sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

foarte multa legislatie atat de multa legislatie ca te pierzi in ea Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   sibia 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-February 07

Scris 12 February 2007 - 08:15 AM

Acum doua zile un cretin de sofer a intrat in mine mergand pe linia de tranvai. dupa 7 ore petrecute la politie pentru o adeverinta si dupa o ora in care "militianul" nu stia unde sa-l incadreze pe cel care m-a tamponat am PRIMIT o ditamai amenda pentru calcarea liniei continue (200 RON). Asa ca foarte nervos am tot cautat si eu sa vad cine avea dreptate eu sau caposul de politist :spiteful: . Am tot cautat pe net sa gasesc paragraful scris in procesul verbal si am nimerit pe www.transporter.ro/legislatie e asa multa legislatie la un loc nu am mai vazut :lol: . Parerea mea... mai bine stateam acasa.
0

#2 Utilizator offline   dislexic 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-February 07

Scris 18 February 2007 - 04:38 PM

Vezi postareasibia, la Feb 12 2007, 08:15 AM, a spus:

Acum doua zile un cretin de sofer a intrat in mine mergand pe linia de tranvai. dupa 7 ore petrecute la politie pentru o adeverinta si dupa o ora in care "militianul" nu stia unde sa-l incadreze pe cel care m-a tamponat am PRIMIT o ditamai amenda pentru calcarea liniei continue (200 RON). Asa ca foarte nervos am tot cautat si eu sa vad cine avea dreptate eu sau caposul de politist :D . Am tot cautat pe net sa gasesc paragraful scris in procesul verbal si am nimerit pe www.transporter.ro/legislatie e asa multa legislatie la un loc nu am mai vazut :sweating: . Parerea mea... mai bine stateam acasa.

Iar scopul postului tau este.... ?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Conferinta: Solutii anticriza pentru Romania in contextul mondial
conferinta
fundatia dan voiculescu  0 891