sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Albirea dintilor Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   alexcluj 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-May 08

Scris 12 May 2008 - 01:47 PM

Vezi postareaMinnie, la May 11 2008, 08:42 PM, a spus:

Orice ai spune, albitul face smaltul mai poros deci mai vulnerabil la carii si coloratii viitoare. Un smalt mai poros "absoarbe" mai repede si mai multa coloratie decat un smalt mai putin poros, cel putin asa imi spune mie instinctul.

Imi pare rau sa vad ca esti asa sceptica.:P
Aceste proceduri sunt la ora actuala deosebit de avansate si ma refer atat la gelul care se aplica pe dinti cat si la acceleratorul care il activeaza. Gandeste-te ca in dintii tai intra doar oxigenul din acel gel, nu cine stie ce substante. Pe de alta parte, la albirea in cabinet se face un tratament cu fluor post-albire care rezolva orice potentiala problema de sensibilitate.
Te-as invita sa depasesti ce iti spune instinctul si sa incerci o astfel de albire cu accelerator, pentru a te convinge de siguranta si rezultatele metodei... :P
0

#22 Utilizator offline   Minnie 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 12 May 2008 - 04:42 PM

Vezi postareaalexcluj, la May 12 2008, 02:47 PM, a spus:

Imi pare rau sa vad ca esti asa sceptica.:doh:
Aceste proceduri sunt la ora actuala deosebit de avansate si ma refer atat la gelul care se aplica pe dinti cat si la acceleratorul care il activeaza. Gandeste-te ca in dintii tai intra doar oxigenul din acel gel, nu cine stie ce substante. Pe de alta parte, la albirea in cabinet se face un tratament cu fluor post-albire care rezolva orice potentiala problema de sensibilitate.
Te-as invita sa depasesti ce iti spune instinctul si sa incerci o astfel de albire cu accelerator, pentru a te convinge de siguranta si rezultatele metodei... :jester:

Mai, o fi fiind foarte avansata, insa asta nu inseamna ca nu face smaltul poros. Nu tot ce e avansat nu are efecte secundare! Sa ne intelegem, eu nu condamnam albirea pt ca iti lasa dintii sensibili, asta trece repede, eu condamnam albirea pt ca iti face smaltul poros. :doh: Tratamentul cu fluor post albire e zero barat, nu are practic nici un efect. Hai sa fim seriosi, stim cu totii ca fluorul ala nu mai este absorbit, patrunde in smalt atat de putin incat n-are nici un efect.

Eu sigur nu voi incerca nici un fel de tratament de albire, nici macar n-am nevoie, am avut noroc sa am A2 si mie periajul profesional mi-e arhisuficient :roll:
0

#23 Utilizator offline   alexcluj 

• Ghiocel

Scris 13 May 2008 - 10:38 AM

M-am plictisit sa iti spun ca te inseli :P Constat ca nu prea ai niciun habar legat de albirea cu accelerator, doar pareri personale bazate pe absolut nimic. Probabil ca la formarea lor te-a ajutat si medicul tau dentist pe care mi-l pot imagina doar ca fiind unul din acei medici care nu vrea sa investeasca in echipamente.
Spune-le tu zecilor de medici stomatologi din Romania care folosesc aceasta metoda ca fac o prostie. Sau mai bine, spune-le pacientilor care de ani de zile si-au facut albirea si sunt bine mersi in continuare. :)
Dar evident toti avem dreptul la o parere! :o:
0

#24 Utilizator offline   Minnie 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 13 May 2008 - 12:25 PM

Vezi postareaalexcluj, la May 13 2008, 11:38 AM, a spus:

M-am plictisit sa iti spun ca te inseli :P

Uite ce discuta si medicii despre acest subiect:

http://www.eugenol.r...read.php?t=3284

Pacientilor care folosesc albirea de ani de zile... :o: Sa fim seriosi, exista vreunul care-si face albiri de 10/15 ani sa zicem? Esti constient si tu ca nu, prin urmare nu au inceput inca se se vada efectele. :)
Legat de medicul meu care nu investeste in echipament....Iti spun doar ca are microscop endo, ce zici, investeste?
0

#25 Utilizator offline   alexcluj 

• Ghiocel

Scris 13 May 2008 - 02:05 PM

Vezi postareaMinnie, la May 13 2008, 12:25 PM, a spus:

Uite ce discuta si medicii despre acest subiect:

http://www.eugenol.r...read.php?t=3284

Pacientilor care folosesc albirea de ani de zile... :P Sa fim seriosi, exista vreunul care-si face albiri de 10/15 ani sa zicem? Esti constient si tu ca nu, prin urmare nu au inceput inca se se vada efectele. :o:
Legat de medicul meu care nu investeste in echipament....Iti spun doar ca are microscop endo, ce zici, investeste?

Ai reinterpretat ce-am spus legat de pacienti. Primul cabinet stomatologic din Cluj care a avut lampa acceleratoare a achizitionat-o acum 4 ani de zile, facand tot atunci albiri - persoanele carora li s-a facut sunt in continuare bine-mersi iar dintii lor NU au revenit la nuanta dinainte de albire - desi termenul mediu e de 3 ani, poate 4. Daca iti aduci aminte, eu m-am legat de urmatoarea ta afirmatie:

Citeaza

P.S: Albirea da dependenta. Dupa un timp(chiar daca nu fumezi, nu bei bauturi colorate) dinti primesc iar o tenta mai inchisa si tenta aia tie ti se va parea ca e mai groznica decat cea dinaintea albirii, asta pt ca ai fost obisnuit cu ei foarte albi. si uite asa vei recurge la alta albire si tot asa

Cum nu ai avut nici atunci, nu ai nici acum nici un argument viabil, asa ca o tot dai in afirmatii slabe de gen "devine smaltul poros". Daca tu te lauzi cu A2, sunt destui care au nuante mult mai inchise si care sunt stresati ani la rand de acest complex al dintilor galbeni pe care niciun periaj profesional, bicarbonat de sodiu, sare de lamaie (Jesus!!) sau pasta de dinti cu zane magice NU il pot rezolva.
Privesti problema extrem de egoist si nu iti argumentezi cu nimic afirmatiile precum cea citata mai sus cu dependenta.
De asemenea, nu cunosti diferenta intre albirea cu accelerator si albirea aceea cretina folosind gutiere si tot felul de solutii ineficiente si nocive.

Ps. Multumesc pentru link, am sa urmaresc cu placere discutia. :)
Vezi postul lui sico.
0

#26 Utilizator offline   Justine_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-July 08

Scris 07 July 2008 - 01:14 AM

Si eu m-am gandit sa fac o albire a dintilor, insa dentista mea mi-a spus ca ea nu recomanda asa ceva pentru ca acele substante folosite afecteaza calitatea smaltului, si din cauza albirii dintilor pot avea apoi o explozie de carii si sa ma mir de ce. Si nu este unul dintre acei dentisti care nu vor sa investeasca in echipamente moderne, ci dimpotriva. Am incredere in sfatul ei profesionist pentru ca pana acum am fost foarte multumita de tot ce mi-a facut.

Am primit in schimb indemnul sa imi fac o albire la alta doctorita de care nu am fost deloc multumita si despre care am scris pe topicul "ce am patit la stomaolog"
0

#27 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-July 08

Scris 10 July 2008 - 03:06 PM

Buna tuturor! Eu sunt de parere ca tratamentul de la dentist trebuie facut maxim o data, pentru ca dauneaza smaltului (cum ati mai spus si voi). Si eu eram interesata, chiar am vorbit cu medicul meu stomatolog si mi-a spus ca ma costa in jur de 350 RON, imi da niste gutiere acasa cu o solutie..hmmm, nu m-a incantat deloc ideea, mai ales ca auzisem ca nu e prea benefic tratamentul asta. Prin urmare, nu am mai facut nimic...am zis ca o sa incerc leacurile babesti (bicarbonat, sare...in nici un caz, lamaie). Va pup!
0

#28 Utilizator offline   nu ma cheama asa! 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 28-January 08

Scris 12 August 2008 - 03:00 PM

mie mi-au zburat doua plombe la ultima albire...prefer pasta de dinti cu efect de albire si alimente/sucuri care nu pateaza dintii. :cheer:
0

#29 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 22 October 2008 - 03:37 PM

Este bun bicarbonatul de sodiu.
0

#30 Utilizator offline   Deanna Rulescu 

• quicksand
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-November 07

Scris 22 October 2008 - 04:00 PM

Vezi postareaSarah N...., la Oct 22 2008, 04:37 PM, a spus:

Este bun bicarbonatul de sodiu.

cam cat timp trebuie folosit pt a se observa rezultatele?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Probleme dupa extractie molar superior Alexandru_y_26  0 1.325
Replici noi Recomadare maseluta  1 2.649
Replici noi Nu te-ai spalat pe dinti? Risti accident cardiac sau cerebral Luminita27  9 1.846
Replici noi Dentist Roxanica1989  6 3.033
Replici noi StomaSoft
Aplicatie pentru gestionarea pacientilor/tratamentelor si programarilo
StomaSoft  0 737