e adevarat? sau ?
Domenii ro nu mai sunt valabile pe viata?
Scris 12 February 2007 - 07:16 PM
e adevarat? sau ?
Scris 12 February 2007 - 07:28 PM
"Costul pentru un domeniu .ro este 61 USD, TVA inclus.
Nu exista taxa de mentenanta anuala in prezent. Plata se face la inregistrare.
Daca se va introduce taxa de mentenanta anuala veti fi anuntati din timp."
http://www.rotld.ro/ (plăţi - în meniul din stânga paginii)
P.S. Diverşi ofertanţi de servicii de web hosting practicau asta şi până acum (Connex, de exemplu, solicita 3 USD pe lună)
Aceasta postare a fost editata de harald: 12 February 2007 - 07:30 PM
Scris 12 February 2007 - 07:54 PM
Scris 13 February 2007 - 09:54 AM
J0', la Feb 13 2007, 03:02 AM, a spus:
Mai trebuie să şi înţelegi ceea ce vezi
În fiecare ţară există administratorii domeniului naţional (cum e RNC în RO.) iar aceştia nu percep taxe anuale, nici pentru domenii, nici pentru IP-uri, că nu permite RIPE. Da' dacă tu vrei să închiriezi nume de domenii de la operatori care de fapt le înregistrează pe banii tăi, dar pe numele lor, n-ai decât. În România, pe www.rotld.ro poţi face înregistrări de domenii "la prima mână", dar realitatea e că există şi oferte third-party mai bune ca preţ
Aceasta postare a fost editata de harald: 13 February 2007 - 09:56 AM
Scris 13 February 2007 - 07:57 PM
harald, la Feb 13 2007, 09:54 AM, a spus:
Cum se explica acest fenomen ? Ca-mi inchipui ca nu iese in pierdere cel care face asa ceva. De ex, la ROTLD e 61 $ iar eu l-am cumparat de la o alta firma, pe numele meu, cu 42 $. Daca ai vreo explicatie la chestia asta pls reply, ca sunt nedumerit de mult cu acest "fenomen" .
Scris 14 February 2007 - 09:34 AM
domedia, la Feb 13 2007, 07:57 PM, a spus:
Fiecare dintre aceste firme are o politică de preţ proprie. IP-urile sau numele de domenii nu au un cost concret, pentru că nu reprezintă un produs care trebuie fabricat. Tu nu plăteşti domeniul (care nu e decât o combinaţie de litere, la urma urmei
Firmele respective sunt de-obicei membri RIPE, ceea ce presupune o taxă iniţială de înscriere de 2.000 de euro şi o cotizaţie de minimum 325 de euro pe trimestru (pentru cel mai scăzut nivel de activitate). Asta în afară de salarii, impozite, chirii, utilităţi etc. Iar sumele astea sunt recuperate din taxele de înregistrare, pe care fiecare le poate ajusta după propriile idei.
Scris 14 February 2007 - 09:47 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Netul se opreste dupa 5 minute
Ce problema mai e si asta? |
_cata | 6 | 6.532 |
|
Cum sa faci sa ai articole de calitate intr-un blog care abordeaza un anumit subiect? | laursan3 | 0 | 1.065 |
|
problema tabel HTML | argv | 4 | 3.479 |
|
o problema inexplicabila | gyzmo | 0 | 1.258 |
|
hackeri
un hacker intra in pc-ul meu |
gabryel17bac | 6 | 2.404 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS