Hemangiom
Scris 12 February 2007 - 06:05 PM
"HEMANGIÓM, hemangioame, s.n. Anomalie vasculară (congenitală) care constă dintr-o aglomerare de vase capilare nou formate şi care se prezintă ca o pată roşie-violacee de dimensiuni variate, localizată pe mâini, pe faţă, pe buze etc. [Pr.: -gi-om] – Din fr. hémangiome."
(Sursa: DEX '98)
Doresc consultatii/metode de tratament avizate.
(Sursa: DEX '98)
Doresc consultatii/metode de tratament avizate.
Scris 25 March 2007 - 11:28 PM
mda...deci exact asta am si eu
am fost la o consultatie la dr.Nedelcu de la spitalul militar ...si mi'a spus k imi poate scoate petele astea cu laser
nu stiu kt costa ....suficient orikum
eu am pete p mana stanga si knd ma enervez sau ma emotionez imi apar si p fata p partea dreapta ...
dak mai are cineva informatii despre petele astea si cum se poate scapa de ele ...i'as fi recunoscatoare dak le'ar putea impartasi
am fost la o consultatie la dr.Nedelcu de la spitalul militar ...si mi'a spus k imi poate scoate petele astea cu laser
nu stiu kt costa ....suficient orikum
eu am pete p mana stanga si knd ma enervez sau ma emotionez imi apar si p fata p partea dreapta ...
dak mai are cineva informatii despre petele astea si cum se poate scapa de ele ...i'as fi recunoscatoare dak le'ar putea impartasi
Scris 26 March 2007 - 09:09 PM
dr.Ioan Nedelcu
are clinica p strada Veronica Micle,undeva p langa gara de Nord-bucuresti.consultatia e 100 ron
are clinica p strada Veronica Micle,undeva p langa gara de Nord-bucuresti.consultatia e 100 ron
Scris 18 April 2007 - 12:21 PM
e kiar mica 
orikum presupun k ai aflat ...petele astea se accentueaza si or sa'i apara tot mai multe o data cu varsta ...
orikum presupun k ai aflat ...petele astea se accentueaza si or sa'i apara tot mai multe o data cu varsta ...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
help! | detena | 24 | 15.137 |
|
interpretare ecografie pelvigenitala | kjhrodi | 0 | 1.593 |
|
analizele gratuite - pana cand?
programul national de evaluare a sanatatii populatiei |
Sarah N.... | 0 | 1.037 |