eu am gasit un furnizor-producator de marturii la un pret fr convenabil...........daca esti interesat pot sa te ajut
marturiile de nunti-un aspect modern al evenimentelor
Scris 11 February 2007 - 06:28 PM
la toate nuntile la care am fost in ultimele luni am gasit asa-zisele marturii, pe care italienii le numesc bomboniere. fiecare aspect conteaza. marturiile sunt niste decoratiuni care sa le aminteasca oaspetilor de nunta ta(cat de minunata a fost), si pot fi in nenumarate modele, culori, dar raman mereu in comun cele 5 bomboane(arahide) care se leaga inauntrul marturiei. fiecare bomboana inseama altceva(prosperitate, fericire.........)
eu am gasit un furnizor-producator de marturii la un pret fr convenabil...........daca esti interesat pot sa te ajut
Scris 11 February 2007 - 11:16 PM
snow_white_8611, la Feb 11 2007, 09:28 AM, a spus:
la toate nuntile la care am fost in ultimele luni am gasit asa-zisele marturii, pe care italienii le numesc bomboniere. fiecare aspect conteaza. marturiile sunt niste decoratiuni care sa le aminteasca oaspetilor de nunta ta(cat de minunata a fost), si pot fi in nenumarate modele, culori, dar raman mereu in comun cele 5 bomboane(arahide) care se leaga inauntrul marturiei. fiecare bomboana inseama altceva(prosperitate, fericire.........)
Sincer n-am stiut ca asa se cheama si ca reprezinta ceva. Eram convinsa ca sint niste bomboane mentolate de dupa cina.
La toate nuntile formale si aici se impart legaturicile de bombonele, dar nu le-am gustat niciodata.
Totusi gasesc foarte frumos traditia ca micile atentii aduc bucuria mare.
Scris 12 February 2007 - 07:44 PM
si noi am avut la nunta bombonelele respective, nu stiam ca se numesc "marturii". in austria si germania se numesc migdale de nunta, pentru ca bombonelele nu sunt mentolate, ci sunt de fapt migdale in glazura, cu diferite arome.
eu le stiu in formula de 5, fiecare cu o anumita semnificatie; se dau oaspetilor in semn de multumire pentru ca au fost langa cuplul proaspat casatorit si pentru a le "intoarce" urarile de bine.
personal le-am invelit intr-un saculet si le-am legat cu o funda discreta in culorile nuntii, atasand o cartolina pe care am scris ceva (noi am scris un gand pentru fiecare persoana in parte, cu numele lui/ei si ce ne leaga de pers. respectiva). pot sa spun ca au avut un efect deosebit.
eu le stiu in formula de 5, fiecare cu o anumita semnificatie; se dau oaspetilor in semn de multumire pentru ca au fost langa cuplul proaspat casatorit si pentru a le "intoarce" urarile de bine.
personal le-am invelit intr-un saculet si le-am legat cu o funda discreta in culorile nuntii, atasand o cartolina pe care am scris ceva (noi am scris un gand pentru fiecare persoana in parte, cu numele lui/ei si ce ne leaga de pers. respectiva). pot sa spun ca au avut un efect deosebit.
Scris 13 February 2007 - 05:32 PM
Fisiere atasate
-
22iulie06_rex2_mic.jpg (13.98K)
Number of downloads: 44 -
poze_307.jpg (2.25MB)
Number of downloads: 66
Scris 13 February 2007 - 11:02 PM
prima poza nu o vad bine ca ai micsorat-o prea mult.
a doua poza - foarte misto, vezi doar ca pe una se vede ceva skotch sau banda adeziva (sau sunt eu chioara la ora asta
) si nu da bine.
daca vrei caut o poza de la nunta noastra si-ti trimit cu deco, eu am fost cu ideea si am stabilit tot aranjamentul.
bafta maxima cu firma! o idee buna, sa ai succes!
a doua poza - foarte misto, vezi doar ca pe una se vede ceva skotch sau banda adeziva (sau sunt eu chioara la ora asta
daca vrei caut o poza de la nunta noastra si-ti trimit cu deco, eu am fost cu ideea si am stabilit tot aranjamentul.
bafta maxima cu firma! o idee buna, sa ai succes!
Scris 14 February 2007 - 05:54 PM
se vede asa pt k a fost facuta cu aparat digital la cea mai mare rez pt detalii....scotch nu este....asa sunt prinse bomboanele....in floare:)
Scris 15 February 2007 - 09:43 AM
arata foarte fain realizate si cred ca reusesti sa "prinzi" si multe gusturi cu modelele respective.
preferatul meu e cel transparent
tu faci si cartoline cu poezioare potrivite pt ele? exista asa ceva pe romaneste ca spre rusinea mea nu stiu.
pe germana sunt de genu "aceste migdale sa v-aduca bla bla bla"
preferatul meu e cel transparent
tu faci si cartoline cu poezioare potrivite pt ele? exista asa ceva pe romaneste ca spre rusinea mea nu stiu.
pe germana sunt de genu "aceste migdale sa v-aduca bla bla bla"
Scris 23 February 2007 - 11:05 PM
in Canada (unde locuiesc) se obisnuieste ca pe langa bonboane sa mai dai ceva. adica bonboanele sunt prinse de acel obiect. am fost la o nunta greceasca si cuplul a dat ca bonboniera un set de doua cesti cu farfurioare cu design specific grecesc, puse intr-o cutie si bonboanele erau prinse de cutie. la o alta nunta, bonbonierele erau fete de masa brodate si bonboanele.
Fisiere atasate
-
IMG_1250.JPG (507.72K)
Number of downloads: 33 -
IMG_1255.JPG (665.62K)
Number of downloads: 38
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
invitatii nunta online