Pagina 1 din 1
foarte multa legislatie atat de multa legislatie ca te pierzi in ea
Scris 12 February 2007 - 08:15 AM
Acum doua zile un cretin de sofer a intrat in mine mergand pe linia de tranvai. dupa 7 ore petrecute la politie pentru o adeverinta si dupa o ora in care "militianul" nu stia unde sa-l incadreze pe cel care m-a tamponat am PRIMIT o ditamai amenda pentru calcarea liniei continue (200 RON). Asa ca foarte nervos am tot cautat si eu sa vad cine avea dreptate eu sau caposul de politist
. Am tot cautat pe net sa gasesc paragraful scris in procesul verbal si am nimerit pe www.transporter.ro/legislatie e asa multa legislatie la un loc nu am mai vazut
. Parerea mea... mai bine stateam acasa.
Scris 18 February 2007 - 04:38 PM
sibia, la Feb 12 2007, 08:15 AM, a spus:
Acum doua zile un cretin de sofer a intrat in mine mergand pe linia de tranvai. dupa 7 ore petrecute la politie pentru o adeverinta si dupa o ora in care "militianul" nu stia unde sa-l incadreze pe cel care m-a tamponat am PRIMIT o ditamai amenda pentru calcarea liniei continue (200 RON). Asa ca foarte nervos am tot cautat si eu sa vad cine avea dreptate eu sau caposul de politist
. Am tot cautat pe net sa gasesc paragraful scris in procesul verbal si am nimerit pe www.transporter.ro/legislatie e asa multa legislatie la un loc nu am mai vazut
. Parerea mea... mai bine stateam acasa.
Iar scopul postului tau este.... ?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Conferinta: Solutii anticriza pentru Romania in contextul mondial
conferinta |
fundatia dan voiculescu | 0 | 891 |
|
Legislatie ONG | zgub | 3 | 12.855 |