Va rog, daca stie cineva sa-mi spuna si mie ce fel de interferon e asta si ce fel de reactii adverse da organismului ? Si....mai ales ce rezultate... Multumesc.
Pagina 1 din 1
PEGINTERFERON alfa 2 b a facut cineva?
Scris 06 March 2009 - 12:08 PM
sunt foarte speriat... nu stiu nici ce sa cred nici ce sa sper. pana acum un an abia asteptam sa i se aprobe tatalui meu tratamentul cu perinterferon alfa 2 a. acum imi e teama... am deschis discutia asta pt toti care au aceeasi problema si care vor sa afle ce se intampla in timpul tratamentului si chiar dupa, mai exact la ce sa ne asteptam?
ce se va intampla cu tatal meu? cei care au utilizat deja un astfel de tratament cum va simtit acum? ce ati auzit prin spitale despre tratamentul ? eu sincer nu ma mai poth gandi la altceva decat la ce mai rau , nu stiu dc, dar de cand am aflat am asa o umbra de tristete peste tot j ma tot gandesc la ce e mai rau....
Scris 18 March 2009 - 03:02 PM
yoclau469, la Mar 6 2009, 12:08 PM, a spus:
Buna,tratamentul cu peginterferon nu este usor dar tatal tau are noroc , ca are copilul langa el...asta conteaza mult in timpul tratamentului-sustinerea morala...
Sunt multe reactii adverse care le poate face dar exista si posibilit.sa duca( relativ0 usor tratamentul,depinde de organismul lui si...gravitatea bolii pana la urma...ce spun analizele...
Oricum...felicitari ...tatal tau e mai bn deja...
Sanatate tuturor si scuze pt absenta lunga!
Scris 17 June 2010 - 02:28 AM
pati27, la Feb 13 2007, 01:26 PM, a spus:
Va rog, daca stie cineva sa-mi spuna si mie ce fel de interferon e asta si ce fel de reactii adverse da organismului ? Si....mai ales ce rezultate... Multumesc.
am facut pegasys un an de zile fara nici o reactie adversa nu mia cazut parul absolut nimic ,numai ca am facut rezistenta si nu am scapat de virus dar lam suportat foarte foarte bine.bafta
Scris 22 January 2012 - 02:08 PM
Buna
Am facut abia ieri prima injectie cu Peginterferon alfa 2A,a fost o seara agitata,cu frisoane apoi febra ,stare de rau,dureri de cap,ma durea tot corpul si ameteala,dar conform celor spuse de doctori acest tratament se obisnuieste cu organismul si efectele secundare nu vor mai fi ca la prima injectie.
Am facut injectia intr-un spital dar am venit acasa,in principiu acum am doar o mica ameteala,dureri de cap care ma lasa si ma ia,depinde de organismul fiecaruia in ceea ce privesc aceste efecte secundare,cat despre depresii si caderea parului si multe alte efecte,acestea,la persoanele cu o varsta mai mica sunt mai rare,dar rugamintea mea este sa nu credeti tot ceea ce cititi pe net,este mult mai recomandat sa va interesati la persoanele care au inceput sau se afla sub acest tratament sau l-au si terminat,de ce spun asta,pentru ca si eu la randul meu am citit efectele secundare pe net de la o doamna care probabil nu era extrem de informata,a scris multe pagini si mai rau m-am speriat ,pana cand in ziua in care am avut un drum la casmb am facut cunostiinta cu o dna draguta care la randul dansei avea o prietena cu probleme asemanatoare,virusul fiind un pic mai avansat si prin urmare efectele secundare au fost un pic mai drastice,chiar si asa ajungand la prima injectie am ajuns la concluzia ca dna aceasta a avut dreptate,nu este nici un efect secundar peste care sa nu poti trece cu bine si cu siguranta cred ca merita orice s-ar intampla,exista posibilitatea sa nu functioneze nici dupa un an dar asta nu trebuie sa ne demoralizeze ci trebuie sa ne intareasca sa ne ambitioneze si sa depunem din nou dosarul pentru a efectua o repetare a tratamentului .
Eu sper sa va fiu de ajutor prin acest post.
O zi placuta
Roxana
Am facut abia ieri prima injectie cu Peginterferon alfa 2A,a fost o seara agitata,cu frisoane apoi febra ,stare de rau,dureri de cap,ma durea tot corpul si ameteala,dar conform celor spuse de doctori acest tratament se obisnuieste cu organismul si efectele secundare nu vor mai fi ca la prima injectie.
Am facut injectia intr-un spital dar am venit acasa,in principiu acum am doar o mica ameteala,dureri de cap care ma lasa si ma ia,depinde de organismul fiecaruia in ceea ce privesc aceste efecte secundare,cat despre depresii si caderea parului si multe alte efecte,acestea,la persoanele cu o varsta mai mica sunt mai rare,dar rugamintea mea este sa nu credeti tot ceea ce cititi pe net,este mult mai recomandat sa va interesati la persoanele care au inceput sau se afla sub acest tratament sau l-au si terminat,de ce spun asta,pentru ca si eu la randul meu am citit efectele secundare pe net de la o doamna care probabil nu era extrem de informata,a scris multe pagini si mai rau m-am speriat ,pana cand in ziua in care am avut un drum la casmb am facut cunostiinta cu o dna draguta care la randul dansei avea o prietena cu probleme asemanatoare,virusul fiind un pic mai avansat si prin urmare efectele secundare au fost un pic mai drastice,chiar si asa ajungand la prima injectie am ajuns la concluzia ca dna aceasta a avut dreptate,nu este nici un efect secundar peste care sa nu poti trece cu bine si cu siguranta cred ca merita orice s-ar intampla,exista posibilitatea sa nu functioneze nici dupa un an dar asta nu trebuie sa ne demoralizeze ci trebuie sa ne intareasca sa ne ambitioneze si sa depunem din nou dosarul pentru a efectua o repetare a tratamentului .
Eu sper sa va fiu de ajutor prin acest post.
O zi placuta
Roxana
Scris 23 January 2012 - 10:18 AM
Esti abia la inceputul tratamentului. Iti doresc sa ai parte de cat mai putine efecte secundare. Fiecare reactioneaza diferit, nu e obligatoriu ca simptomele sa fie aceleasi la toti pacientii.
Scris 23 January 2012 - 11:28 AM
Roxana86, la 22 January 2012 - 02:08 PM, a spus:
virusul fiind un pic mai avansat si prin urmare efectele secundare au fost un pic mai drastice,chiar si asa ajungand la prima injectie am ajuns la concluzia ca dna aceasta a avut dreptate,
efectele nu au legatura cu "virulul mai avansat" sau mai putin avansat (oricum nu se poate determina cit de avansat sau nu este virusul ...)!
interferonul fiind un imunomodulator nu actioneaza direct asupra virusului ci actioneaza / ajuta sistemul imunitar in lupta contra virusului - de ex starea de gripa (transiratii, dureri musculare ...) nu este data de virusul gripei ci este data de interferonul produs de organsim pt a elimina acel virus acelasi interferon care este produc de organism si in lupta cu virusul hepatic B si de aceea citeodata se gasesc efecte similare cu gripa ...
dupa cum spunea si conny, fiecare reactioneaza diferit astfel ca bafta in continuare cu tratamentul !
sanatate tuturor!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sotia cu Ag HBs + eu cu Ag HBs - | Phare | 35 | 4.421 |
|
Suplimente
suplimente nutritive |
4est | 1 | 389 |