexului frumos.
Celebra trupa Chippendales revine in Romania si va sustine un turneu in patru orase: Constanta, Brasov, Galati si Bucuresti. Ultimul spectacol va avea loc pe 8 Martie, la Sala Palatului, unde, pentru doar 50 de lei (cat costa un bilet), femeile din Romania se vor delecta cu cei sapte Chippendales: Brian, David, Kevin, Nathan, Charles, Charlie si Jeff.
http://www.expres.ro...hp?artid=292328
15 Februarie 2007
Raluca Moisa
Urmand "traditia", organizatorii de spectacole pregatesc, din nou, la inceput de primavara, cateva show-uri de striptease masculin pentru reprezentantele sexului frumos.
Celebra trupa Chippendales revine in Romania si va sustine un turneu in patru orase: Constanta, Brasov, Galati si Bucuresti. Ultimul spectacol va avea loc pe 8 Martie, la Sala Palatului, unde, pentru doar 50 de lei (cat costa un bilet), femeile din Romania se vor delecta cu cei sapte Chippendales: Brian, David, Kevin, Nathan, Charles, Charlie si Jeff.
http://www.expres.ro...hp?artid=292328
Scris 15 February 2007 - 10:13 AM
Scris 15 February 2007 - 10:42 AM
Si totusi sa revenim la subiect, cadou de 8 martie.
Acesta este un cadou ? Un spectacol pe care DAI BANI ??
Atunci care e cadoul. Poate ne lumineaza tanara noastra americanca ce vorbeste romana ...
Atunci care e cadoul. Poate ne lumineaza tanara noastra americanca ce vorbeste romana ...
Scris 15 February 2007 - 10:49 AM
Fluturel, la Feb 15 2007, 10:42 AM, a spus:
Si totusi sa revenim la subiect, cadou de 8 martie.
el plateste biletul, ea are parte de spectacol. asta e cadoul
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
am obosit din dragoste | ellla | 32 | 9.242 |
|
Igiena anala | GiiieeMan | 42 | 15.336 |
|
pe care dintre noi o vrea?
pe mine, ce ma stie de 3 luni sau pe fosta cu care a fost 3 ani |