Spondiloza probleme la coloana vertebrala
Scris 24 August 2011 - 01:34 PM
Mili, iti recomand sa cauti un cabinet bun de fizio/kinetoterapie. Lasa medicamentele deocamdata, nu-ti distruge ficatul. Cea mai buna modalitate de a tine sub control orice afectiune de acest gen este prin miscare. Si eu aveam probleme cu discopatie lombara (tot de la stat la calculator!) pana am inceput un program asistat de gimnastica medicala. Din ce oras esti? Poate iti recomand un medic bun.
Scris 30 November 2011 - 09:58 PM
Emi, la 11 August 2005 - 09:28 AM, a spus:
Buna, Milena!
De ce nu incerci si unguente din plante: de ex. lotiunea calmanta si relaxanta cu arnica si camfor (de la Elmiplant) sau crema cu Spirulina (de la Hofigal) sau in cazul unor dureri reumatice mari Viprosal (unguent cu venin de sarpe: Atentie! Dupa folosire se spala foarte bine mainile si NU se ating ochii!!!) sau Capsicam (din ardei iute), crema Boici.
Toate aceste remedii m-au ajutat mult in durerile de coloana. Si nu au efecte secundare ca medicamentele alopate.
Sper sa-ti fie de folos sfatul meu.
Multa sanatate!
Emi
De ce nu incerci si unguente din plante: de ex. lotiunea calmanta si relaxanta cu arnica si camfor (de la Elmiplant) sau crema cu Spirulina (de la Hofigal) sau in cazul unor dureri reumatice mari Viprosal (unguent cu venin de sarpe: Atentie! Dupa folosire se spala foarte bine mainile si NU se ating ochii!!!) sau Capsicam (din ardei iute), crema Boici.
Toate aceste remedii m-au ajutat mult in durerile de coloana. Si nu au efecte secundare ca medicamentele alopate.
Multa sanatate!
Emi
Recomand unguentul Viprosal care
Viprosal_site.JPG (228.33K)
Number of downloads: 8este cu venin de vipera (tub de 50gr) Tratamentul local al durerilor musculare sau osteoarticulare de natura traumatica (contuzii, entorse, luxatii) sau reumatice (poliartrita reumatoida, spondilartrita anchilopoietica, puseuri inflamatorii acute ale artrozelor, discopatii, forme extraarticulare de reumatism, torticolis, artrite acute, inclusiv acces de guta). Referitor la acesta rog sa ma contactati la nr. 0742-271.040
Emi, la 11 August 2005 - 09:28 AM, a spus:
Buna, Milena!
Multa sanatate!
Emi
Multa sanatate!
Emi
Recomand unguentul Viprosal care este cu venin de vipera (tub de 50gr) Tratamentul local al durerilor musculare sau osteoarticulare de natura traumatica (contuzii, entorse, luxatii) sau reumatice (poliartrita reumatoida, spondilartrita anchilopoietica, puseuri inflamatorii acute ale artrozelor, discopatii, forme extraarticulare de reumatism, torticolis, artrite acute, inclusiv acces de guta). Referitor la acesta rog sa ma contactati la nr. 0742-271.040
Scris 17 January 2012 - 08:43 PM
Unguentul Viprosal este cu venin de vipera (tub de 50gr) Utilizare: tratamentul local al durerilor musculare sau osteoarticulare de natura traumatica (contuzii, entorse, luxatii) sau reumatice (poliartrita reumatoida, spondilartrita anchilopoietica, puseuri inflamatorii acute ale artrozelor, discopatii, forme extraarticulare de reumatism, torticolis, artrite acute, inclusiv acces de guta). Referitor la acesta rog sa ma contactati la nr. 0742-27-10-40
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Rezonanta magnetica | Andreiutzakriss | 3 | 1.226 |
|
topic combinat |
dark_light | 296 | 28.917 |
|
Bulimia | lory78 | 9 | 7.486 |
|