sau Inregistrare

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

cateva adevaruri ce trec drept neadevaruri si ignoranta cateva adevaruri ce trec drept neadevaruri si ignoranta Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   ellen 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-June 06

Scris 16 February 2007 - 04:15 PM

Vezi postareacioanas, la Feb 16 2007, 04:38 AM, a spus:

Avand in vedere ca Crestinismul ne prezinta pe Dumnezeu in dorinta Lui de-a relega relatia cu noi, consideram ca suntem Religia lui Dumnezeu !

Consideram...asta inseamna presupunere, nu adevar. Multumesc frumos, ai demonstrat ce aveam de zis. De fapt voi crestinii considerati asta, nu inseamna ca e de fapt asa. Ai cam dat cu stangul in dreptul?
0

#22 Utilizator offline   cioanas 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 05

Scris 16 February 2007 - 09:07 PM

Vezi postareaellen, la Feb 16 2007, 05:15 PM, a spus:

Consideram...asta inseamna presupunere, nu adevar. Multumesc frumos, ai demonstrat ce aveam de zis. De fapt voi crestinii considerati asta, nu inseamna ca e de fapt asa. Ai cam dat cu stangul in dreptul?

Consideraratia nu era facuta pe presupunerea crestinilor, ci pe descoperirea lui Dumnezeu!
Religia crestina nu este o inventie a omului, este descoperirea lui Dumnezeu in mijlocul oamenilor!
0

#23 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 16 February 2007 - 09:19 PM

Vezi postareacioanas, la Feb 16 2007, 09:07 PM, a spus:

Consideraratia nu era facuta pe presupunerea crestinilor, ci pe descoperirea lui Dumnezeu!
Religia crestina nu este o inventie a omului, este descoperirea lui Dumnezeu in mijlocul oamenilor!

adica cum :jester: religia este descoperirea lui dumnezeu ? :jester:
a mai descoperit-o si in mijlocul oamenilor ........la un eveniment caritabil banuiesc ,unde se strangeau fonduri pentru orfani ! :)
0

#24 Utilizator offline   cioanas 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 February 2007 - 09:30 PM

Vezi postareared2shoes, la Feb 16 2007, 10:19 PM, a spus:

adica cum :jester: religia este descoperirea lui dumnezeu ? :jester:
a mai descoperit-o si in mijlocul oamenilor ........la un eveniment caritabil banuiesc ,unde se strangeau fonduri pentru orfani ! :)

Dumnezeu s-a descoperit omului in crestinism. In alte religii omul la inventat pe dumnezeu!
In crestinism sunt multe dovezi care vine in sprijinul descoperirii lui Dumnezeu.Dovezi care nu sunt povesti sau mituri, ele sunt certitudini!
0

#25 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 16 February 2007 - 09:35 PM

Vezi postareacioanas, la Feb 16 2007, 09:30 PM, a spus:

Dumnezeu s-a descoperit omului in crestinism. In alte religii omul la inventat pe dumnezeu!
In crestinism sunt multe dovezi care vine in sprijinul descoperirii lui Dumnezeu.Dovezi care nu sunt povesti sau mituri, ele sunt certitudini!

revin ,am mai spus-o dar ,se pare ca tre sa ma repet ..........biblia a fost trimisa prin fax oamenilor ? biblia a fost scrisa de oameni .
0

#26 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 16 February 2007 - 09:39 PM

Vezi postareacioanas, la Feb 16 2007, 09:30 PM, a spus:

Foarte instructiv!
Eu credeam ca Dumnezeu s-a descoperit omului prin CREATIA SA ...si cand colo el s-a descoperit prin crestinism!!!!!!
Asta da !

Cred ca o asemenea afirmatie hazardata lasa sa i se vada fundul de atata descopericiune!

Dupa cate stiu eu Stiinta inca nu a DESCOPERIT nici un semn sau fapt real ca intre crestinism si Dumnezeu ar exista cea mai mica legatura!

Intrebarea care se pune ..este ...cine e mincinosul ?
Cine minte ? Tu sau Stiinta?

Adevar sau Ignoranta?

Cred ca raspunsul e evident !
0

#27 Utilizator offline   ellen 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-June 06

Scris 16 February 2007 - 11:40 PM

Asa, deci d-zeu s-a descoperit crestinilor prin crestinism, iar celelalte religii l-au inventat pe d-zeu. Culmea mai, dar si coranul, cartea sfanta a musulmanilor zice ca d-zeu a creat omul, baliverenele cu creatiile lui d-zeu, in mare unele idei care se regasesc si in geneza din biblie. Deci d-zeu s-a aratat diferit la diferite popoare si i-a mintit ca de fapt ei sunt religia adevarata. Frateeeee, mai e si rasist pe deasupra. Uite mai cum se nasc conflictele de idei si interese.
Soimos, normal ca minte stiinta, e unealta diavolului :jester: . Sau nu te-a convins cioanas? fanaticule...( :jester: glumeam si io...)
0

#28 Utilizator offline   cioanas 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 February 2007 - 12:31 AM

Vezi postareared2shoes, la Feb 16 2007, 10:35 PM, a spus:

revin ,am mai spus-o dar ,se pare ca tre sa ma repet ..........biblia a fost trimisa prin fax oamenilor ? biblia a fost scrisa de oameni .

Noi crestinii credem ca nu suntem numai materie (trup), ci suntem suflet si duh! Revelatia Bibliei s-a facut prin inspiratie!
2TIM 3: 16 Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire,
2TIM 3: 17 pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavirsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.

Vezi postareaellen, la Feb 17 2007, 12:40 AM, a spus:

Asa, deci d-zeu s-a descoperit crestinilor prin crestinism, iar celelalte religii l-au inventat pe d-zeu. Culmea mai, dar si coranul, cartea sfanta a musulmanilor zice ca d-zeu a creat omul, baliverenele cu creatiile lui d-zeu, in mare unele idei care se regasesc si in geneza din biblie. Deci d-zeu s-a aratat diferit la diferite popoare si i-a mintit ca de fapt ei sunt religia adevarata. Frateeeee, mai e si rasist pe deasupra. Uite mai cum se nasc conflictele de idei si interese.
Soimos, normal ca minte stiinta, e unealta diavolului :jester: . Sau nu te-a convins cioanas? fanaticule...( :jester: glumeam si io...)

Dumnezeu s-a descoperit crestinilor prin Isus Cristos!
Dumnezeul Bibliei si dumnezeul coranului nu sunt identici! Ar fi o intreaga teologie de discutat aici si poate la un topic separat!
Un singur exemplu:
Dumnezeul Bibliei are un Fiu.
Dumnezeul coranului nu are fii!
0

#29 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 17 February 2007 - 12:32 AM

Vezi postareacioanas, la Feb 17 2007, 12:21 AM, a spus:

Noi crestinii credem ca nu suntem numai materie (trup), ci suntem suflet si duh! Revelatia Bibliei s-a facut prin inspiratie!

Si doar nu e crestinismul singura religie care considera ca oamenii sunt formati din materie si spirit. Religiile orientale au rafinat cu mult mai mult acest aspect decat a facut-o crestinismul.
0

#30 Utilizator offline   cioanas 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 February 2007 - 12:34 AM

Vezi postareaRay of light, la Feb 17 2007, 01:32 AM, a spus:

Si doar nu e crestinismul singura religie care considera ca oamenii sunt formati din materie si spirit. Religiile orientale au rafinat cu mult mai mult acest aspect decat a facut-o crestinismul.

Spuneam asta in contextul inspiratiei Scripturii si nu ca o comparatie intre ce credem noi si alte religii! Ateii nu cred ca noi avem suflet!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Pagini rezervate ingerilor...
doar pentru cei care cred ...
s_s_s  104 11.427
Hot Topic (New) Atasamente Vorbind de Dumnezeu!!!! wishmaster  295 37.107
Poll (No New) Chestionar:    Credeti ca varsta influenteaza religia? Pixelut  26 8.344
Topic inchis intrebare ratacita  116 12.153
Replici noi Voi tineti cheile Imparatiei lui Dumnezeu
Categorii de oameni care detin Cheile
cioanas  13 4.240