Ajuta-ti ma va rog!!!!
Mi-am luat de curand o placa video ati 9550 agp 8x la 128 Mb cu tv out (mai mult pt asta) si am un sistem:
-MB: Asus A7V400-MX VIA KM 400 (agp, sk A dar cu placa video integrata)
-AMD Sempron 2800+
-512 MB ram.
Am dezinstalat driverul la cea veche (via sg unicrome) -sau ceva de genul- si am instalat driverul placii ati. nu merge deloc stabil mi se stinge monitorul, se restarteaza sistemul, sau se blocheaza imaginea sau se aude un zgomot intermitent de cd sarit asta cand rulez jocuri (orice joc nu e vorba de jocuri care cer cine-stie-ce resurse).Problema e ca inainte mergeau jocurile alea. Daca stau bine sa ma gandesc nu mi-a mers niciun joc decat intro-ul si cand intra efectiv in desfasurarea jocului se blocheaza.
Nu ma pricep foarte mult dar e posibil sa fie nevoie de o modificare in bios sa nu existe vreun conflict intre placi???
Cine are idee il rog frumos sa ma ajute sa nu ma duc ca prostul cu ea inapoi (mi s-a mai intamplat cu alte ocazii:D)- eventual cat mai detaliat cu putinta. multumesc anticipat!!!
Pagina 1 din 1
probleme cu placa video
Scris 12 February 2007 - 07:05 PM
Ar trebui să vezi dacă nu există vreo modalitate de a dezactiva din BIOS placa video on-board. Chiar dacă Windows-ul o ştie pe cea nouă, la nivelul plăcii-bază şi al BIOS-ului apar incertitudini datorate plăcii on-board, care mai face şi sharing din RAM dacă nu e dezactivată.
Nu ştiu modelul tău de placă de bază, sper să nu vorbesc prostii, dar eu am avut probleme pe plăci-bază Intel "cu inima sfâşiată"
între placa video on-board şi cea AGP.
Nu ştiu modelul tău de placă de bază, sper să nu vorbesc prostii, dar eu am avut probleme pe plăci-bază Intel "cu inima sfâşiată"
Aceasta postare a fost editata de harald: 12 February 2007 - 07:05 PM
Scris 13 February 2007 - 09:12 AM
de acord cu harald. trebuie neaparat sa se poata dezactiva din BIOS. spune-ne si tu ce placa de baza ai versiune de bios.
toate cele bune
toate cele bune
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
PROBLEMA CU PC-ul | Joker2988 | 1 | 1.310 |
|
Cartuse pentru Canon PIXMA iP 5000 | Cata_craciun | 1 | 4.138 |
|